Agata69 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Słuchajcie... Wuszło na to , że to ja jestem histeryczka. Pani rozładował się wczoraj telefon, a była poza domem. Dzisiaj dzwoniła, nadal czeka. Ale... Wczoraj sąsiad potwierdził mi, że weźmie kicie i zawiezie dzisiaj do leszna, niestety wymówił się w ostatniej chwili. Jest mi bardzo głupio, bo w związku z wyjazdem kota postawionych zostało na baczność kilka osób: pani Basia, pani z leszna, która miała być pod telefonem, ja i moja rodzina, nie wspominając , że kot nie jadł od wczoraj, żeby się nie pos..... Jest mi przykro, że znowu zawodzą mnie ludzie. Nie miałabym pretensji, gdyby odmówił mi od razu, ale na chwilę przed wyjazdem.... Tak więc szukam transportu z Włocławka do Leszna. zaraz zmienię tytuł. Bardzo proszę zaprzyjaźnionych z tym pechowym wątkiem, żeby szukali takiego transportu. Oddam za paliwo, mogę też symbolicznie wynagrodzić za fatygę. Quote
Tweety Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 skontaktuj się może z martik b. Ona jest z Bydgoszczy i oferuje transport na trasach powyżej 100 km w tamtych rejonach. Nam zaproponowała z Torunia do Gorzowa Wielkopolskiego to może zgodzi się też Włocławek Leszno Quote
aga1969 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 cholender no...agata,nie zalamuj sie. bedzie ok,kot dotrze w koncu na swoje miejsce.... Quote
Lemoniada Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Skoro domek jest, czeka i nie rozmyśla się, to chyba świadczy o nim dobrze. I nie ma się co denerwować, transport to problem, ale do załatwienia:) Powodzenia! Quote
Agata69 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 jest szansa na transport płatny przez Mrowę23 w następny wtorek. Dogadujemy szczegóły. Quote
Szyszka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oj, żeby się tylko udało, bo czekam w strachu co się jeszcze wydarzy. Bo cos pod górę idzie :roll: Quote
Agata69 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 no właśnie, wczoraj rozmawiałam z panisa basią i tak się zastanawiamy czy to pod górę to przypadkiem nie znaki, żeby kotek nie jechał do tego Leszna. Jak myślicie? Quote
Szyszka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Agatko, rozmwiałaś z Panią z Leszna? Wglada na to, że szykuje się super domek. Nie zamartwiaj się, Sal się oswoi, Pani go pokocha. Ja raczej się boję, żeby znowu ktoś nie zwiódl :roll: Cioteczki zajrzyjcie czasem na wątek Misi, nikt tam prawie nie zagląda, szukamy dla niej domu, już dawna, nikt jej nie chce, na allegro nikt nie obserwuje, setki ogłoszeń, bez rezultatu, nie wiemy co robić: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6556373#post6556373 Quote
Puchatek Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Agata69 napisał(a):no właśnie, wczoraj rozmawiałam z panisa basią i tak się zastanawiamy czy to pod górę to przypadkiem nie znaki, żeby kotek nie jechał do tego Leszna. Jak myślicie? Aga, ważna jest jakość domu a nie to że coś pod górę idzie. Jestem realistą i nie wierzę w znaki, czarne koty ;-) itp. A nawet znaki można sobie tłumaczyć różnie. Np. "coś" nie chce żeby ten kot był szczęślliwy i ponieważ domek super to mnoży przeszkody a my jesteśmy od tego żeby to odwrócić :-) Quote
Szyszka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Puchatek napisał(a):Aga, ważna jest jakość domu a nie to że coś pod górę idzie. Jestem realistą i nie wierzę w znaki, czarne koty ;-) itp. A nawet znaki można sobie tłumaczyć różnie. Np. "coś" nie chce żeby ten kot był szczęślliwy i ponieważ domek super to mnoży przeszkody a my jesteśmy od tego żeby to odwrócić :-) Puchatek mądrze mówi :cool3: Quote
Agata69 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Puchatek napisał(a):A może pociągiem go przewieźć? Można i pociągiem ostatecznie, ale ja nie pojadę , bo mam malucha w domu, a od 1 września idę do pracy. Czekamy, może coś wymyślimy razem. Quote
Tweety Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 często jest pod górę aby ostatecznie było dobrze:razz: Quote
Agata69 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Marmurek bardzo się uspokoił. Mieszka w piwnicy , zaprzyjaźnił się z kotami tubylcami, ale jest bardzo samotny. pozwala się znów głaskać i pani Basi strasznie go żal. znowu myśli o wzięciu go do domu. Kończę omawiać szczegóły transportu z Mrową. Jeśli wszstko dobrze pójdzie Salem vel Marmur pojedzie we wtorek. Brakuje trochę kasy ale damy radę. Quote
BasiaD Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 PAni BAsia ma już 14 kotów i to jej wystarczy, a Marmurek do domku niech zmyka! Quote
BasiaD Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 A propos kaski - zgłaszam pomoc, poproszę o namiary na Pw Quote
Szyszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Agatko, mam nadzieję, że Sal już w domku. Quote
Agata69 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 jeśli dobrze pójdzie sal pojedzie we wtorek czyli za tydzień prawie. nic wcześniej na razie nie ma. Quote
michaśka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 o jeny już dzisiaj środa.... czy Marmurek już pojechał? Quote
michaśka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 nie zauważyłam tego wcześniejszego postu..... czyli za tydzień dopiero. Quote
Agata69 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='BasiaD']A propos kaski - zgłaszam pomoc, poproszę o namiary na Pw basiu, bardzo dziękuję za pomoc. myślałam że dam radę ale mam jeszcze na głowie operację suni soni, która jest u cerber na tymczasie. zaraz podam namiary na siebie. mam trochę wyrzutów sumienia że proszę o wsparcie, ale sama też pomagałam finansowo; morganie, bibusiowi, lejli, skatowanej lence, trochę tego było, więc może tak trzeba. Bardzo dziękulję w imieniu Sal i Soni. Quote
Agata69 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Ciocia bumerang znowu z nami, jak miło... a tu Sal po zabiegu, przed zoperowaniem pani basi a tu koty pani basi Quote
michaśka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 koty są świetne Marmurek/Sal też śliczny. Ale biedny po tej narkozie.... Pytałam się o transport Jolki taty- niestety do końca sierpnia nigdzie nie jedzie. Quote
Recommended Posts