Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
1 i 2 września pracuję :( i niestety nic nie da się wykombinować :shake:

szkoda :( ja swojej kierowniczce powiedzialam ze chce miec wolne juz tydzien temu ... mam nadzieje ze ktos z was jednak sie pokaze ;) jesli nie to bedziemy kombinowac nad nowym terminem i miejscem :p

Posted

Ja miałam chęc i ochotę jechac. Niestety Olga zapitala na weekend do Poznania na jakies tam targi z ciuszkami i na dodatek mamy problem bo nie mamy gdzie wsadzic suki labradorki ktorą znalazła w sobotę na czas wyjazdu.
Suka super, ułozona i nikt kurcze jej nie szuka.
Na dodatek mała ma cieczkę -masakra:roll:

Posted

Pracuje w szkolnictwie , dokładnie w Policealnym Studium Kosmetyki ( szkoła mojej teściowej ) :cool3:
niczego nie uczę, papierami się zajmuję :roll:

ale i tak bym nie pojechała bo oprócz chorego kotka mam dobermankę na tymczasie :)

Tengusia a Wy czemu nie pojechaliście ? pogoda niezbyt ??

Posted

dariaopole napisał(a):
Pracuje w szkolnictwie , dokładnie w Policealnym Studium Kosmetyki ( szkoła mojej teściowej ) :cool3:

ale i tak bym nie pojechała bo oprócz chorego kotka mam dobermankę na tymczasie :)

dobermanka :-o Daria ty lepiej uwazaj wiesz jak to z tymczasami jest ... czesto zostaja one na zawsze :eviltong:
pogoda nie zacheca do jazdy motorem niestety :-(

Posted

Kochane cioteczki, trio o tym nie wie bo dobermanka niestety jest w przybudówce przy garażu, nie mogłam jej wziąć do domu bo jest cięta na psy zreszta moja Happy by tego nie zniosła. Dobermankę w poniedziałek zabiera niemiecka fundacja :)
zastanawiam się nad zrobieniem w tej przybudówce dwóch boksów tymczasowych dla psów gdyz jest to normalne pomieszczenie z oknem i drzwiami , da się tez to jakoś ogrzać, no ale to plany bo musze zobaczyć ile by wyniosła budowa boksów. Do tego pies tymczasowicz nie mógłby być "głośny " bo dobermanka non stop na zmianę wyje, szczeka lub piszczy i moje psy dostają świra :evil_lol:
a kotka to znajdka, znalazłam ją pod domem z urwana łapką, jest juz po operacji amputacji tej łapki i dochodzi do siebie u mnie w łazience. Psy narazie o niej nie wiedzą :diabloti:

Posted

[quote name='dariaopole']same piękności :loveu:

nie da sie ukryc bylo na co popatrzec psiaki naprawde cudne :loveu: najbardziej w oko wpadl mi ten laciatek :p chodzili z nim tacy mlodzi chlopcy, powiedzieli ze jest na sprzedaz chcieli za niego 300zl :razz: normalnie gdyby nie to ze zamieszkal u mnie Boleslaw to kupilabym go bez zastanowienia :evil_lol:

I drugi ktory mi sie spodobal to jak sie dowiedzialam FANATIC KILLAH http://www.blackgold.pl/fanatic.html :loveu: Na zywo o wiele ladniejszy niz na tych fotkach ze strony hodowli :p

Posted

dariaopole napisał(a):

To chyba praktyki tez tam dziewczyny mają:cool3: i Daria nie masz problemu za zabiegami kosmetycznymi itp:eviltong:
Fajnie bo Ty chyba ciagle taka pikna jesteś:evil_lol:

Posted

Hahahah ruda ja sie tym dziewczynom pod ręce nie położę jak widzę ich podejście do tematu :shake: zresztą ja mam wrażliwą cerę i nie mogę zbytnio eksperymentować ale pikna i tak jestem .....naturalnie :evil_lol:
(przynajmniej mój M tak twierdzi i to mi wystarcza :eviltong:)

Tengusia : a łaciatek rzeczywiście cudny :loveu:

Posted

ruda76 napisał(a):
napisz kilka zdan o tej imprezie jesli mozesz:cool3:

coz moge napisac, bylismy tam tylko jakas godzinke psiaki fajne choc nie ktore naprawde jak dla mnie zbyt chude .... to nie to samo co moje roladki :p ale impreza ogolnie fajna, pokazuje ze psy typu bull to nie mordercy i ze sa naprawde kochane :loveu: towarzyszy temu oczywiscie ciagle szczekanie bo pit bulle troszke bardziej ciete sa na inne psy niz amstaffy :diabloti: ale do czlowieka zawsze radosnie merdaja ogonami :p

Mamy wrzesien i zadnego pomyslu na spotkanie :-( moze ktoras z was ma jakiegos pomysla :cool1:

Posted

ruda76 napisał(a):
Daria napisz co z kotkiem?

A my jedziemy na wystawę do Radomia:eviltong: w ten weekend

Ty to Ruda wozisz się po tym świecie :razz:
kotek żyje, biega , śmiga, wylądował u mojej mamy bo za bardzo bał się psów a ja bałam się o niego . U mamy zaanektował łóżko i wózek mojego bratanka, niestety jak mały przyjeżdża do babci to kicia jest wywalana na łóżko. Jak śpi bratanek przynosi jej misia i butelkę , żeby jej się lepiej spało :evil_lol: wszystko ok, druga łapka dobrzeje!! jedynie mój tato mówi , ze kicia dzika bo cały dzień śpi a po nocy wariuje :diabloti: i twierdzi , ze z premedytacją im go dałam.
no niestety z moimi potworami kot odpada :shake: one agresją nie reagują ale napędzają wszystkim zwierzakom niezłego stracha :evil_lol: więc wolę nie narażać nikogo na śmierć zawałową :cool1: