Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiedy chceta !!!

aha ja od środy do niedzieli mam wolne a w czwartek mój M wyjeżdża na kilka dni więc jestem sama na wsi z moimi trikolorkami , jakby któraś cioteczka chciała wpaść to zapraszam ;)

Posted

dariaopole napisał(a):
kiedy chceta !!!

aha ja od środy do niedzieli mam wolne a w czwartek mój M wyjeżdża na kilka dni więc jestem sama na wsi z moimi trikolorkami , jakby któraś cioteczka chciała wpaść to zapraszam ;)

skoro juz o tym wspomnialas to ja tak sobie mysle co by sie zjawic u ciebie w sobote :p ale to zalezy od pogody (motorem w deszczy ciezko by bylo :cool3: ) no i od mojego M i tego czy nie wypadnie mu jakas robota ;)
Jakby co bede cie informowac na biezaco :D

Posted

Ratt's Love;6521743 napisał(a):
Moze ktos z Łodzi chetny na zlocik?
Zajzyjcie do tematu Łodz na sportowo.Zapraszamy.

A gdzie szukac info o tym sportowym temacie w Łodzi?

Posted

Tengusia napisał(a):
wiec stawiamy na zlocik w Wisle :p jako ze nie bylo protestow mysle ze to bedzie dobre miejsce :eviltong:
teraz pozostaje kwestia kiedy i na ile :cool3: jako ze wiekszosc z nas jest kompletnie zapsiona to mysle ze najrozsadniej bedzie spotkac sie rano i wieczorkiem powrocic do naszych czworonogow ;) (choc nie ukrywam ze moze jednego z moich psiaczkow wezme ze soba :diabloti: ... tylko ktorego :roll: )

Dominika rozmawialam z Olgą na temat wyjazdu do Wisły. Mówiła ,ze od nas to w weekend bedziemy miały jakies 5 godzin jazdy:evil_lol: Poza tym dodała ,że to dziura i nie ma tam nic fajnego oprocz pensjonatów.
To tak Wam tylko przekazuje taką informację od osoby ktora tam była skoro my nie bardzo wiemy jak tam jest:evil_lol:

Posted

mnie tam wsio ryba powiem szczerze, może być i dziura, ważne ,żeby sie spotkać !!! ale pomysle jeszcze może o jakiejś innej miejscowości ale jak łeb przestanie mnie boleć bo od rana umieram :cry:

Posted

dariaopole napisał(a):
mnie tam wsio ryba powiem szczerze, może być i dziura, ważne ,żeby sie spotkać !!! ale pomysle jeszcze może o jakiejś innej miejscowości ale jak łeb przestanie mnie boleć bo od rana umieram :cry:

Daria ty lepiej przygotuj trio do wizyty bo jak na chwile obecna wszystko wskazuje ze w sobote zjawie sie u ciebie :diabloti:

Co do Wisly Sylwia to niekoniecznie musi byc wlasnie tam ;) szukamy miejsca gdzie bedzie milo i z dala od miasta ... gdzie mozna posiedziec jakies pifko wypic :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
Daria ty lepiej przygotuj trio do wizyty bo jak na chwile obecna wszystko wskazuje ze w sobote zjawie sie u ciebie :diabloti:

Co do Wisly Sylwia to niekoniecznie musi byc wlasnie tam ;) szukamy miejsca gdzie bedzie milo i z dala od miasta ... gdzie mozna posiedziec jakies pifko wypic :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Tengusia - super , że mnie odwiedzicie !! :multi: trio są zawsze gotowe do przyjęcia gości, tylko jakoś mało ciekawie wyglądają bo wczoraj miała miejsce walka o zabawkę i trikolorki sie pogryzły, johny ma teraz całe fafle pogryzione - bidulek.(tak uprzedzam , żeby potem nie było, że na walki je trenuję :)) no niestety mogą się bawić w trójke jedynie patykami bo o wszystko inne się gryzą, nie będę też ich kąpać więc przygotuj sie , że wyjedziesz ode mnie brudna :evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
Tengusia - super , że mnie odwiedzicie !! :multi: trio są zawsze gotowe do przyjęcia gości, tylko jakoś mało ciekawie wyglądają bo wczoraj miała miejsce walka o zabawkę i trikolorki sie pogryzły, johny ma teraz całe fafle pogryzione - bidulek.(tak uprzedzam , żeby potem nie było, że na walki je trenuję :)) no niestety mogą się bawić w trójke jedynie patykami bo o wszystko inne się gryzą, nie będę też ich kąpać więc przygotuj sie , że wyjedziesz ode mnie brudna :evil_lol:

troche blotka to nawet tak dla zdrowka jest dobre hihihi jakas maseczka czy cos :diabloti: powiedz mi jesli bysmy przyjechali w sobote rano bedzie szansa zebysmy mogli przenocowac do niedzieli (mozemy wziasc swoj namiocik :razz: ) ???

Posted

Dla mnie to nie ma roznicy wazne by wyrwac się z domu:eviltong: Tylko chyba wiecej czasu spedzimy z Olgą w samochodzie niz z Wami dziewczyny ale mniejsza o to;)

Szkoda ,ze ja ide na weselicho bo do Opola mam nie tak daleko i znow fajna ucieczka z domu:eviltong:
Wspołczuje tylko Kazikowi bo bidula sam zostanie ( tzn bez swojej pańci)chyba zakrzyczy sie na smierc:evil_lol:

Posted

tengusia - przecież ugoszczę was w domu, zresztą na ogrodzie lepiej nie rozbijac namiotu bo nie wiadomo gdzie się kryje przypadkiem jakaś koopka :diabloti: nie bede was narażać na takie atrakcje :evil_lol: remont jeszcze nie zaczęty wiec pokój na dole wolny.
A z błota to one nie są ale jak tak całymi dniami na dworze siedzą to są lekko "obkurzone: , że tak powiem :p

ano szkoda ruda, że nie możesz przyjechać !

Posted

Tengusia jesteś ??? nie mam do Ciebie numeru więc piszę tu. Sprawy się niestety skomplikowały. Tzn. zaproszenie oczywiście nadal aktualne i bardzo bym chciała żebyście przyjechali ale niestety nocleg odpada bo jestem na 19 zaproszona na 10 rocznicę ślubu brata. Rocznica miała być za tydzień ale , że mój brat musi wyjechać służbowo na 3 tygodnie to robią imprezę jutro :angryy: nawet prezentu nie mam ani nic. bardzo bardzo mocno was przepraszam , strasznie mi głupio :oops: . jeśli jednak mielibyście ochotę przyjechać rano to byłoby świetnie, zobaczycie psiaki, pojedziemy sobie gdzieś na fajny obiad a imprę z noclegiem zorganizuje się kiedy indziej . Co wy na to ??? :oops::oops::oops::oops:

Posted

no wlasnie jak narazie to tylko ja podrozuje sobie (choc Dari zazdroszcze wizyty w wawie .... zobaczyc na zywo Mambusie, Alterka, Bulleta, Bastera i Nane ktore podobno na zywo sa jeszcze piekniejsze niz na foteczkach :loveu: ... mam nadzieje ze i tam dojade :razz:
Jak narazie mam w planach nawiedzic Sylwie i mojego ukochanego Kazia :diabloti:

A co do zlotu to w sumie nie wiem moze ustalmy konkretna date i wtedy bedzie mozna zaczac cos ustalac ;) co do miejsca to sama juz nie wiem ... chyba ze spotkamy sie u Sylwii :siara: bo Daria chyba remoncik nie dlugo zaczyna wiec nie bedziemy dziewczynie zwalac sie na glowke :p
Bo w Katowicach to jakos tak bez sensu, chyba ze Zbroslawice, tam we wrzesniu jest Pitbull Show i ja napewno sie tam zjawie :roll: jest tam tez mozliwosc wynajecia noclegu albo rozbicia namiotu .... co wy na to ???

Posted

dariaopole napisał(a):
coś link mi się nie otwiera :roll: a te zbrosławice gdzie mniej wiecej są ??

:hmmmm: mi sie otwiera ...

Zbrosławice są niedaleko Katowic jakies pol godzinki samochodem mniej wiecej :p