Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sobie rozmawialysmy z Daria, Basia i Agnieszka ... wymyslilysmy ze moze by urzadzic maly zlocik :knuje:

A wiec tak sobie myslalam i myslalam ... co powiecie na spotkanie w drugiej polowie sierpnia (moze nawet poczatek wrzesnia :roll: ). Mam dwa pomysly pierwszy to wyrwac sie w gory (Beskidy) na dwa dni (piatek sobota) a drugi to zwalic sie komus na chate :megagrin: hmmm a ze Daria ma domek ... :siara: no i Sylwia (Ruda) tez chyba ma jakis domeczek z ogrodkiem :siara:
Oczywiscie liczba osob jak najbardziej nieograniczona :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: no i kto ma psiaka ktory nie gustuje w swoich psich kolegach to moze zabrac ze soba :peace:

Co wy na to ...

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki klotki jeśli chodzi o mnie to tak : od początku września pracuję pełną parą , nawet w weekendy, zresztą wyjazd z noclegiem w moim przypadku odpada bo nie mam co zrobić z psiakami, a moja Happy nie do końca dogaduje się z kazdym czworonogiem niestety :mad:

u mnie ok, jeden duzy pokój jest wolny ale niedługo zaczynamy ostry remont bo w banku muszę przedstawić do końca września wszelkie zakończone prace na które wziełam kredyt, a jest tego dużo łącznie z cyklinowaniem całej góry więc będę musiała z psami i z mężem zamieszkać na jakiś czas na dole w tym właśnie pokoju. Nie wiem kiedy to się zacznie a kiedy skończy , nie mam pojęcia bo nie nadaję się do jakichkolwiek remontów :shake: oczywiście nie mówię że spotkanie u mnie odpada calkowicie !!!!
dla mnie nie jest problemem wsiąść rano do auta i przejechać choćby 300 km żeby się z Wami spotkać choć na kilka godzin na piwie lub kawie !!!!

Posted

czy ja się tyz tu łapię... :p ? bo ja bullka niet.
ja mam tylko bullki w schronie :eviltong:

jakby co to ja od 17 sieprnia wyjezdzam na jakis tydzien.

a do Rudej to bym nawet blisko miała :evil_lol::eviltong:

Posted

Spotkanie jak najbardziej jest w fazie planow wiec czas i miejsce pewnie ulegna jeszcze zmianie :p mysle ze termin poczatek wrzesnia jest najlepszy bo juz po porze urlopowej a jeszcze wystarczajaco cieplo by zrobic np grilla :razz:
Dlatego czekam na propozycje ... :diabloti:

Posted

Ja jestem za i nawet Olgę w to wciągam bez jej wiedzy ale napewno pojedziemy.- jesli to bedzie wyjazd to bez problemu :p

Natomiast jesli chodzi o mnie to ja nie mowie nie ( chociaz odbieracie mi mozliwosć wyrwania sie z domu tylko moj Tz ciagle gdzies lata ale coż:evil_lol: ) chociaz chetnie bym gdzies pojechała bo nawet urlopu nie mam w tym, roku.

Jest tylko jeden problem ,ze spodziewamy sie dzieci a usg mamy dopiero we wtorek i wtedy wszystko bedzie wiadomo.

Dominika wsadzaj wszedzie tą informację gdzie sie da :evil_lol: moze duzo bullowatych lub zaprzyjaźnionych wyrazi chęc spotkania

Posted

i temacik ucichl :helo: mam nadzieje ze to tylko wina dzialania dogo przez ostatnie dni :comp26:

a wiec cioteczki moze tak jakies propozycje gdzie mozna by sie spotkac zeby wszystkim bylo wygodnie :peace:

Posted

basiagk napisał(a):
Dale mnie to najlepiej południe Polski a najlepiej góry bo uwielbiam! Mam nadzieje, że cos z tego wyjdzie!!!!!! Mam nadzieję że sie spotkamy w końcu!!!

nie ma innej mozliwosci :mad:

Posted

wiec stawiamy na zlocik w Wisle :p jako ze nie bylo protestow mysle ze to bedzie dobre miejsce :eviltong:
teraz pozostaje kwestia kiedy i na ile :cool3: jako ze wiekszosc z nas jest kompletnie zapsiona to mysle ze najrozsadniej bedzie spotkac sie rano i wieczorkiem powrocic do naszych czworonogow ;) (choc nie ukrywam ze moze jednego z moich psiaczkow wezme ze soba :diabloti: ... tylko ktorego :roll: )

Posted

hmmm kiedy ??? cokolwiek ustalicie to postaram sie dopasować do końca sierpnia weekendy mam wolne a od września pracuję raz w sobotę raz w niedziele, jest to ruchome więc z góry nie mogę napisać kiedy mam wolne więc jak ustalicie to po prostu w pracy tak ustalę dyżur , żeby było dobrze. tak jak pisała Tengusia ja mogę się pojawić tylko na jeden dzień :cool1: