łamAga Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Ale Wy tam macie pięknie <3 Co do Was wchodze to coraz bardziej mi się chce rottka :P 1 Quote
kropi124 Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Hiruś tylko on mi został do oglądania...Piękny jak zawsze :) Mój kochany Rottek został uśpiony niedawno.... 1 Quote
Alicja Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Zazdroszczę Wam takich beztroskich spacerów . Hiro wdzięczny model :) U nas pokazały się dziki , masa tego , ostatnio nawet w naszym małym lasku przy osiedlu ryją :/ . Tytus dziennie dokładnie obwąchuje te miejsca . Boję się , ze poleciał by , jakbyśmy kiedyś spotkali . A tak chodziliśmy sobie torami a potem łąką za cmentarz , przez lasek aż do Kłokocimia i z powrotem . Pozostają nam wyjazdy na Wielopolską 1 Quote
jolkablaszczyk Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 Nam poki co zwierzyna sie nie kreci na spacerach. Na szczescie. Hiro raczej by poszedł za zwierzem. raz wyskoczyl mu biały zając zima to za nim pobiegł i to tak z dobre 800 metrow... Masza za stara ale on... wczoraj Hiro mi ładnie zapozował przez przypadek... siedzę na fotelu odwracam sie a Hiro siedzi tak: Quote
Alicja Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Piękne portreciki . Co do zwierzaków , Ozzy był odwoływalny , ale Tytus jeszcze ciekawy świata Quote
Oscar Patric Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 11 godzin temu, jolkablaszczyk napisał: Nam poki co zwierzyna sie nie kreci na spacerach. Na szczescie. Hiro raczej by poszedł za zwierzem. raz wyskoczyl mu biały zając zima to za nim pobiegł i to tak z dobre 800 metrow... Masza za stara ale on... wczoraj Hiro mi ładnie zapozował przez przypadek... siedzę na fotelu odwracam sie a Hiro siedzi tak: pięknie :) Quote
jolkablaszczyk Posted August 5, 2016 Author Posted August 5, 2016 O 31.07.2016 o 12:38, kropi124 napisał: Hiruś tylko on mi został do oglądania...Piękny jak zawsze :) Mój kochany Rottek został uśpiony niedawno.... Przykre :( Ja też powoli liczę sie z tym, że Maszka ma już ostro z górki i też nie wiem ile czasu jeszcze jej zostało... pół roku, rok... krócej.. dłużej... na pewno bliżej niż dalej.... O 1.08.2016 o 20:10, *Magda* napisał: Cudne portrety :) dzięki... choć tak, jak pisałam wcześniej sam od siebie tak usiadł pod ścianą i akurat było dobre popołudniowe światło... O 2.08.2016 o 14:07, Tyś napisał: Hiro jest mocno dostojny :) Podoba mi się! Nom... mężnieje skubaniec... ciekawe kiedy skończy :D 6 godzin temu, Erykowa napisał: Hej! Przepiekne portrety ! Dzięki erykowa. Miło cie widzieć! :) 1 godzinę temu, Oscar Patric napisał: Witamy się :) dziekuję za odwiedziny na wątku. mam tochę zdjęć z wczorajszego spaceru ale dzis sie fatalnie czuję i nie mam weny by zgrać zdjecia z aparatu.. :( Quote
Chesti Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Hiro to urodzony model! Portrety przednie! :D Quote
jolkablaszczyk Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 takie tam nasze okolice przydomowe Quote
jolkablaszczyk Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Hiro sprawdza mordą jak głęboka jest kałuża... Quote
Recommended Posts