Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zazdroszczę Wam takich beztroskich spacerów . Hiro wdzięczny model :)

U nas pokazały się dziki , masa tego , ostatnio nawet w naszym małym lasku przy osiedlu ryją :/ . Tytus dziennie dokładnie obwąchuje te miejsca . Boję się , ze poleciał by , jakbyśmy kiedyś spotkali . A tak chodziliśmy sobie torami a potem łąką za cmentarz , przez lasek aż do Kłokocimia i z powrotem . Pozostają nam wyjazdy na Wielopolską

• Upvote 1
Posted

Nam poki co zwierzyna sie nie kreci na spacerach. Na szczescie. Hiro raczej by poszedł za zwierzem. raz wyskoczyl mu biały zając zima to za nim pobiegł i to tak z dobre 800 metrow... Masza za stara ale on...

wczoraj Hiro mi ładnie zapozował przez przypadek... siedzę na fotelu odwracam sie a Hiro siedzi tak:

DSC_0019.JPG

DSC_0003.JPG

DSC_0024.JPG

Posted
11 godzin temu, jolkablaszczyk napisał:

Nam poki co zwierzyna sie nie kreci na spacerach. Na szczescie. Hiro raczej by poszedł za zwierzem. raz wyskoczyl mu biały zając zima to za nim pobiegł i to tak z dobre 800 metrow... Masza za stara ale on...

wczoraj Hiro mi ładnie zapozował przez przypadek... siedzę na fotelu odwracam sie a Hiro siedzi tak:

DSC_0019.JPG

DSC_0003.JPG

DSC_0024.JPG

pięknie :)

Posted
O 31.07.2016 o 12:38, kropi124 napisał:

Hiruś tylko on mi został do oglądania...Piękny jak zawsze :)

Mój kochany Rottek został uśpiony niedawno....

Przykre :( Ja też powoli liczę sie z tym, że Maszka ma już ostro z górki i też nie wiem ile czasu jeszcze jej zostało... pół roku, rok... krócej.. dłużej... na pewno bliżej niż dalej.... 

O 1.08.2016 o 20:10, *Magda* napisał:

Cudne portrety :)

dzięki... choć tak, jak pisałam wcześniej sam od siebie tak usiadł  pod ścianą i akurat było dobre popołudniowe światło...

O 2.08.2016 o 14:07, Tyś napisał:

Hiro jest mocno dostojny :) Podoba mi się!

Nom... mężnieje skubaniec... ciekawe kiedy skończy :D

6 godzin temu, Erykowa napisał:

Hej!

Przepiekne portrety !

Dzięki erykowa. Miło cie widzieć! :)

1 godzinę temu, Oscar Patric napisał:

Witamy się :)

dziekuję za odwiedziny na wątku. mam tochę zdjęć z wczorajszego spaceru ale dzis sie fatalnie czuję i nie mam weny by zgrać zdjecia z aparatu.. :(