jolkablaszczyk Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 O 7.07.2016 o 15:34, Oscar Patric napisał: Jola nie którzy posiadacze Rottków,specjalnie mało dają im jedzenia bo mają być "terierowate",dla mnie to idiotyzm,od kont pamiętam Rottek to kawał psa,ale wiadomo że niestety chora "moda" wszędzie zagości.Asty też są co raz szczuplejsze,często chowają ogon między nogami,takie bez wyrazu są. Ja tu w Norwegii widzę często dosyć szczupłe rotty, ale moze trafiałam na same podrostki? Nie mam pojecia w jaakim mogly być wieku ale raczej nie spotkałam tu jakiegoś dorodnego. W polsce rottow nie spotykam bo mnie tam nie ma, tyle co na rottowych fanpejdżach na FB zdjecia moge pooglądać, a na tych zdięciach jak widzę to z wiekiem jednak tej masy nabierają. 4 godziny temu, dOgLoV napisał: Śliczne <3 A Hiruś jest jak by potężniejszy <3 zmiana diety zrobiła swoje, ale ten pies jakby na to tylko czekał, żeby rozkwitnąć :) A ja nadal sie rozpływam nad tym jak on sie zmienił od marca ubiegłego roku do teraz.... :) Quote
Oscar Patric Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Rottki to moja stara miłość,kiedyś zakochana byłam w Obi Staśka,na każdy spacer z Nimi chodziłam,i tylko Obi,Obi było nic więcej się nie liczyło,teraz są dwa Rottki u mnie,obydwa bardzo małe i szczupłe,nie pamiętam z jakiej hodowli. Dla mnie Hiro bardzo dobrze wygląda,jestem ciekawa jak będzie wyglądał kiedy będzie w pełni dojrzały 1 Quote
łamAga Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Jak patrze na zdjecia tego szczeniaka to aż mi się chce rottka :D Pięknie wyrósł <3 1 Quote
Oscar Patric Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 19 godzin temu, dOgLoV napisał: Jak patrze na zdjecia tego szczeniaka to aż mi się chce rottka :D Pięknie wyrósł <3 Aga,weź pod uwagę tę rasę,jak będziesz oczywiście gotowa na psa znowu :) Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 4 godziny temu, Oscar Patric napisał: Aga,weź pod uwagę tę rasę,jak będziesz oczywiście gotowa na psa znowu :) Jak na razie w ogóle nie jestem gotowa na nowego psiaczka ale jak już coś we mnie się zbierze to na pewno przemyślę i taką opcję ;) Quote
jolkablaszczyk Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Czemu nie jesteś w ogóle gotowa na psa? Bo ja tego nie kumam... a co tu do przygotowania? Ani to piwerwszy pies, ani jedyny? hym? Quote
Oscar Patric Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 23 godzin temu, dOgLoV napisał: Jak na razie w ogóle nie jestem gotowa na nowego psiaczka ale jak już coś we mnie się zbierze to na pewno przemyślę i taką opcję ;) Aguś,rozumiem :) Quote
łamAga Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Obecnie nie mamy nawet warunków na szczeniaka , trzeba było by mu poświęcić dużo czasu a tego w ogóle nie mamy , poza tym po stracie Nerona jakoś tak przygasłam co do posiadania psów , człowiek się przyzwyczai do stworka , pokocha go calym sercem a któregoś dnia bach i psa nie ma , a miłosc zostaje i ten uscisk w gardle za kazdym razem kiedy wracam do domu a On mnie nie wita ;( za bardzo się przyzwyczajam do psów , jak zreszta każda z Was .... Quote
angineuuka Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 12 godzin temu, jolkablaszczyk napisał: Czemu nie jesteś w ogóle gotowa na psa? Bo ja tego nie kumam... a co tu do przygotowania? Ani to piwerwszy pies, ani jedyny? hym? Bo Aga jest mądra i jednak nie bierze psa, jako zachcianke. Bo jednak Aga ma dzieciaka, a w papsa trzeba tez włożyć duzo pracy, zeby nie wyrósł z niego agresywny i nieogarniety pies. Quote
jolkablaszczyk Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 pies nie musi być zachcianką, żeby sie na niego decydować... dziwne wnioski wysnuwasz.... Quote
Tyśka) Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Te maszowe uszka skierowane do tyłu, cudności <3 Quote
atulek Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Wiesz Tyś ,też zwróciłam uwagę na te uszy u Maszy cudnie wygląda. Jest taka rozczulająca. Quote
jolkablaszczyk Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Maszka ma to uszko przygięte z powodu zrostu który jej sie zrobił na tym płatku ucha. Fakt dodaje jej to uroku. Moja babulinka kochana :) Quote
łamAga Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Jakie kochane pycholki <3 c a te rude cudo to co to ? <3 Quote
jolkablaszczyk Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Corgi znajomego. dopiero to to przyleciało z Polski wiec ma cos ok 4 miesiecy. Whisky :) Maluch wpadł do nas z pierwszymi odwiedzinkami zapoznawczymi :) Quote
łamAga Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Jaki z niego słodziak , wycałowała bym go w ten pycholek <3 1 Quote
mar....ka Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Cześć, dla mnie nawet młode corgi, wyglądają na stare :P Quote
jolkablaszczyk Posted July 30, 2016 Author Posted July 30, 2016 Haha, masz rację Majoka... one rzeczywiście wyglądają z tymi swoimi poczciwymi mordami jakby były dorosłe... zero szczeniaka:) Ja dzis po pracy poszłam z samym tylko Hiro na spacer, bo chciałam zrobić troszkę więcej km a wiedziałam, że Maszka mimo iż wykazała pewną chęć toważyszenia nam szłaby jak za karę po ok 200 metrach. My z Hiro zaliczyliśmy dziś ok 6 km więc dla Maszy to za dużo. Kilka zdjęć Quote
Recommended Posts