Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 7.07.2016 o 15:34, Oscar Patric napisał:

Jola nie którzy posiadacze Rottków,specjalnie mało dają im jedzenia bo mają być "terierowate",dla mnie to idiotyzm,od kont pamiętam Rottek to kawał psa,ale wiadomo że niestety chora "moda" wszędzie zagości.Asty też są co raz szczuplejsze,często chowają ogon między nogami,takie bez wyrazu są.

Ja tu w Norwegii widzę często dosyć szczupłe rotty, ale moze trafiałam na same podrostki? Nie mam pojecia w jaakim mogly być wieku ale raczej nie spotkałam tu jakiegoś dorodnego. W polsce rottow nie spotykam bo mnie tam nie ma, tyle co na rottowych fanpejdżach na FB zdjecia moge pooglądać, a na tych zdięciach jak widzę to z wiekiem jednak tej masy nabierają.

4 godziny temu, dOgLoV napisał:

Śliczne <3

A Hiruś jest jak by potężniejszy <3

zmiana diety zrobiła swoje, ale ten pies jakby na to tylko czekał, żeby rozkwitnąć :)

A ja nadal sie rozpływam nad tym jak on sie zmienił od marca ubiegłego roku do teraz.... :)

DSC_0261.JPGDSC_0289.JPGDSC_0471.JPGDSC_0187.JPG

Posted

Rottki to moja stara miłość,kiedyś zakochana byłam w Obi Staśka,na każdy spacer z Nimi chodziłam,i tylko Obi,Obi było nic więcej się nie liczyło,teraz są dwa Rottki u mnie,obydwa bardzo małe i szczupłe,nie pamiętam z jakiej hodowli.

Dla mnie Hiro bardzo dobrze wygląda,jestem ciekawa jak będzie wyglądał kiedy będzie w pełni dojrzały

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Oscar Patric napisał:

Aga,weź pod uwagę tę rasę,jak będziesz oczywiście gotowa na psa znowu :) 

Jak na razie w ogóle nie jestem gotowa na nowego psiaczka ale jak już coś we mnie się zbierze to na pewno przemyślę i taką opcję ;)

Posted

Obecnie nie mamy nawet warunków na szczeniaka , trzeba było by mu poświęcić dużo czasu a tego w ogóle nie mamy , poza tym po stracie Nerona jakoś tak przygasłam co do posiadania psów , człowiek się przyzwyczai do stworka , pokocha go calym sercem a któregoś dnia bach i psa nie ma , a miłosc zostaje i ten uscisk w gardle za kazdym razem kiedy wracam do domu a On mnie nie wita ;( za bardzo się przyzwyczajam do psów , jak zreszta każda z Was ....

Posted
12 godzin temu, jolkablaszczyk napisał:

Czemu nie jesteś w ogóle gotowa na psa? Bo ja tego nie kumam... a co tu do przygotowania? Ani to piwerwszy pies, ani jedyny? hym?

Bo Aga jest mądra i jednak nie bierze psa, jako zachcianke. Bo jednak Aga ma dzieciaka, a w papsa trzeba tez włożyć duzo pracy, zeby nie wyrósł z niego agresywny i nieogarniety pies.

• 2 weeks later...
Posted

Haha, masz rację Majoka... one rzeczywiście wyglądają z tymi swoimi poczciwymi mordami jakby były dorosłe... zero szczeniaka:)

Ja dzis po pracy poszłam z samym tylko Hiro na  spacer, bo chciałam zrobić troszkę więcej km a wiedziałam, że Maszka mimo iż wykazała pewną chęć toważyszenia nam szłaby jak za karę po ok 200 metrach. My z Hiro zaliczyliśmy dziś ok 6 km więc dla Maszy to za dużo.

Kilka zdjęć

DSC_0462.JPG

DSC_0438.JPG

DSC_0426.JPG

DSC_0418.JPG

DSC_0409.JPG