Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
17 godzin temu, Ania :) napisał:

Podziwiam Was bo bym nigdy nie zdecydowała się iść zimą pod namiot i to w lesie! ;) 

Ja też :P Na samą myśl mi zimno :D

• Upvote 1
Posted

Wow, ale zazdroszczę przygody! Niestety mojego M. nigdy nie namówię na taką wyprawę :( Choć ze mnie i zmarzlak i domator, raz od wielkiego święta chętnie bym tak zaszalała. Super zdjęcie, z taką obstawą nie ma się czego bać, nawet nocą w środku lasu :)

Przydupas mówisz... Nie uwierzysz, ale czasem tak samo mówię na Hero ;) Liczi może podejść i ukraść Hero coś sprzed nosa, a Hero zawsze grzecznie stoi pół metra za jedzącym kurduplem i jak ten skończy, zawsze łaskawie pozwala mu wylizać miskę po sobie :D A to rarytas, bo Liczi jest na mokrej. Arthrofos też jemy :) Po zerwaniu więzadła, które jednak okazało się nie być zerwanym więzadłem.. wypiliśmy 2 lub 3 flaszeczki Arthromaxu - ma trochę "bogatszy" skład.

• Upvote 1
Posted

Mój Bartek na szczęscie lubi takie wypady, więc jeśli tylko mamy czas i pogoda nie jest jakas okropna to staramy się w tym realizować. Takie przygody świetnie budują więź z psami, a tego wiadomo nigdy za wiele :)

Dziś znów refleksyjnie... 

Hirutek rok temu.... i Hiro - Poważny Pan Pies, wczoraj :)

DSC_0064.JPG

DSC_0131.JPG

Posted

Hejka :)

U nas bez większych zmian. Pogoda znośna, chociaż szału nie ma. Trochę spacerujemy, trochę się obijamy. Wczoraj byliśmy na fajnym spacerze, była i kąpiel w jeziorze i bezkres pól i las też był... Jak już Maszka miała głupawki to możecie wiedzieć... bylo fajnie :) aparat został w domu więc z tego wypadu zdjęć akurat brak. 

mamy za to kilka zdjęć Hiro.

DSC_0014.JPG

DSC_0063.JPG

DSC_0314.JPG

DSC_0331.JPG

Posted
O 6.03.2016o15:51, jolkablaszczyk napisał:

Maszka bardzo szybko wyczaiła, że w ludzkim "domku" jest sucho. i zaraz się w nim rozgościła... przydupasek Hiro wkrótce poszedł w jej ślady :)

DSC_0032.JPG

DSC_0034.JPG

DSC_0036.JPG

DSC_0037.JPG

DSC_0038.JPG

DSC_0041.JPG

DSC_0043.JPG

genialna przygoda ! :)
Tez lubię takie wypady, aczkolwiek zimą jeszcze nie miałam okazji :)

• Upvote 1
Posted
O 14.03.2016o22:19, ginger14 napisał:

Hmmm ciekawe ile waży mój psiak ?
Masza ile waży ? :)

Maszka waży  35 kg

Teraz, Tyś napisał:

Uwielbiam Maszę i uwielbiam Wasze wypady - są tak mi mocno bliskie :)

dziękujemy zatem za odwiedzinki :) 

DSC_0039.JPG

DSC_0132.JPG

DSC_0174.JPG

DSC_0197.JPG

DSC_0200.JPG

Posted

Super psiaki :)

Ja też się wybieram do weta, bo muszę zaszczepić Ediego i kupić odrobaczenia dla niego i kotki. I koniecznie go zważę, bo też jestem ciekawa ile waży :P

• Upvote 1
Posted
Teraz, Paulina94 napisał:

No to niezły spacer sobie urządziliście ;)

Haha, no coś w tym jest bo psy śpią do tej pory. O przepraszam, obudziły się o 19 na wieczorny posiłek, nawet na siku nie były.... 

DSC_0633.JPG

DSC_0634.JPG

DSC_0640.JPG

DSC_0668.JPG

DSC_0687.JPG