Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krótkie pytanie: gdzie i czy w Polsce można kupić miarkę do mierzenia psów na wystawie?
Ewentualnie może znacie jakieś sklepy internetowe w Czechach/na Słowacji?
Na "zachodzie" juz szukałam. 70-90 euro:roll:.

Za rady zrób-to-sama dziękuję.

Posted

Wprawdzie nie wiem, gdzie można takową nabyć ale też o tym myślę od dawna. Dodam, że widziałam różne miarki, ale najbardziej "zawodową" widziałam u pani E. Bukład. Rozkładana, wysuwana - ech........ Pełny bajer! Myślę nawet, że odważę się "zagaić" ją na jakiejś wystawie o miejsce jej zakupu. Ale gdyby ktoś miał namiary na miejsce zakupu to proszę pamiętać także o mnie:loveu:

• 3 weeks later...
Guest Jamnik
Posted

Kochani,
Ja z podobnym choć nieco innym problemem, jeśli to nie tu to przeklejcie, prosze
Potrzebuje znać wzrost różnych ras- przedstawicieli psów duużych, średnich, małych i miniaturek. Tak do mostka i do brzuszka
No i jeszcze jedna nietypowa prośba: bardzo by mi ię przydała odpowiedź na pytaniwe: jakie długie kroki stawiają nasze puieseczki pieski i PIECHY w stępie i kłusie, przepraszam za końskie nazewnictwo- wiecie o co chodzi w czasie spacerku i lekkiego biegu?
Kto mógłby mi pomóc?
Zaznaczam, że inf jest mi potrzebna do projektu urządzeń rechabilitacyjnych i wspomagających piechy z urazami różnymi a znaleźć tego nie moge..
Serdeczne
Hau hau dla Wszystkich
Jamnik
Ps Info może być na PW oczywiście...

Posted

Jamnik napisał(a):
Kochani,
Ja z podobnym choć nieco innym problemem, jeśli to nie tu to przeklejcie, prosze
Potrzebuje znać wzrost różnych ras- przedstawicieli psów duużych, średnich, małych i miniaturek. Tak do mostka i do brzuszka
No i jeszcze jedna nietypowa prośba: bardzo by mi ię przydała odpowiedź na pytaniwe: jakie długie kroki stawiają nasze puieseczki pieski i PIECHY w stępie i kłusie, przepraszam za końskie nazewnictwo- wiecie o co chodzi w czasie spacerku i lekkiego biegu?
Kto mógłby mi pomóc?
Zaznaczam, że inf jest mi potrzebna do projektu urządzeń rechabilitacyjnych i wspomagających piechy z urazami różnymi a znaleźć tego nie moge..
Serdeczne
Hau hau dla Wszystkich
Jamnik
Ps Info może być na PW oczywiście...

Z tym pytaniem to śmignij do owczarków, zwłaszcza niemieckich.. dla nich rzadko cokolwiek mozna dostać a wyjatkowo często potrzebuja ;(