Sonia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Krótkie pytanie: gdzie i czy w Polsce można kupić miarkę do mierzenia psów na wystawie? Ewentualnie może znacie jakieś sklepy internetowe w Czechach/na Słowacji? Na "zachodzie" juz szukałam. 70-90 euro:roll:. Za rady zrób-to-sama dziękuję. Quote
Shanara Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ja przyczepiłam centymetr krawiecki do kija od miotły..zabrało mi to minutę ;) Quote
Juta Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wprawdzie nie wiem, gdzie można takową nabyć ale też o tym myślę od dawna. Dodam, że widziałam różne miarki, ale najbardziej "zawodową" widziałam u pani E. Bukład. Rozkładana, wysuwana - ech........ Pełny bajer! Myślę nawet, że odważę się "zagaić" ją na jakiejś wystawie o miejsce jej zakupu. Ale gdyby ktoś miał namiary na miejsce zakupu to proszę pamiętać także o mnie:loveu: Quote
Agnieszka K. Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Można tutaj zamówic: http://www.ehaso.de/shop/Index.asp?ID=BDC25D3AE8CA4D959648A45E92A44724 MEßSTOCK MIT ROLLBAND UND WASSERWAAGE Meßstock mit Rollband und Wasserwaage Bestellnr.Artikel- 69,81 EUR pro Stückincl. MwSt Quote
Guest Jamnik Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kochani, Ja z podobnym choć nieco innym problemem, jeśli to nie tu to przeklejcie, prosze Potrzebuje znać wzrost różnych ras- przedstawicieli psów duużych, średnich, małych i miniaturek. Tak do mostka i do brzuszka No i jeszcze jedna nietypowa prośba: bardzo by mi ię przydała odpowiedź na pytaniwe: jakie długie kroki stawiają nasze puieseczki pieski i PIECHY w stępie i kłusie, przepraszam za końskie nazewnictwo- wiecie o co chodzi w czasie spacerku i lekkiego biegu? Kto mógłby mi pomóc? Zaznaczam, że inf jest mi potrzebna do projektu urządzeń rechabilitacyjnych i wspomagających piechy z urazami różnymi a znaleźć tego nie moge.. Serdeczne Hau hau dla Wszystkich Jamnik Ps Info może być na PW oczywiście... Quote
jefta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 chętnie Ci wyślę tylko co to znaczy do mostka, do brzuszka? Quote
Gaga Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jamnik napisał(a):Kochani, Ja z podobnym choć nieco innym problemem, jeśli to nie tu to przeklejcie, prosze Potrzebuje znać wzrost różnych ras- przedstawicieli psów duużych, średnich, małych i miniaturek. Tak do mostka i do brzuszka No i jeszcze jedna nietypowa prośba: bardzo by mi ię przydała odpowiedź na pytaniwe: jakie długie kroki stawiają nasze puieseczki pieski i PIECHY w stępie i kłusie, przepraszam za końskie nazewnictwo- wiecie o co chodzi w czasie spacerku i lekkiego biegu? Kto mógłby mi pomóc? Zaznaczam, że inf jest mi potrzebna do projektu urządzeń rechabilitacyjnych i wspomagających piechy z urazami różnymi a znaleźć tego nie moge.. Serdeczne Hau hau dla Wszystkich Jamnik Ps Info może być na PW oczywiście... Z tym pytaniem to śmignij do owczarków, zwłaszcza niemieckich.. dla nich rzadko cokolwiek mozna dostać a wyjatkowo często potrzebuja ;( Quote
Recommended Posts