Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciłam go na flaty: On jest naprawdę jak flat!
kto mogł pozbyć się tak pięknego pieska :shake::shake:
a może komuś uciekł??
mam pare pytań; czy zna ktos szczegoły znalezienia go?
gdzie był,kto go znalazł, sprawdzcie uszy czy nie ma tatuażu??

Posted

[quote name='sylrwia']Napisałam prośbe o wiecej informacji do osoby wystawiajacej aukcje. Jak tylko cos dostane to wkleje.

Też napisałem, ale na razie brak jakiekolwiek odzewu. Pies został przewieziony do schroniska w Mielcu z Tarnowca. W tej miejscowości lub w jej okolicy został zatrzymany i jest już przeznaczony do adopcji. Będę próbował jeszcze raz nawiązać kontakt bezpośredni z wystawcą aukcji.

Pies jak to w schronisku jest całkiem bez Name. Nazwaliśmy go Czeko od pięknych czekoladowych podpaleń w szacie sierści.

Jest również wystawiony w adopcji seterów
.

Posted

witajcie :lol:

to ja wystawiłam seterkowi aukcje ale mam powazny problem z otrzymaniem większej ilosci informacji gdyż jestem z innego miasta niż Mielec i zarowno wiadomosci jak i zdjęcia mam z drugiej reki :oops:

Ponieważ w Mielcu jest taka sytuacja , że nie ma wolontariatu miejscowego a wszyscy ktorzy wystawiaja psy sa rożnych miast w Polsce .........pomagamy w adopcjach bo tam jest ponad 500 psiaków i ogromne zagęszczenie , nie ma rownież mozliwości zrobienia zdjęć poza schronem bo tam psy nie sa wyprowadzane na wybiegi

jedyna mozliwośc to kontakt telefoniczny z Kierownikiem schroniska lub na maila podanego w aukcji / ale na odzew ze schroniska czeka sie nieraz długo :-( /

postaram sie dowiedziec jak najwiecej ale prosze o cierpliwośc

Co do pytania o dom tymczasowy to juz trzeba uzgodnic z Kierownikiem

tel. (017) 583 15 32 bezposrednio tym bardziej ze to aż w

Poznaniu

Posted

No mam już kontakt nie tylko z kierownikiem schroniska ale również z Wolontariuszkami Agnieszką & Ulą. Właściwie wszystkie informacje jakie do tej pory zdobyliśmy są pełne jakie można na dzień dzisiejszy uzyskać. O każdą świeżą bardzo prosimy. Ustaliliśmy co by się przydało jeszcze przygotować aby ulepszyć akcję adopcyjną i jeśli tylko będzie to możliwe to przygotują w schronisku.

Bumerang podejrzewam, ze jak wszedzie adopcja jest możliwa tylko docelowa. Potem jeszcze raz należy załatwiać cały proces adopcyjny. Jeszcze się wywiem w tej sprawie.

Posted

Zdaję się na ciebie!
wrazie czego domek tymczasowy w Poznaniu jest!
oczywiscie najlepiej by był zaraz stały i super wspaniały!
życzę mu tego z całego serca i takiego szukam!

Posted

Nio :cool2:
Kierownik schroniska wyraził zgodę na tymczas w Poznaniu. Uzgodniłem że całym dalszym procesie adopcyjnym docelowym będzie informowany. Pies przeżywa straszny stres i to jest wyjście z sytuacji by nie stracił na psychice. Bumerang zadzwoń do mnie lub wejdź na gg.

Posted

Zwracam się z ogromną prośbą do wszystkich zainteresowanych losem
pieska - potrzebujemy pieniędzy na paliwo!!!!
pieska trzeba przywież do domku tymczasowego do Poznania!
mamy samochod ale brak kasy na to !!!
Czy mogę na Was liczyć dogomaniacy?????
Proszę z całego serca :loveu: :loveu: