adlibitum Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 skopiowane z allegro: http://www.allegro.pl/item220680200_przerazony_pies_prawie_seter_w_schronisku_.html Quote
sylrwia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Podrzucę go do flaciarzy. Taki czarny jak flaty. Może to rodzina http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68596 Quote
bumerang Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wrzuciłam go na flaty: On jest naprawdę jak flat! kto mogł pozbyć się tak pięknego pieska :shake::shake: a może komuś uciekł?? mam pare pytań; czy zna ktos szczegoły znalezienia go? gdzie był,kto go znalazł, sprawdzcie uszy czy nie ma tatuażu?? Quote
bumerang Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Podnoszę ,podnoszę - nikt tu nie zagląda :shake::shake: Quote
sylrwia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Napisałam prośbe o wiecej informacji do osoby wystawiajacej aukcje. Jak tylko cos dostane to wkleje. Quote
bumerang Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No to czekamy za wiadomościami! może szybko znajdzie domek choć tymczasowy lub stały! Quote
Wędkoholik Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='sylrwia']Napisałam prośbe o wiecej informacji do osoby wystawiajacej aukcje. Jak tylko cos dostane to wkleje. Też napisałem, ale na razie brak jakiekolwiek odzewu. Pies został przewieziony do schroniska w Mielcu z Tarnowca. W tej miejscowości lub w jej okolicy został zatrzymany i jest już przeznaczony do adopcji. Będę próbował jeszcze raz nawiązać kontakt bezpośredni z wystawcą aukcji. Pies jak to w schronisku jest całkiem bez Name. Nazwaliśmy go Czeko od pięknych czekoladowych podpaleń w szacie sierści. Jest również wystawiony w adopcji seterów . Quote
bumerang Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ja też pisałam ale tez brak odzewu! a nawet znalazłam mu w Poznaniu domek tymczasowy do czasu znalezienia stałego!!! Quote
ewatr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 witajcie :lol: to ja wystawiłam seterkowi aukcje ale mam powazny problem z otrzymaniem większej ilosci informacji gdyż jestem z innego miasta niż Mielec i zarowno wiadomosci jak i zdjęcia mam z drugiej reki :oops: Ponieważ w Mielcu jest taka sytuacja , że nie ma wolontariatu miejscowego a wszyscy ktorzy wystawiaja psy sa rożnych miast w Polsce .........pomagamy w adopcjach bo tam jest ponad 500 psiaków i ogromne zagęszczenie , nie ma rownież mozliwości zrobienia zdjęć poza schronem bo tam psy nie sa wyprowadzane na wybiegi jedyna mozliwośc to kontakt telefoniczny z Kierownikiem schroniska lub na maila podanego w aukcji / ale na odzew ze schroniska czeka sie nieraz długo :-( / postaram sie dowiedziec jak najwiecej ale prosze o cierpliwośc Co do pytania o dom tymczasowy to juz trzeba uzgodnic z Kierownikiem tel. (017) 583 15 32 bezposrednio tym bardziej ze to aż w Poznaniu Quote
Wędkoholik Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No mam już kontakt nie tylko z kierownikiem schroniska ale również z Wolontariuszkami Agnieszką & Ulą. Właściwie wszystkie informacje jakie do tej pory zdobyliśmy są pełne jakie można na dzień dzisiejszy uzyskać. O każdą świeżą bardzo prosimy. Ustaliliśmy co by się przydało jeszcze przygotować aby ulepszyć akcję adopcyjną i jeśli tylko będzie to możliwe to przygotują w schronisku. Bumerang podejrzewam, ze jak wszedzie adopcja jest możliwa tylko docelowa. Potem jeszcze raz należy załatwiać cały proces adopcyjny. Jeszcze się wywiem w tej sprawie. Quote
bumerang Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zdaję się na ciebie! wrazie czego domek tymczasowy w Poznaniu jest! oczywiscie najlepiej by był zaraz stały i super wspaniały! życzę mu tego z całego serca i takiego szukam! Quote
Wędkoholik Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nio :cool2: Kierownik schroniska wyraził zgodę na tymczas w Poznaniu. Uzgodniłem że całym dalszym procesie adopcyjnym docelowym będzie informowany. Pies przeżywa straszny stres i to jest wyjście z sytuacji by nie stracił na psychice. Bumerang zadzwoń do mnie lub wejdź na gg. Quote
bumerang Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Wędkoholik - zadzwonie po 20-tej na domowy! Quote
bumerang Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zwracam się z ogromną prośbą do wszystkich zainteresowanych losem pieska - potrzebujemy pieniędzy na paliwo!!!! pieska trzeba przywież do domku tymczasowego do Poznania! mamy samochod ale brak kasy na to !!! Czy mogę na Was liczyć dogomaniacy????? Proszę z całego serca :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 powiedzcie ile potrzeba na paliwo i gdzie ewentualnie wpłacać pieniadze ? Duzo nie moge ale 30 zł deklaruje na podróż ;) Quote
Wędkoholik Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 bumerang napisał(a):Graża - nie rozumiem - wyjaśnij!!!!! Odpowiedź masz już na priva. Quote
bumerang Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Graża !!! jesteś wielka- obyś zawsze była szcześliwa:loveu::loveu: Quote
Wędkoholik Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 No to mamy na połowę drogi. Teraz jeszcze na odebranie psa z Wawy i przewiezienie do Poznania. Quote
bumerang Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 ogłosiłam naszą prośbę na Flacim forum i już jedna osoba chce ofiarować pomoc! wiedziałam że flaciarze napewno mają duże serduszka! Quote
bumerang Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 założyłam wątek o pomocy pieniężnej na transpost W-wa - Poznań ale odnoszę wrażenie że tam nikt nie zagląda:shake: Quote
Wędkoholik Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Mam nadzieję, ze zgłoszą się osoby ofiarne mogące wspomóc akcję. Bądźmy dobrej myśli. :razz: Quote
Recommended Posts