Regis Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 W ten weekend odbylo sie w Pradze seminarium frisbee (z Sabine Bruns i Marcusem Wolfem) oraz zawody. Seminarium swietne, ale nastepnego dnia na zawodach bolaly mnie rece, wiec rzucalo sie ciezko. Pierwsza runda fatalnie: Seven jeden zlapany za 4 pkt, Bajka 7,5 pkt, Alice 7.5 pkt i bardzo pechowo (podczas pierwszego rzutu Olly stracila dysk z oczu i musialem biec po dysk za 4 linie) 12.5. Natomiast druga runda (poza Sevenem - 3.5 pkt) wypadla znacznie lepiej. Bajka 10 pkt, Olly 13.5. Ale najwieksza niespodzianke sprawila Alicja, ktora pomimo mojego skaszanionego drugiego rzutu dala rade pobiec 6 razy za ostatnia linie i zlapac wszystkie rzuty w powietrzu. Tymsamym dolaczylismy z Alice do grona rekordzistow minidistance, uzyskujac maksymalny mozliwy wynik 22.5 pkt :lol: Dodam ze w Europie jest tylko piec osob ktorym sie to udalo (w tym trojce polakow, Darkowi z Ulfim, Bartkowi z Tymonem i mnie z Alice) :twisted: Iwona z Ness powtorzyla wynik z Krakowa i wygrala klase Young Dogs, Ewa byla z Sevenem 3 w Starters, a z Olly 3 w Open. Nasze psy startowaly tez w MiniDistance z Tomkie 'Gutkowskim', najlepiej wypadla Olly, byla 3. Bylo tez kilka teamow z Wroclawia. Pelne wyniki sa na http://www.discdog.cz/ Wieczorem wlasnie sie zegnalismy z Marcusem i Sabine, kiedy dowiedzielismy sie o organizowanych przez nich zawodach Frisbee w Niemczech. No i w efekcie wyladowalismy w Niemczech ;-) A teraz zdjecia z zawodow i pokazu Sabine i Marcusa: Quote
Azir Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jako moderator muszę przypomnieć o pewnych zmianach w regulaminie, które zabraniają wstawiać więcej niż 5 zdjęć w 1 poście. Aby zamieścić kolejne zdjęcia, należy wysłać następne posty. Wstawiam kolejne, które usunęłam z powyższego postu. Trochę mi szkoda zamieniać na linki takie fajne zdjęcia. Na przyszłość proszę stosować się do regulaminu :). Quote
Marysia_i_gończy Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Regis WIELKIE GRATULACJE!! :klacz: :klacz: I BARDZO dziękuję za relacje i zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Jak zwykle fantastyczne! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
shangri_la Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 super fotki :cool3: moze jeszcze sie jakies znajdą ? :eviltong: no i oczywiscie gratulacje :multi: pozdrawiam Quote
Mokka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zdjęcia superanckie :loveu: . A ten australijczyk wygląda jak jakiś gremlin, strach go spotkać w ciemnej ulicy :evil_lol: . Quote
ŁukaszK Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 gratuluje rekordu :thumbs: powodzenia z sevenem i czekam na fotki z verden... :p Quote
Recommended Posts