Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja dziś widziałam Lalę przez chwilę :loveu: , a ciocia Berni trzymała ją do zastrzyku i...żyje, groźna kicia jej nie zjadła!:evil_lol: Minki rzeczywiście robi groźne, ale chyba dziś nie syczała.:cool3: Co do zdrówka to Berni się wypowie.:p

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najświeższe mam z poniedziałku :oops:

potem nie byłam już w lecznicy, postaram sie w weekend

Lala jest paskudna i nie chce jeść...co martwi wetów
tylko troszkę conv ze strzykawki

także rokowania nadal bardzo ostrozne

Posted

berni a dawalas jej ten maly pasztecik ktory jest w lodowce? ona go jadla jak jej dawalam. ten w lodowce jest otwarty i juz pewnie nie swiezy , trzebaby kupic nowy taki sam.. ja oczywiscie wszystkie koszty zwroce. chyba go w zoologicznym w carefurze kupowalam.. no i czy ma sciagniety kolnierz?

Posted

ale nie zaczęła niestety :( nie ma woli życia, poddała sie wg lekarzy :( ale my się nie poddaliśmy :) przelewała mi się dziś przez ręce :( dostała kilka strzykawek jedzonka i miejmy nadzieję że w końcu zacznie o siebie walczyć.

Posted

mawin napisał(a):
Lala jest boska :-) miny ma po prostu czadowe :-)
teraz to już musi byc tylko lepiej.
jakie postępy w socjalizacji ;-) syczy tylko raz, to już całkiem nieźle

minę na jak małe rysiątko :)

Posted

ja niestety nie mam informacji, czekam na wiesci od Hund , mam nadzieje ze u Lali chociaz ciut lepiej.. i jak wroce to zastane Lalunie w z dobrym humorkiem i swoja grozna minka..

Posted

Kicia przelewa się przez palce :( trzeba jak najszybciej zabrać ją do domku , czy to będzie tymczas czy dom stały teraz nie ma znaczenia liczy się czas. Kociak ma olbrzymią anemię. To co w oczkach powinien mieć różowe ma białe. W lecznicy nie mają czasu karmic go systematycznie (dostaje raz dziennie ) jak przychodzę to dostaje drugi raz . To za mało. Połowę i tak wypluwa a zatem przyjmuje za mało pokarmów . Słania się na nogach nie utrzymał dziś wieczorem równowagi. Nie reagował na zaczepki innego kota który walił go łapami po karku i grzbiecie. Poddał się zupełnie. W tej klatce na pewno sobie nie poradzi. wet powiedział że kot się poddał, nie ma siły do życia i tylko zmiana otoczenia , troskliwa opieka osoby która zna się na kotach może tu pomóc.
Jutro zostanie zbadany czy nie ma białaczki. Jeśli to nie białaczka to na 100% depresja.

Posted

nie udało się :( Śrutka cały czas chodzi pod pomieszczenie Lali pokazuje nosem żebym weszła tam i nakarmiła kotka. Śrutka asystowała mi przy karmieniu. Zawsze po spacerze szłyśmy do Lali :(:(:( i ona to pamięta .