Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fakt, drukowanie na domowych "staruszkach" takich jak na przyklad moja drukarka jest czesto malo efektowne i drogie. Ja akurat korzystam z uprzejmosci pewnej zaprzyjaznionej frimy poligraficznej. O drugim rozwiazaniu pisal kociewiak-zrobienie wybranych fotek w fotolabie.

Zycze samych cudnych fotek i oby ich jak najwiecej na Dogomanii.

Monika

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc Wszytkim znowu,

Nareszcie mam zdjęcia moich szczeniaczków, ale na płytce, czy ktoś będzie tak dobry i pomoże mi je tu wkleić???? :lol:

Posted
Tak a propos Sopotu - jeśli kogoś interesują zgłoszone charty, zapraszam do mnie na stronę "nowości"...

Do zobaczenia!

Mnie interesuja, ale z jakiegos dziwnego powodu nie moge otworzyc Twojej strony, albo pojawia mi sie tylko glowna i dalej nic. Jesli mozesz podaj na forum stawke chartow polskich, bede bardzo dzwieczna ;)

:D juz nie musisz - przeczytalam juz wszystko na 'Sopocie'

• 2 weeks later...
Posted

Ponieważ swoje zdjęcia mam na razie tylko w komputerze, pozwoliłam sobie wkleić tu zdjęcie Cyrusa będące na stronie hodowli Szlachetna Sara.

A w najbliższym czasie postaram się zamieścić zdjęcia własnoręcznie wykonane.

cyrus01_small.jpg

Posted

Conny w nowym domku :) :) :)

conny1.jpg

...resztę zdjęć wstawi zaraz jego Pańcia :) Popatrcie jak sie zmieił, jest po prostu uroczy :fadein: i ma śliczny kominek w domu (lubię kominki, szczególnie zimą ;) )

Posted

Conny jest przeuroczy :D i niech jego Pancia sie pospieszy troszku, zebysmy jajek nie zniesli z niecierpliwosci ;)

Tilia, mmm... kominki zima to jest to co tygryski lubia najbardziej :D

Posted

ajajaj :angel: , co za anioł, tylko skakac z radosci :D :angel: :angel:

Za Connyego ktory znalazl dom!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: siup!!!!

Posted

Już jesteśmy. Connyś był na zielonej trawce. Nie bardzo mu się podobało. Najlepiej jest w domku na swoim foteliku, lub na łóżeczku "mamusi".

A teraz zdjątka Connysia :multi:

Czyż nie wyglądam jak baranek?

conny9.jpg

Ależ mi smutno, będę wyłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł...

conny8.jpg

Co za zapach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

conny6.jpg

Posted

a to ciąg dalszy zdjątek fotogenicznego Connyego :lilangel:

Wygrzewam stare kości.

conny5.jpg

Trochę się zdrzemnę.

conny4.jpg

Czyż nie jestem piękny?

conny3.jpg

To ja GAPCIO.

conny7.jpg

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

Lisi Witam! :)

Conny jest śliczny i mechaty :) Cwaniaczek wie jaką minę zrobić do obiektywu, żeby się spodobać wszystkim! A żywot wiedzię iście królewski, wyleguje się na wszelkich dostępnych (i pewnie niedostępnych :) )kanapach. Dobrze mu!