matrix..... Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ten też jak najbardziej, a może znajdziesz jeszcze biegnącego greya? Byłbym wdzięczny :) Quote
PARSONRK Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Jeszcze poszukam, to dopiero 12 stronka którą przeglądam :wink: Quote
matrix..... Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 o ten to zdecydowanie dla Carragan :) Quote
resuruss Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 I jeszcze taki zbiorek grey,pipet i wloszczyzna w biegu: Quote
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Mimo, że to nie moja rasa, ale charciole są cuuuuuuuuuuudne :wink: :D i szukanie gifów i innych to sama radość. Myszkuję dalej po sieci :D Quote
matrix..... Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ress fajny ten zbiorek ale tak szybko się przemieszcza, że nie widzę wyraznie. Chciałbym mieć takie stadko grey + dwa whippety :) Parsonrk może kiedyś i chart zawita do Ciebie ? Ja też czekałem długo... Quote
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 matrix..... napisał(a):Parsonrk może kiedyś i chart zawita do Ciebie ? Ja też czekałem długo... Charty są troszkę za delikatne w budowie jak dla mnie, ale pies faraona, albo lepiej (bo lubię psy compaktowe) cirneco dell'etna, :iloveyou: takie jakie ma Karenina Quote
matrix..... Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Faraon też delikatny:) te psy kiedyś były w X grupie FCI czyli jednak wokół chartów Twoje zainteresowania :) Quote
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 matrix..... napisał(a):Faraon też delikatny:) te psy kiedyś były w X grupie FCI czyli jednak wokół chartów Twoje zainteresowania :) Tak charcioszki i terrierki :lol: Lubię psiaki długie w liniach i z charakterkiem :evilbat: :lol: Quote
resuruss Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 :angel: :angel: :angel: Moje Malenstwo kochane!!!!!!!A jak sie umorusalo!!!!!!!Nic tylko calowac blotne pysio!!!!! :iloveyou: Quote
orsini Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 a ja tu mam jesiennego charcika :lol: :lol: :lol: Quote
.ania Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 ORSINI- super zdjęcia :) Powiedz mi prosze jaki masz aparat bo bardzo ładne fotki robi :P CARRAGAN- Maleństwo podzwiam od dłuższego czasu, jest naprawdę cudny. Bombowo wygląda z tym umorusanym nochalkiem :wink: Quote
orsini Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Magda: lustrzanke Nikona :lol: :lol: :lol: pol wakacji na niego pracowalam:))))ale w Niemczech :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts