Ewelinaa Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 dbsst napisał(a):przejzalam Wasza charcia galerie i jestem pod wrazeniem przepiekne psy widzialam i jestem szczerze zauroczona (od niedawna na puinkcie charcikow dostaje leTkiego zwichniecia, mimo ze nie oszukujmy sie jestem raczej molosowtym typem to charty robia na mnie neprawde wrazenie) mam nadzieje ze nie bedziecie sie opuszczac i ze foteCki nowe beda calutenki czas :D Cieszymy się że jesteś również jak i my miłośnikiem tych wspaniałych stworzeń jakimi są charty !!!!! Quote
dbsst Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 hihiiiihi :oops: dziekuje Ewelinko :D i czekam na foteCki ;) Quote
Ewelinaa Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='dbsst']hihiiiihi :oops: dziekuje Ewelinko :D i czekam na foteCki ;) MOJE AFGAŃSKIE MIŁOŚCI SA POWYŻEJ ALE WKLEJAM LINKI DO ICH GALERI :) KOMETA http://republika.pl/komgal/.Preview.html ASTON http://www.republika.pl/galast/index.htmlaston.html Quote
dbsst Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 qrczaki jakie smieszne sa male afgany wygladaja jak wielki ptak z ulicy sezamkowej ;) extra Quote
Ewelinaa Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 dbsst napisał(a):qrczaki jakie smieszne sa male afgany wygladaja jak wielki ptak z ulicy sezamkowej ;) extra A ja myślę ze bardziej upodabniają się do serialowego "ALFA" czyli ALF kilka ktotnie spotkałam przechodniów mówiących ze to ALF :) Quote
dbsst Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 hahahaha faktycznie cos jest w niech Alfiego ;) hihihihi Quote
Ewelinaa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 dbsst napisał(a):hahahaha faktycznie cos jest w niech Alfiego ;) hihihihi zazwyczaj tak jest jak mały to alf jak duży to afgan :) Quote
dbsst Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ewelinaa napisał(a):dbsst napisał(a):hahahaha faktycznie cos jest w niech Alfiego ;) hihihihi zazwyczaj tak jest jak mały to alf jak duży to afgan :) hahahaczyli taka mala metamorfoza ;) :D Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ja sie normalnie zdenerwuje czy Wy widzicie jak mnie zaniedbujecie ;) ja bardzo slicznie prosze o zdjecia :D Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 o jeżu pewnie ze moze nawet musi byc jaka pieknosc :iloveyou: Quote
Gosia_i_Luka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Chimera'] Stuprocentowy chart! :D :D :D Quote
Recommended Posts