Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksander

nie mogę Ci pomóc. Zamiast zdjęcia mam tekst "Upgrade your email with 1000's of cool animations".

Może ktoś z forumowiczów może pomóc.

Aleksander zdjęcia muszą być w plikach jpg lub gif.

Myślę, że Twoje zdjęcie jest w gif, a ja mam blokadę plików cookies, stąd ten problem.

Pozdrawiam. :wink:

Posted

Amor rzeczywiście wygląda komicznie :) Ale może masz jakieś normalne zdjęcia piecha,takie żeby zobaczyć jak on się teraz prezentuje?

A tak z innej beczki:będziesz Amora wystawiał?

Posted
Ale może masz jakieś normalne zdjęcia piecha,takie żeby zobaczyć jak on się teraz prezentuje?

Właśnie! O to samo miałam zapytać. Jak byś miał jakąś aktualną fotkę (fotki...) Amora, to podziel się z nami... Jak coś to ślij ją do mnie, mogę ją tu wstawić.

Posted

Chimerko ! dlaczego komicznie to zdjęcie to rewelacja jest zrobione w pełnym ruchu to ułamki sekund ! aż sie dziwie że zdjęcie nie jest poruszone , .A co do wystaw to może wystawie amora ale myśle że to zwykły przeciętny pies i na pewno nie będe na sile odstawiał mu tylnych łap i podnosil łba do zdjęć. Cenie nature .Ale chętnie pojade na wystawę do Chojnic no koło Chojnic.Także do zobaczenia :lol: Pa Pa

Posted

Komiczne dlatego, że uchwycona poza Amora w porównaniu do statyki ludzkich postaci jest po prostu śmieszna :fadein:

O plany wystawowe pytałam z ciekawości, ale widzę ze nie bardzo Cię to interesuje.Ja też cenie nature, ale to mi nie przeszkadza bywać na wystawach i coursingach, by podziwiać piękno psów na różne sposoby :)

Niestety do Chojnic się nie wybieram.

Posted

Aleksander

Ale piekny Amor :D A dlaczego ma kaganiec????? Chyba nie jest agresywny, co? Bo ja wiem tylko, ze Senator Sopocka Aura i Branka Ferrero są agresywne, ale Amor??? Arika nie ma kaganca.

bedziesz w Swornychgaciach 4 wrzesnia??Super :) Napewno cie poznam, ja bede wstawiala Arike :)

Sluchaj, chart polski odpowiednio pokazany, czyli : zatrzymany z klusu i mozna JEDYNIE zkorygowac tylnie nogi i podniesc glowe to tyle :D

Posted
a oto moje charciątka:):):):):DSC00209

Ze umieścic zdjecie tutaj musi ono znajodować się gdzieś w internecie, czyli musi miec swoj adres url :wink: Jesli chcesz wyslij mi na maila :welshcorgi@interia.pl fotki, a ja je tu wstawie :wink:

Posted

dzieki serdeczne Nice_girl i Tilia, że zamieściłyście zdjęcia Matrixa! :D Na zdjęciach jest w wieku prawie 13 miesięcy, czyli, że ma jeszcze około 1,5 - 2 lat na pełny rozwój.

Tilia - jak dobrze miec psa za którym mozna się ukryć! :)

Posted

Jestem niefotogeniczny... :D , ale cieszę się, że opublikowałaś to zdjęcie jest bardzo ładne-dzięki. Piękne jest oczywiscie za sprawą osoby wyrażnie widocznej i dodatkowo miłego pieska :D

Posted

o rany, kate_m łądne zdjęcie tylko trzebaby jakoś tło uspokoić, pewne hmm elementy niepokój wprowadzają, kompozycję psują fuuuj :oops: :P :lol:

Matrix ;) 8) (tu Dru miała pół roku- a już sie nadawała do chowania sie za nią)

4005.jpg

Posted

Dominika Amor nie jest agresywny ale zaczepia ludzi i nie raz prowokuje do zabawy w szarpanie i wtedy ludzie się boja .Jak ma kaganiec to jest spokojniej i nie musze sie denerwować .Przyjeżdzam do Swornych Gaci to sie zobaczymy tylko nie wiem jak się wystawia jaką smycz i tak dalej , żeby nie robić wiochy to mi cos podpowiec.