dorka69 Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 mam 6 letnią sunie od paru dni brała zastrzyki na krtań teraz do domu dostała antybiotyk ENRAXIL I BIOPROTECT dałam jej przez dwa dni ale mi sie to niepodoba bo mój piesek chodzi osowiały dużo śpi duzo pije i sika też dużo nigdy tak niebyło martwie sie i niewiem co mam z ty robic czy to jest możliwe żeby piesek tak dużo pił i sikał długo Quote
gryf80 Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 jak masz wątpliwości zanies mocz do badania i poproś o pobranie krwi i zrób analizy Quote
Akirka86 Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 A nie dostała przy okazji sterydu jako środka przeciwzapalnego? Po nim psy sikają dużo. O enroxilu producent nic nie wspomina, żeby działał moczopędnie. Gryf ma rację, psu potrzebne są dodatkowe badania. Jeśli to jest sunia niesterylizowana to jeszcze na macicę trzeba by zerknąć, bo takie picie to pierwszy sygnał przy ropomaciczu Quote
Recommended Posts