Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MAX jest na prawdę postawnym i okazałym psem:razz: . Przebywa w schronisku w Celestynowie w niewielkim błotnistym kojcu. Jest niezwykle pogodny, jego pysk cały czas się śmieje, choć powodów do radości MAX wielu nie ma.:shake: On jest jak wielki pluszak, spragniony przytulania i głaska, Jest niezwykle łagodnym psem.
Może ktoś chciałby mieć takeigo MEGA duzego pieska do ogrodu? Jego porstura gwarantuje bezpieczeństwo posesji.;) A dla dzieci moze robić za kucyka;) .

Posted

Zaraz tam zajrzę, dzięki.
On jest śliczny i pięknie by się komponował z moją Bezą, ale jak mówiła Tanitka jest od niej sporo większy, a w bloku to i Beza jest ogromna, a jeszcze jest Koks i koty!

Posted

eurydyka napisał(a):
a ja wciaz sobie mysle ze moze to jakis mieszaniec goldka z hovawartem?

z tych zdjęć trudno rozeznać co on jest :evil_lol:
ale jeżeli jest taki duży jak Tanitka pisze... to ... może to i podhalan? ;)
czy ktoś go głaskał? czy on ma troszkę szorstki włos?

w każdym razie ślicznota :loveu:
i jest już na forum OP

Posted

Tanitka z tego co rozmawialysmy w rzeczywistosci nie widziala hovka jeszcze, ja znam sunie ale czarna i widzialam bezowego samca, wlasnie dosc latwo myli sie z goldenem ale sa wieksze troche. nie wypowiem sie co do barw siersci bo za malo wiem o rasie, ale pysk ma hovkowaty

Posted

tanitka napisał(a):
ja go głaskałam tylko tyle co przez te oczka siatki- to miał na głowie miękkie włosy, ale dalej to nie wiem:razz:

łepetyna to ma być mięciutka :p grzbiecik powinien byc taki z nieco sztywnym włosem.
W tygodniu ma go odwiedzić kolezanka z OP, wypowie sie na jego temat.

a mnie wystarczy jego urody - duzy, biały i futrzaty, czyli cudo :loveu:

Posted

Bardzo piknie, pewnie będę na działce, można do mnie dzwonić jeśli coś potrzeba. Tanitko, dzwoniłam dziś do P.Ali i włeśnie o Maksie mi mówiła (o Burasku nie powiedziałam).

Posted

W końcu będę musiała powiedzieć, ale zrobię to w bardziej sprzyjających okolicznościach, na pewno nie przez telefon, (ona już sie napłakała oddając go).
Piękny Max, duży pies ma masę zalet, można mu obrożę zakładać bez nachylania, jeśli miałabym dom z ogrodem i ciężarówkę, to już by śmigał razem z Bezą i tratował uprawy :lol:.

Posted

W tygodniu ma go odwiedzić kolezanka z OP, wypowie sie na jego temat.

koleżanka nie zawiodła, była dzisiaj tylko..... psa nie było.....:crazyeye:
podobno został wczoraj adoptowany. Cuda jakieś, czy co?:roll:

Posted

Tanitka, cisnienie mi skoczylo jak przeczytalam, jedno jednak wiem;) Ciebie bede wysylac do Celestynowa bo nawet Iza powiedziala ze tym ktorym robisz zdjecia sa zainteresowani (a tyle czasu czekaly w Schronisku na adopcje;) .
Pies zostal wydany osobiscie przez Ize do domu ktory doskonale zna, ludziom odeszla sunia 14 letnia, wzieta z Celestynowa 10 lat temu.
Malo tego zostala zaadoptowana z "bialym misiem" sunia szczeniak ktora bedzie duza jak on.
Tanitka ja Ci opowiadam, Ty robisz zdjecia i psy znajduja dom:multi: .