erka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Chawunia idealnie zachowuje się w mieszkaniu:lol: . Nadaje się do mieszkania bloku, chociaz jeszcze lepszy by był dom z ogrodem, oczywiście ze spaniem w domu. Ale jak na razie nikt nie chce tak wspaniałej suni:-( . Quote
Od-Nowa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Chawa do góry na dobranoc. kolejna niepewna noc... :-( Quote
Fiona.22 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 erka napisał(a): Nadaje się do mieszkania bloku, chociaz jeszcze lepszy by był dom z ogrodem, oczywiście ze spaniem w domu... Ja mam domek z ogrodem...:cool3: szkoda tylko, że przez dwa mies w roku...:-( Już miałam wizję Chawuni szalejącej za domem... Przydałby się taki domek w Kielcach, wszystkie "nasze" biedy by się pomieściły... Quote
Od-Nowa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 może wiec trzeba szukać sponsora na domek z ogrodem ;) a wtedy jakąś dobrą rodzine na pewno się znajdzie!!:lol: Quote
erka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Dzisiaj rano obudziłam sie z taką myślą o Chawuni, że muszę napisać na wątku, że czasami tak się zdarza,że jakis psiak bardzo długo czeka na dom i kiedy juz myślimy,że nie ma dla niego szansy, to wtedy staje się cud. Ta myśl pojawiła sie zupełnie nagle i stwierdziłam ,że bez sensu jest to pisać, że może napiszę dopiero wtedy , jak to juz się stanie. Za dwie godziny dostałam telefon od pani i ........ stał się cud.:lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Chawa ma dom!!!! :smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :multi: :multi: :multi: :multi: Dom z ogrodem w Zabrzu i dwa zwierzaki i tylko jest ten problem ,żeby się z nimi dogadała. Jest tam 12-letnia bardzo łagodna i pokojowo nastawiona do świata ON-ka i malutki , bardzo zabawowy i przyjazny piesek. Pani zobaczyła historię Chawuni w necie,śledzi jej losy i bardzo chce jej pomóc. Teraz tylko potrzebny transport do Zabrza! Zwrócimy koszty transportu, czy ktoś mógłby zawieźć Chawunię z Kielc do Zabrza? Quote
KrystynaS Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 i ........ stał się cud.:lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Chawa ma dom !!!! CHAWUNIA MA DOM !!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dzięki Bogu, dzięki tej kobiecie, dzięki Tobie droga Erko !!!!!:klacz::klacz::klacz::klacz: Oby to był bardzo dobry dom gdzie miłość i szacunek :iloveyou::iloveyou: :iloveyou: i już na stałe do końca jej dni. I stał się cud Wiara czyni cuda i wierzy w nie , wierzy aż serce jej pęknie. Ja wierzyłam :loveu: :loveu: :loveu: Jezu już dziś nic nie mogę, bo ...... same łzy mi lecą. Ze szczęścia. Chawuniu ukochana nareszcie !! Quote
erka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Chyba przez to mulące dogo, mało osób tu zagląda i nie wiem czy zobaczą apel o pomoc w transporcie:placz: . Bardzo prosimy o pomoc w zawiezieniu Chawuni i Bianki/ [SIZE=2]na którą też czeka dom koło Katowic/ z Kielc do Zabrza i Katowic.:modla: :modla: :modla: Zwrócimy koszty transportu. Sprawa jest bardzo pilna , bo ja wyjeżdżam/niestety nie w tą stronę/ w środę albo czwartek, a Elwira zaraz po mnie i nie będzie kto miał sie tym zająć. Quote
Od-Nowa Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 dzięki Boże za te wieści!!bardzo , bardzo się ciesze i becze jak bubr!! (miałam tu już dziś nie zagladać ale spać nie mogłam :razz: ) to niezwykłe,ze wreszcie jest dom. wymarzony cudowny jedyny z ogródkiem i psami na towarzyszy. i że to będzie już ostatnia podróż, jak chciałoby się jej to obiecać!! CHawus są twoje aniołki wreszcie !! wróciły z urlopów :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no to szukamy transportu!! KIELCE-ZABRZE Quote
erka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Czy ktoś może pomóc w transporcie? Zwracamy koszty! Quote
saga_86 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Jak bardzo się ciesze:lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: Chawę znałam osobiście ibyła szczeólnei bliska memu sercu, to naprawdę niezwykłą sunia!:loveu: Transport do Zabrza koniecznie musi się znaleźć!:cool3: Quote
tamb Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Trzeba napisać o potrzebie transportu w tytule. Więcej osób zobaczy. Bardzo się cieszę, że sunia ma szanse na dobre, bezpieczne życie. Quote
erka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Założycielki wątku chyba nie ma teraz na dogo, później pewnie dopisze. Transport Kielce-Zabrze! Słuchajcie, a kto z dogo oferował transport za zwrot kosztów. Czy nie Mrówa i skąd ona jest, albo mi się cos pomyliło.:cool3: Quote
saga_86 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Tak to mrowa, można by do niej skrobnąć pw;) Quote
Od-Nowa Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Mrówa jest zdaje się z Poznania. to chyba troche bez sensu,zeby gnała z Poznania do Kielc i z powrotem... jeszcze jedna osoba oferowała też płatny.ma własny wątek też. ale to osoba z Wrocławia. czyli tez całą Polske wszerz i wzdłuż. Moge napisać pw ale koszty byłyby duże i zmęczenie wielkie tej osoby. Co myslicie?? a Tytułu wątku nie moge zmienic już. Chyba zmienili funkcje bo moge edytować pierwszy post ale nie tytuł. czy mam pisac do moda czy co??:roll: help help Quote
Od-Nowa Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 hyhy nie ma to jak być rozgarniętym :evil_lol: juz zmieniłam tytuł ;) transport KIELCE_ZABRZE poszukiwany !! Zwrot kosztów transportu!! Quote
Izunia86 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 O Matko jak cudownie po nieobecnosci przeczytac taka wiadomosc , jak ja przeczytalam dech mi zaparlo :multi:Tak bardzo bardzo sie ciesze , Chawa tak bardzo na to zaslugiwala i spelnilo sie . Ma dom , swoj , na wlasnosc Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Wczoraj dogo padło kompletnie ale wieści dobre i tak znajdą droge :razz: Erka pisała,że Chawusia dzisiaj jedzie do nowego domu do Zabrza:multi: :multi: :multi: :multi: czekamy niecierpliwie na pierwsze wieści z domu:lol: Quote
erka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Chawunię do Zabrza zawozi dzisiaj Misiek2003[SIZE=2], która dopiero co odwoziła dwa nasze psiaki do warszawy , a teraz jedzie z Chawą . Misiek2003 , dziękujemy!!! :calus: :calus: :buzi: :buzi: :modla: :klacz: :klacz: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Fiona.22 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Kochana Chawunia w końcu się doczekała...:multi: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 mam nadzieje,ze już będzie tylkko dobrze, lepiej najlepiej jak się da u CHawci. tym samym wywalam w niepamięć banerek Chawciowy :multi: :eviltong: Quote
saga_86 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Czekamy z niecierpliwością na relację z umieszczenia Chawusi w nowym domku:cool3: A może jakaś relacja na bieżąco będzie na dogo przez panią Chawy??;) Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 to by było wspaniale!! a czy ktoś mógłby powiedzieć,co trzeba zrobić,żeby przenieść watek na dział :"juz w nowym domu"?:cool3: Quote
saga_86 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Napisać do moderatora:cool3: Misiek zlituj sie i napisz jak tam domek, wiem że to czytasz;) Quote
Misiek2003 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Domek jest bardzo fajny z ogródkiem, sympatyczna nowa właścicielka i jej rodzice, kot, który obserwował nas z góry, mały psiak w typie shi-tzu, zachęcający do zabawy i około 12-letnia suczka owczarka niemieckiego, trzymająca straż na swoim legowisku i przywołująca do porządku caly zwierzyniec w czasie naszej wizyty-trzymajmy kciuki, żeby ich stosunki jak najlepiej się ułożyły-bo domek jest naprawdę świetny, Quote
saga_86 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jak ja lubię takie hapyy endy:loveu: :lol: Gosia dzięki za relację:p Mam nadzieję,że była równie grzeczna jak Pusia;) Quote
Recommended Posts