ewelinka_m Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 tak wspaniały pies... gdzie jest domek? :shake: Quote
manforte Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Kto przygarnie Chawunię będzie miał wspaniałego przyjaciela! Quote
Od-Nowa Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Chawuniu do góry po dom biegnij!!!!!! Quote
tamb Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Sunia w potrzebie! Kto da tymczas? Dom stały w końcu się znajdzie. Quote
Fiona.22 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Chawunia wraca do góry !!! Niech wszyscy zobaczą tą wyjątkową snie !!! Quote
Izunia86 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Kto pokocha Chawe i da jej szanse ? Sprawa jest niezwykle pilna :-( Quote
kika22 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Taka fajna suczka a nikt jej nie chce??? Ludziska ona bardzo zasługuje na swoj dom!!! Quote
KrystynaS Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Od-Nowa']DZISIAJ JEST JUŻ CZWARTEK CHAWA WRACA Z DT..... WRACA?? nie ma dokąd ...:angryy: BARDZO POTRZEBNY DT CHOCIAŻ!!! Jutro piątek. Spytam wprost - gdzie Chawa rano się obudzi i gdzie że tak powiem złoży głowę na noc ? Co ją czeka w najbliższych dniach ? :-( Quote
Od-Nowa Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 zaczyna się droga pod górę. Chawa przechowywana przez wszelkie możliwe osoby mogące pomóc. każdy dzień kolejny jest wielką niewiadomą. JEJ BARDZO POTRZEBNY DOM!!!!!!!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Chawunia na pierwszą. w wielkiej potrzebie domkowej!!!! Quote
ewelinka_m Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 kto wypatrzy swojego przyjaciela? tak wiernego, o mądrych oczach.. ona tak bardzo kocha ludzi.. Quote
Fiona.22 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Chawunia w potrzasku !!! Kto pomoże uratować ta biedaczkę... :-( Quote
KrystynaS Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Fiona.22 napisał(a):Chawunia w potrzasku !!! Kto pomoże uratować ta biedaczkę... :-( To znaczy wróciła na działkę - tak??? :smhair2: :shock: Może ten szurnięty szajbus tylko się tak odgrażał. A jeśli to nie były czcze pogróżki ?? Boże co z nią dalej zrobić, jak ją ochronić. Nie mogę tego pojąć czemu nikt jej nie chce. No czemu ? Quote
tamb Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Pomogę szukać domu, tylko żeby znalazła się osoba, która ją przechowa. Moja suka Gerda jest agresywna dla innych suczek. Mimo tego obiecałam przyjąć sunie w potrzebie od niedzieli. Nie ryzykuję bo suczka jest mała, młoda, rasowa. Jeśli sobie poradzę Chawa będzie następna. Ale teraz musi ją ktoś ją z tej działki wyciągnąć. Quote
KrystynaS Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ja nie mogę !!! Mam już dwa psy w tym jedną dużą suczkę która była też bezdomna. Teraz chyba odreagowuje tę bezdomność bo zrobiła się trochę agresywna. Pracuję od rana do późnego wieczora, mieszkam sama więc nikt nie będzie z psami. Mogłaby być totalitarna demolka. Może Erka coś poradzi (mam tel.kom). Quote
erka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 W tej chwili Chawunia jest na tej działce w dzień, a na noc Elwira ja zaprowadza do kogos do mieszkania, ale nie wiadomo, czy długo będzie to możliwe. Tamb, to byłoby cudownie, jakbys mogła wziąć Chawunię:loveu: :lol: . Może do tego czasu jakos wytrzyma, a może znajdzie się domek stały?:roll: Quote
tamb Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Zawsze brałam małe psy, suczki tylko dwa razy i to szczeniaki. Gerda jest duża, agresywna, ma padaczkę. Kilku moich tymczasowiczów przyjęła do stada, kilku musiałam izolować. Mam jeszcze łagodnego Ozziego i dwa ufne koty. Teraz w sytuacji zagrożenia i braku miejsca u osoby, na którą zawsze mogłam liczyć, biorę od niej w niedzielę małą 2, 3-letnią sunie. Jeśli sprowadzi się to tylko do izolowania małej od Gerdy, to nic nowego. Odważę się brać suki. Jeśli będzie szczekanie, warczenie, walenie łapami w drzwi, itp. poprzestanę na psach i szczeniakach. Mieszkam w bloku i boję się sąsiadów. Quote
Od-Nowa Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Chawunia do góry!!!! DOM PILNIE POTRZEBNY!!! Quote
ewelinka_m Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 tak mi jej szkoda, taka wspaniała sunia..:shake: Quote
Recommended Posts