Jump to content
Dogomania

No właśnie, która odmiana najbardziej przypadła Wam do gustu?  

100 members have voted

1. 1. No właśnie, która odmiana najbardziej przypadła Wam do gustu?

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Ja najbardziej lubię krótkowłose. Są takie słodkie. Długowłose i szorskowłose także są niczego sobie, ale krótkowłose są po prostu naj naj:loveu:

Posted

Mi sie wszyyystkie jamnisie podobają :loveu: Trudno zdecydować, które najbardziej... Ale chyba jednak szortkowłose, sama mam taką szczote w domu :loveu: (co prawda tylko pół szczote, ale jednak :evil_lol:)

Posted

Olka_Olga napisał(a):
bez wahania wskazuje dlugowlose:loveu:

Też w końcu 20 lat z długowłosymi do czegoś zobowiązuje. Ale i tak Jamniki w całości to dal mnie ukochana rasa.

• 2 months later...
Posted

wszystkie jamniki są super, ale mnie do gustu przypadły szczególnie krótkowłose, choć widzę po wynikach ankiety, że to właśnie długowłose wiodą prym ;-)

Posted

Mnie w sumie zaskoczyły wyniki tej ankiety, bo kilka lat temu w PP pisano, że najpopularniejsze w Polsce są szorstaki, a najrzadsze długowłose - na Dogo jest dokładnie odwrotnie :)

Posted

Wedle mnie wszystkie jamniczki są super jeśli nie są spasione. Tusza, pozbawia je ruchliwości i odbiera im grację. A sporo widzi się dziś takich jamniczków. Warto by rozpropagować zdrowe żywienie jamniczków:) mają skłonność do tycia. Wszystkie sa super :)

Posted

KADIRI napisał(a):
Wedle mnie wszystkie jamniczki są super jeśli nie są spasione. Tusza, pozbawia je ruchliwości i odbiera im grację. A sporo widzi się dziś takich jamniczków. Warto by rozpropagować zdrowe żywienie jamniczków:) mają skłonność do tycia. Wszystkie sa super :)

Już ciebie kocham - kimkolwiek jesteś - za tą jedynie słuszną opinie o jamolkach.:loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='Martens']Mnie w sumie zaskoczyły wyniki tej ankiety, bo kilka lat temu w PP pisano, że najpopularniejsze w Polsce są szorstaki, a najrzadsze długowłose - na Dogo jest dokładnie odwrotnie :)

Błąd, ludziom się podobają długowłose, ale gdy rozejrzysz się wokół siebie (nie licząc wystaw) zobaczysz w 99% krótko i szorstkowłose jamniorki no i ewentualnie parę długowłosych miniatur - długowłose standardy w Polsce to prawdziwy rarytas :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Ines']Błąd, ludziom się podobają długowłose, ale gdy rozejrzysz się wokół siebie (nie licząc wystaw) zobaczysz w 99% krótko i szorstkowłose jamniorki no i ewentualnie parę długowłosych miniatur - długowłose standardy w Polsce to prawdziwy rarytas :)

A ja mam dwa długowłose standardy :loveu:
... i dwie miniatury również :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Gonia napisał(a):
No proszę,na drugiej fotce moje rudzielce:multi: Od lewej ARIELKA,CARELLI I DUMKA:loveu:

Moja sunia też ma na imię Arielka(stąd mój nick) tylko że to stafficzka :p... A z jamnisiów z sentymentu najbardziej lubię krótkowłose, bo zawsze mieliśmy w domu, a podobają mi sie długowłose, ale głosowałam "sercem" ;)...

• 2 months later...
  • 2 weeks later...