Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dlaczego miałby być przedłużony - jeśli wystawa jest 15.09.2007 - to od 2 września do 15 -organizatorzy mają 13 dni na wydrukowanie katalagu, przygotowanie kart, dyplomów itp. oraz rozesłanie potwierdzeń.

Ja uważam, ze i tak mają mało czasu (mimo że tylko 3 grupy są wystawiane, ale wcale nie najmniej liczne - jesli chodzi o rasy).

• 2 weeks later...
Posted

w przyszłym tygodniu idę złożyć metrykę mojej suczki, przy okazji od razu się zgłoszę :)
czy ktoś wie coś może o jakichś tollerach (nova scotia duck tolling retriever), które zamierzają się wystawiać? :lol:

Posted

dajesz, dajesz! tym bardziej, że 16.09 są zawody agility! :cool3: mogę Ci podać namiary na noclegi, znalazłam w książeczce "Mojego Psa" dzisiaj :)

a my uparcie trenujemy wystawianie, najwyżej pokażemy "klasę" na ringu jeśli nam to nie wyjdzie ;)

Posted

Toller-Fox napisał(a):
16 to my będziemy już daleko :cool3:

a szkoda :(

Kika22 - patrz, byłam w oddziale i wiedziałam, że o czymś zapomniałam :roll:

we wotrek sucz została oficjalnie zgłoszona na wystawę, w siedzibie oddziału ;) no to teraz - do zobaczenia w sobotę :)

Posted

kika22 napisał(a):
Bardzo dziękuje za informacje!
Pozdrawiam!

nie było wczoraj wieczorem i do dzisiaj nie ma, a szkoda bo mnie ciekawość zjada niemiłosiernie.

Posted

gonpak napisał(a):
nie było wczoraj wieczorem i do dzisiaj nie ma, a szkoda bo mnie ciekawość zjada niemiłosiernie.

nie tylko Ciebie ;-) Ciekawe, czy będziemy jako jedyny NSDTR :lol: