Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo, czy ktoś Ci już kiedyś mówił, że dobrze, że jesteś?:calus: Dzięki, trochę doła wyłapuję chyba /może zdrowiej by było jednak tego Lecha poćwiczyć, niż klikać?/;)

Posted

hihi, ja juz poćwiczyłam dziś wieczór:)a teraz pod nogami chrapie mi pies-aż się mury trzesą-przytulone śpią dwa koty po bokach, rodzina gdzies się rozeszla po domu a ja zamiast iśc spac siedzę na dogo.A czym się tak denerwujesz?musi być wszystko dobrze-Atenka ma ogromna szanse i chyba nie damy jej zmarnowac;)

Posted

dzodzo a moje chłopie na nockę poszło, pies też śpi /tylko nie chrapie/, królik jeszcze buszuje, ale on małoletni, więc Lecha nie ma z kim poćwiczyć:shake:
Też myślę, że będzie dobrze, jutro zaczniemy "atak na Paluch" i niej mi ślicznoty mojej nie dadzą, to....:eviltong:

Posted

graszka napisał(a):
dzodzo a moje chłopie na nockę poszło, pies też śpi /tylko nie chrapie/, królik jeszcze buszuje, ale on małoletni, więc Lecha nie ma z kim poćwiczyć:shake:
Też myślę, że będzie dobrze, jutro zaczniemy "atak na Paluch" i niej mi ślicznoty mojej nie dadzą, to....:eviltong:

to ciesz się ciszą póki mozesz-bo dobki potwornie chrapia:))))no nie ,Karusia?

Posted

zanim dojdzie do rękoczynów, to chyba jednak sie pożegnam. Od rana muszę dzwonić , a jak się nie wyśpię to może się zdarzyć, że nie zdzierżę i komuś tam niepotrzebnie nawciskam :cool3: Dobranoc dziewczynki, /i chłopaki też/ dobranoc Atenko

Posted

dzodzo, a rotki też? bo ona taka troche to i to, to może połowę mniej /albo podwójnie /:evil_lol: Zanim jeszcze Atenka trafi do nas to poproszę Cię o "instruktaż stanowiskowy". Wszyskie dobkowe sekrety itd. poproszę, co lubią, czym karmić, czesać itd. Ale póki co nie zapeszam. psst

Posted

graszka napisał(a):
dzodzo, a rotki też? bo ona taka troche to i to, to może połowę mniej /albo podwójnie /:evil_lol: Zanim jeszcze Atenka trafi do nas to poproszę Cię o "instruktaż stanowiskowy". Wszyskie dobkowe sekrety itd. poproszę, co lubią, czym karmić, czesać itd. Ale póki co nie zapeszam. psst

na rotkach się nie znam nic a nic to się nie wymądrzam-a dobkowych specow to ci u nas dostatek, pomoc zapewniona.daj znac jutro jakie wiesci!!