graszka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 uhuhu, jaki się nam przejrzysty wąteczek zrobił;) Oczywiście od 8 do teraz dzwonię i nic. Ale Ola będzie tam dzisiaj i zainterweniuje. Jest możliwość wyciągnięcia suni wcześniej po sterylce, ale to wszystko dowie się Ola, więc czekamy na wieści od niej. Quote
graszka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dodzwoniłam się:multi: i to koniec dobrych wieści. Atenka "nie jest jeszcze do adopcji, sterylka być może w przyszłym tygodniu, proszę dzwonić dowiadywać się, można przyjechać, obejrzeć, porozmawiać z weterynarzem". Na moje pytanie dlaczego jeszcze nie została wysterylizowana?, odpowiedź - bo była leczona, pyt. na co? odp. to może powiedzieć jedynie wet. pyt. Czy po zabiegu mozna psa zabrać szybciej niż po 10 dniach? odp. 10 dni to absolutne minimum!?!? Wszystko teraz w rękach Oli, na telefon widać nic tam sie nie załatwi. Quote
dzodzo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 powstrzymam komentarz bo znow mi kazą kasowac:) Quote
karusiap Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 to sa jaja jakies po prostu:angryy: Quote
graszka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 słusznie dzodzo, ja też się hamuję.:shake: Karusia "jaja" są jeszcze w tym wątku dopuszczalne, choć nie wiem jak długo ;) Quote
graszka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ola się do mnie nie odezwała, betinka też chyba nic nie wie, bo tu nie zajrzała. Rano zadzwonię do Oli, może po prostu czeka na mój tel /ale maila też zna/. Martwię się, że jakaś kiszka tam wyszła okrutna i dlatego milczą.:shake: Quote
graszka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Niepokoi mnie jeszcze jedna rzecz, mianowicie to co powiedział ten człowiek o tym, że Atenka była leczona. Chciałabym wiedzieć czy to tylko taki pic, żeby zniechęcić potencjalnych adoptujących czy faktycznie coś suńce jest.:-( Quote
betinka24 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 graszka napisał(a):Niepokoi mnie jeszcze jedna rzecz, mianowicie to co powiedział ten człowiek o tym, że Atenka była leczona. Chciałabym wiedzieć czy to tylko taki pic, żeby zniechęcić potencjalnych adoptujących czy faktycznie coś suńce jest.:-( Ja pisalam wczorej z Ola i dzis maja byc jakies wiesci o Atence, napewno Ola sie czegos dowie, dzis popoludniu do niej napisze czy cos wie!!! A jesli chodzi o leczenie Atenki to moje zdanie jest takie ze powiedzial to specjalnie zeby miec pretekst ze sterylizacja jeszcze nie zostala wykonana!Rozmawialam jakis czas temu z Ola w cztery oczy na temat Ateny i nic nie wspominala o jakims jej leczeniu, mowila tylko ze sunia jest wspanaila ze straszny z niej pieszczoch i ze ktos kto ja zaadoptuje bedzie z niej strasznie zadowolony!! Jesli chcesz to mozesz zadzwonic do Oli moze cos juz wie na jej temat, bo Ola jest strasznie zalatana i nieraz trudno ja zlapac!! Quote
graszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dzwoniłam do Oli, wieści będą dziś. Czyli czekamy z niecierpliwością. Quote
graszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czekamy z niecierpliwością:mad::mad::mad: Quote
graszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 i czekamy nadal, jak mnie wkurza czekanie :comp26::wallbash::angryy: Quote
graszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nadal nic nie wiemy, ale jutro ktoś ma interweniować u samej Pani D., więc jest nadzieja, że wszystko sie dobrze poskłada. Ola podziębiona, pomyślmy o niej cieplutko:lol: Quote
aisaK Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czy jeśli potwierdzi mi się domek z niemiec będzie możliwośc przygotowania Atenki do wyjazdu do niemiec? Quote
graszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Myślę, że tak. Chodzi o wyszczepienie, chip i paszport tak? Jeśli tylko wyciągniemy ja ze schronu to jak najbardziej. Ja mogę się podjąć wszystkiego byleby tylko dobry domek był. Asiak podam Ci namiary na mnie graszka110@wp.pl 606-382-271 Z tym, że jak szybko można ją będzie wziąć ze schronu to będziemy wiedzieć dopiero dziś. Quote
aisaK Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 OK, to ja czekam na potwierdzenie z Niemiec. Quote
graszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 AsiaK ja też i info ze schronu. A ja tak nienawidzę bezczynnie czekać, wrrrrr Chyba pazury to do krwi zgryzę :shake: Quote
betinka24 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Ja narzie tez nic niewq iem jeszcze na temat Atenki, Ola bardzo chora i jeszcze miala dzis sporo problemow z zaltwieniem transportu dla dwoch psiakow ktore mialy miec zabiegi. Wiec poki co tez nie mam jeszcze zadnych informacji o ATence. Graszka dzieki ze szukasz tez transportu dla owczarka niemieckiego Barego. Psiaka jak najszybciej by sie przydalo przewisc, jutro musze po mniego jechac i przewiesc z jednego miejsca w drugie bo dluzej nie moze zostac tam gdzie jest!!!! Quote
graszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Oj niedobrze, niedobrze Olusia trzymaj sie dziewczyno, w Tobie ostatnia nadzieja Atenki. Quote
graszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Atenka czeka na wyznaczenie terminu sterylki:shake: Proszę mnie nie pytać bo nie wiem, ile może na nią czekać. Bibibribi ręce mi opadły i nie tylko.:-( Quote
BeataJ Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 To jakas paranoja!!!! Chcesz psa wyciagnac ale nie wolno, bo musi czekac na sterylke a potem jeszcze 10 dni w tym syfie po sterylce??? Co tam sie dzieje..... Beata Quote
graszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 BeataJ ja mam takie wrażenie jakbym się z koniem kopała. :shake: A z drugiej strony, chyba przestaje mnie dziwić przepełnienie schronisk. Kto normalny miałby tyle samozaparcia, żeby tyle się o psa wypytywać i dopominać? Bierze pierwszą lepszą gazetę czy idzie sobie na bazarek i ma ślicznego, nowiuśkiego szczeniaczka bez problemu i jeszcze z pocałowaniem w rękę. Quote
graszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Aha, nie chciałam bron boshe nikomu ubliżyć, przez "normalny" rozumiem zwykły śmiertelnik, nie "pozytywnie zakręcony" dogomaniak:oops:;) Quote
betinka24 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Dowiedzialam sie od Oli ze rozmowa z dyrektorka zostala przeprowadzona i ma zostac wszystko przygotowane.!!! Quote
Recommended Posts