Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uhuhu, jaki się nam przejrzysty wąteczek zrobił;)
Oczywiście od 8 do teraz dzwonię i nic. Ale Ola będzie tam dzisiaj i zainterweniuje. Jest możliwość wyciągnięcia suni wcześniej po sterylce, ale to wszystko dowie się Ola, więc czekamy na wieści od niej.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodzwoniłam się:multi: i to koniec dobrych wieści. Atenka "nie jest jeszcze do adopcji, sterylka być może w przyszłym tygodniu, proszę dzwonić dowiadywać się, można przyjechać, obejrzeć, porozmawiać z weterynarzem". Na moje pytanie dlaczego jeszcze nie została wysterylizowana?, odpowiedź - bo była leczona, pyt. na co? odp. to może powiedzieć jedynie wet. pyt. Czy po zabiegu mozna psa zabrać szybciej niż po 10 dniach? odp. 10 dni to absolutne minimum!?!? Wszystko teraz w rękach Oli, na telefon widać nic tam sie nie załatwi.

Posted

Ola się do mnie nie odezwała, betinka też chyba nic nie wie, bo tu nie zajrzała.
Rano zadzwonię do Oli, może po prostu czeka na mój tel /ale maila też zna/. Martwię się, że jakaś kiszka tam wyszła okrutna i dlatego milczą.:shake:

Posted

Niepokoi mnie jeszcze jedna rzecz, mianowicie to co powiedział ten człowiek o tym, że Atenka była leczona. Chciałabym wiedzieć czy to tylko taki pic, żeby zniechęcić potencjalnych adoptujących czy faktycznie coś suńce jest.:-(

Posted

graszka napisał(a):
Niepokoi mnie jeszcze jedna rzecz, mianowicie to co powiedział ten człowiek o tym, że Atenka była leczona. Chciałabym wiedzieć czy to tylko taki pic, żeby zniechęcić potencjalnych adoptujących czy faktycznie coś suńce jest.:-(

Ja pisalam wczorej z Ola i dzis maja byc jakies wiesci o Atence, napewno Ola sie czegos dowie, dzis popoludniu do niej napisze czy cos wie!!! A jesli chodzi o leczenie Atenki to moje zdanie jest takie ze powiedzial to specjalnie zeby miec pretekst ze sterylizacja jeszcze nie zostala wykonana!Rozmawialam jakis czas temu z Ola w cztery oczy na temat Ateny i nic nie wspominala o jakims jej leczeniu, mowila tylko ze sunia jest wspanaila ze straszny z niej pieszczoch i ze ktos kto ja zaadoptuje bedzie z niej strasznie zadowolony!!
Jesli chcesz to mozesz zadzwonic do Oli moze cos juz wie na jej temat, bo Ola jest strasznie zalatana i nieraz trudno ja zlapac!!

Posted

Nadal nic nie wiemy, ale jutro ktoś ma interweniować u samej Pani D., więc jest nadzieja, że wszystko sie dobrze poskłada. Ola podziębiona, pomyślmy o niej cieplutko:lol:

Posted

Myślę, że tak. Chodzi o wyszczepienie, chip i paszport tak?
Jeśli tylko wyciągniemy ja ze schronu to jak najbardziej. Ja mogę się podjąć wszystkiego byleby tylko dobry domek był. Asiak podam Ci namiary na mnie graszka110@wp.pl 606-382-271
Z tym, że jak szybko można ją będzie wziąć ze schronu to będziemy wiedzieć dopiero dziś.

Posted

Ja narzie tez nic niewq iem jeszcze na temat Atenki, Ola bardzo chora i jeszcze miala dzis sporo problemow z zaltwieniem transportu dla dwoch psiakow ktore mialy miec zabiegi. Wiec poki co tez nie mam jeszcze zadnych informacji o ATence.
Graszka dzieki ze szukasz tez transportu dla owczarka niemieckiego Barego. Psiaka jak najszybciej by sie przydalo przewisc, jutro musze po mniego jechac i przewiesc z jednego miejsca w drugie bo dluzej nie moze zostac tam gdzie jest!!!!

Posted

BeataJ ja mam takie wrażenie jakbym się z koniem kopała. :shake:
A z drugiej strony, chyba przestaje mnie dziwić przepełnienie schronisk. Kto normalny miałby tyle samozaparcia, żeby tyle się o psa wypytywać i dopominać? Bierze pierwszą lepszą gazetę czy idzie sobie na bazarek i ma ślicznego, nowiuśkiego szczeniaczka bez problemu i jeszcze z pocałowaniem w rękę.