Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Beatko, dalej na stronę nie wchodzę zaraz spróbnę zadzwonić /chociaż słyszałam, że dodzwonienie graniczy z cudem/ a jeszcze tego numerku Atenki nie mam :-( i może mnie na drzewo spuszczą.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, czy zna betinka, natomiast madziorek czyli Ola, do której podany jest numer jest w tej chwili gdzieś poza Wa-wą i nie ma dostępu do kompa, w którym ma numer Atenki. A w schronie nikt nie odbiera bibibiribi

Posted

Beatka ale na tej, co mi się nie otwiera są umieszczone prawie wszystkie psiaki z numerkami i zdjęciami, posegregowane datami w jakich dotarły do schoroniska i tam pod zdjęciem jest numer psa. Ale i tak się nie mogę tam dodzwonić, więc numer póki co mi na kokardkę :cool3::shake:
Pozostaje czekać aż Ola jutro pójdzie do schronu i wszystkiego dowie się osobiście.

Posted

graszka napisał(a):
Beatka ale na tej, co mi się nie otwiera są umieszczone prawie wszystkie psiaki z numerkami i zdjęciami, posegregowane datami w jakich dotarły do schoroniska i tam pod zdjęciem jest numer psa. Ale i tak się nie mogę tam dodzwonić, więc numer póki co mi na kokardkę :cool3::shake:
Pozostaje czekać aż Ola jutro pójdzie na Paluch i wszystkiego dowie się osobiście.

No coz probuje sie dodzwonic ja tez bede probowala sie dodzwonic moze ktorejs z nas sie uda, a jak nie to pozostaje nam liczyc na Ole!!

Posted

graszka napisał(a):
LUDZIE jakieś fatum z tym kompeam czy co:angryy::angryy::angryy:
Betinka napisz mi ten numer Atenki normalnie, bo mi się ten Twój obrazek wstawiony nie otwiera !!!!!!

Nie denerwój sie !!! Podaje ci jej numer 2143/07
Probuje sie tam zadzwonic ale albo zajete albo nikt nie odbiera:angryy:

Posted

BeataJ napisał(a):
2143/07 - taki jest nr na fotce betinki

ale my dostalismy kiedys taka fotke atenki, to chyba inna suczka niz betinka wkleila

Beata

To nie moze byc ta suczka bo twoje zdjecie jest z 23 lipca a Atenka trafila do schroniska 31 lipca 2007 roku, wiec wydaje mi sie ze to bedzie ta sunia z mojegho zdjecia ale lepiej sie jeszcze jakos upwnic

Posted

Wiec sprawa wyglada tak sunia nie jest jeszcze wysterylizowana, spytalam kiedy wiiec odpowiedzieli ze jesli chce ja adoptowac to zabieg moze sie odbyc nawet i jutro tylko ze jeszcze 10 dni trzeba czekac na zdjecie szwow. Boze to jeszcze tyle czasu jesli oczuywiscie wkoncu sie zbiora i ja jutro wysterylizuja