Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
ma jeszcze cioteczki...a jeszcze sie domki beda bic o nia:loveu:

Mam nadzieje, jestem w szoku ze taka piekna mordka juz tyle czeka, a ona naprawde jest super ladgodnym psiakiem i straszny z niej pieszczoch

Posted

graszka napisał(a):
Betinko i co tam u Atenki?

Bez zmian, niema nadal nikogo kto by sie nia interesowal, bylam prazekonana ze szybko znjdzie dom a tym czasem juz prawie poltora miesiaca jak jest w schronisku:placz:

Posted

Betinko-większosc dobermanow ktore znam czekały w schroniskach miesiącami na nowy dom-sunia która jest teraz moja, mimo ze piekna(dla mnie najpiekniejsza nba swiecie-nie jestem obiektywna) i w 100% rasowa spedziła długie zimowe miesiące w schroniskowej klatce i pewnie by tam sobie odeszła powoli gdyby ktos na dogo nie podesłał mi linka, to nie jest tak, ze domki sprzdają na ulicy.A dobermany nie sa ulubiencami tłumow.Może udałaoby się zrobić jeszcze troszke fotek, ludzie na allegro to oglądacze.
Najlepszym rozwiązaniem byłby DT-psy sprawdzone w warunkach domowych szsybciej znajduja domy
Dobermania oferowała kiedys dom tymczasowy dla dobków a jest z Warszawy, teraz rzadko na dogo ale moze zaglada?moze ?