betinka24 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 graszka napisał(a):Też to widzę betinka, ale będę podnosić, może w końcu ją ktoś zauważy :shake: Ja tez bede, zawsze jest nadzieja ze ktos ja zauwazy!! Quote
graszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :painting: poranny spacerek na pierwszą Quote
betinka24 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 to tzeba i isc na popoludniowyc spacerek Quote
betinka24 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Rozmawialm dzis z OLa mowi ze Atena to jest cudowny psiak zero agresji, jest bardzo posluszna a przy tym straszny z niej pieszczoch.:loveu: Quote
graszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No to szybciutko na pierwszą. Niech ktoś weźmie łagodniutką sunieczkę, komu?, komu? Quote
graszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No dziewczyno, coś się tak plączesz po końcach forum. na pierwszą. Kto pomoże Atence? Quote
betinka24 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Atenka na allegro ma jednego obserwatora, oby ten ktos napewno zechcial ja adoptowac Quote
graszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No tylko żeby się nie rozmyślił. Trzymam kciukasy Quote
betinka24 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Obserwator niestety odszedl i Atenka znow jest sama :placz: Quote
karusiap Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ma jeszcze cioteczki...a jeszcze sie domki beda bic o nia:loveu: Quote
betinka24 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 karusiap napisał(a):ma jeszcze cioteczki...a jeszcze sie domki beda bic o nia:loveu: Mam nadzieje, jestem w szoku ze taka piekna mordka juz tyle czeka, a ona naprawde jest super ladgodnym psiakiem i straszny z niej pieszczoch Quote
graszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jak to się wycofał??? bibibibi :-( ale może ktoś nowy, lepszy się pojawi. Trzeba mieć nadzieję. Quote
betinka24 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 No niestety wycofal soie, ja zamieszczam ATenke gdzie sie da ale narazie zero rezultatów:placz: Quote
graszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Mogę podnieść kolejny raz:shake: Byle to tylko coś dało Quote
betinka24 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 graszka napisał(a):Mogę podnieść kolejny raz:shake: Byle to tylko coś dało Chociaz w ten sposob mozemy pokazywac jaka ona jest cudowna i liczyc ze moze ktos ja wreszczie zauwazy Quote
graszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 żeby tak była bliżej, to może chociaż bym pojechała ją zobaczyć, na spacerek wyprowadzić...:shake: Quote
graszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Na razie tylko wirtualny spacerek Atenka:shake: Quote
graszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jeszcze tylko się pożegnam przed snem dziewczynko /trzymaj łapki;)/ Quote
ewelinabuck Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 sunieczko hopkaj do gory jestes sliczna i jeszcze nie masz domku Quote
betinka24 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 ewelinabuck napisał(a):sunieczko hopkaj do gory jestes sliczna i jeszcze nie masz domku Ona nie dosc ze jest śliczna, to strasznie kochana i wielki z niej pieszczoch!!:loveu: Quote
graszka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No dziewczynko, podnosimy się i spacerek poranny, już szybciutko:roll: Quote
betinka24 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 graszka napisał(a):Betinko i co tam u Atenki? Bez zmian, niema nadal nikogo kto by sie nia interesowal, bylam prazekonana ze szybko znjdzie dom a tym czasem juz prawie poltora miesiaca jak jest w schronisku:placz: Quote
dzodzo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Betinko-większosc dobermanow ktore znam czekały w schroniskach miesiącami na nowy dom-sunia która jest teraz moja, mimo ze piekna(dla mnie najpiekniejsza nba swiecie-nie jestem obiektywna) i w 100% rasowa spedziła długie zimowe miesiące w schroniskowej klatce i pewnie by tam sobie odeszła powoli gdyby ktos na dogo nie podesłał mi linka, to nie jest tak, ze domki sprzdają na ulicy.A dobermany nie sa ulubiencami tłumow.Może udałaoby się zrobić jeszcze troszke fotek, ludzie na allegro to oglądacze. Najlepszym rozwiązaniem byłby DT-psy sprawdzone w warunkach domowych szsybciej znajduja domy Dobermania oferowała kiedys dom tymczasowy dla dobków a jest z Warszawy, teraz rzadko na dogo ale moze zaglada?moze ? Quote
Recommended Posts