Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kilka razy wystawialm na allegro dobcie i zawsze z znajdowały domki -raz szybciej raz poźniej...teraz jest zly czas-wakacje -ale musimy wierzyc, ze sie znajdzie ten wlasciwy czlowiek

Posted

Tak sobie mysle, ze jest niedlugo w schronie, nie wiem wprawdzie w jakim i jakie ma warunki, ale moze warto byloby poszukac dla niej chociaz tymczasu do momentu kiedy nie skoncza sie wakacje i bedzie lepszy czas dla adopcji. Moze to przesad co teraz napisze, ale wydaje mi sie, ze schronisko zostawia w psie zadre, i czym szybciej sie go stamtad wyciagnie tym lepiej.

Posted

graszka napisał(a):
Tak sobie mysle, ze jest niedlugo w schronie, nie wiem wprawdzie w jakim i jakie ma warunki, ale moze warto byloby poszukac dla niej chociaz tymczasu do momentu kiedy nie skoncza sie wakacje i bedzie lepszy czas dla adopcji. Moze to przesad co teraz napisze, ale wydaje mi sie, ze schronisko zostawia w psie zadre, i czym szybciej sie go stamtad wyciagnie tym lepiej.

Napewno Atence bylo by lepiej gdyby znalazla dom tymczasowy, ale jak sama widzisz nawet na watku Atenki jest cisza, to wszystko przez te wakacje dobrze ze sie koncza. Atenka naszczescie nie jest jeszcze tak dlugo w schronisku, bo chyba od 31 lipca!!!