Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
czy ktos sie orientuje czy oddzial ma w zwyczaju zamieszczanie planu sedziowania na stronce ? :roll:

nigdy nie było :loveu:

wystawa jest na przeciwko REALU koło HALI MISTRZÓW

Posted

z tego co slyszalam to w ten ostatni weekend ma byc 30stopni:lol:
mam nadzieje ze beda komplety z hiltona bo chce swojemu kupic, na rogza mnie niestety po wakacjach nie stac...:roll:

KTO JESZCZE Z DOGOMANIAKOW JEDZIE??????????????????????

Posted

[quote name='Marta_Ares']z tego co slyszalam to w ten ostatni weekend ma byc 30stopni:lol:
mam nadzieje ze beda komplety z hiltona bo chce swojemu kupic, na rogza mnie niestety po wakacjach nie stac...:roll:

KTO JESZCZE Z DOGOMANIAKOW JEDZIE??????????????????????
uuu... troche goraco :D to jak ja zaloze ta bluzke z DGM jak bedzie taki ukrop :roll: :evil_lol:

Posted

Czy ktoś z dogomaniaków orientuje się czy oddział z Włocławka podaje na stronie jakiekolwiek informacje typu stawka, nazwiska wystawców czy plan sędziowania?

Posted

ja jeszcze nie dostalam, ale wiem, ze znajomi z warszawy dziś juz dostali. Dodzwonić sie nie mogę , bo stale zglasza sie fax. List wystawc ow niema, tak ze nic nie wiadomo

Posted

Elitesse napisał(a):
ehh to moze jutro i ja dostane, jak cos to niby w czwartek oddzial jest czynny ...
Troche sie martwie, bo przed sama wystawa moze byc zamkniety, a tak jecha c w ciemno, to też glupio