Viris Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ja mam 490 fot, ale czasu i chęci brak :placz: Quote
KaRa_ Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A czy ktoś uchwycił na fotce jedynego owczarka australijskiego;) ? Quote
Minimolos Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Nugatowa']MIMO TO PROSZĘ O IRLADY :) chodzi o Setera Irlandzkiego ? jeśli tak to 3 suczki SUKI klasa młodzieży VANESA BOHEMIA THALSET klasa pośrednia CORNELLA Z ŻARŁOCZNEGO MIOTU klasa otwarta BIRMA Z PALETY MAHONIU Quote
Brzdąc Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Elitesse']moja Tess - V1 kl.championow CWC NSwR i BOB :multi: http://img65.imageshack.us/img65/6034/mtesswloclawekfo5.jpg serdeczne gratulacje i pozdrowienia od Brzdąców z Poznania Quote
Basik Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Z pamięci VIII gr: 1 springer spaniel angielski 2 cocker spaniel 3 golden retriever Quote
zula Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Basik napisał(a):Z pamięci VIII gr: 1 springer spaniel angielski 2 cocker spaniel 3 golden retriever A jaki cocker (umaszczenie)? Quote
Basik Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 zupełnie nie wiem, nie pamiętam - pustka w głowie totalna :( Quote
daga10011 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dzieki [quote name='Minimolos']3 sztuki PSY klasa pośrednia FAKIR MUROWANE SZCZĘŚCIE SUKI klasa pośrednia CHARON LWIA GÓRA klasa otwarta EMMI PSIE MARZENIA dzieki :lol:..tak myslalam ze mala stawka :roll: Quote
Frytela Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Frytka dosk, lokata I, CWC, NSwR, BOB ;) heh ten sam sedzia w nowym dworze mazowieckim jej zw mł dać nie chciał, ja rozumiem ze byla sama ale mnie zdziwiło ze sypnął troche tymi tytułami xD a kokos hmmm... no po prostu nie lubi ringów przed ringiem ładnie mi biegał a na ringu go wlokłam heh xD wiec dostał dosk, i stanął na lokacie II, ;) Quote
dorotal Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Poprosze o zobaczenie czy byly jakies king charles spaniele(nie cavalier)? Quote
BlackSheWolf Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 KaRa_TC napisał(a):A czy ktoś uchwycił na fotce jedynego owczarka australijskiego;) ? ja uchwycilam :evil_lol: Quote
Krameri Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czy ma ktos zdjęcia gr. X ? i z BOGa chartów? Baaaaaaaaaaardzo baaaaaaaaaaaaardzo proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o fotki !!!!!!! Quote
Viris Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dorotal napisał(a):Poprosze o zobaczenie czy byly jakies king charles spaniele(nie cavalier)? Były tylko Cavaliery :) Quote
lidush Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dorotal napisał(a):Poprosze o zobaczenie czy byly jakies king charles spaniele(nie cavalier)?] wg posiadanego przez moją skromną osobę katalogu - kingów niet;) Quote
Agappe Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Błyskotka napisał(a):A ma ktoś zdjęcie z BOG V ? dołączam się do pytania Quote
Viris Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja nie mam ale pewnie niebawem umieszczą zdjęcia z Ringu honorowego na stronce oddziału. Quote
MagdaThari Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mam zdjęcia z BOG V I JESZCZE PARE INNYCH ,ale wstawie je nie wczesniej niż w środe :lol: Wystawa mała ale przynajmniej nie było tłoku i problemów przy ringach , nawet zwiedzający tak jak ja:eviltong: mogli dojść do każdego ringu:lol: :lol: Pozdrawiam Magda i Thari nie wiem czy ktoś pisał tu są zdjęcia z wystawy http://q4.pl/?id=47 Quote
Nitor-Nivalis Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 No to i my się pochwalimy :) Winterfrost's PEGASO - CWC. NDPwR. BOB. BOG. BIS ukończony Championat Polski :) :) :) Cieszymy się tym bardziej że Muminek na zeszłorocznej wystawie we Włocławku zdobył BIS Junior i BIS :) Także mała powtórka z zeszłego roku :) :) wyniki z grup I- Welsh Corgi Cardigan II- owczarek środkowo azjatycki - II BIS III- stafordshire bullterrier IV- jamnik szorstkowłosy standard V - Siberian Husky - Winterfrost's PEGASO - BIS VI - Rhodesian VII- wyżeł węgierski VIII - springer spaniel IX - chyba lhasa apso - III BIS X - Wilczarz irlandzki Quote
Viris Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wielkie Gratulacje !! [SIZE=2]Proszę się jednak zapoznać z regulaminem forum, a konkretniej z pkt. 10. Niestety fotki muszę zamienić na linki, chyba że wstawisz je prawidłowo po 5 sztuk na post. Quote
Nitor-Nivalis Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Viris']Wielkie Gratulacje !! [SIZE=2]Proszę się jednak zapoznać z regulaminem forum, a konkretniej z pkt. 10. Niestety fotki muszę zamienić na linki, chyba że wstawisz je prawidłowo po 5 sztuk na post. ups nie wiedziałam, mam nadzieję że teraz jest dobrze Przepraszam Quote
Recommended Posts