Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety oprócz tego, ze wchodzili,to nic więcej nie zrobili :placz: Moze ten opis nie jest właściwy.Ja go pisałam pod kątem dogomanii,a nie ogłaoszenia.Może to ,że szczeka na samochody i rowerzystów odstrasza ludzi.Czy da się coś poprawić?Jak uważacie?albo inaczej napisać?

Posted

Przed chwilą zadzwoniła pani i powiedziała,że nie może nikogo znaleźć do opieki nad Kubusiem i w poniedziałek odda go do schronu :mad: :placz: .Ryczeć mi się chce z bezsilności.REno,potem napiszę tu inny tekst i poproszę Ciebie o wstawienie na Allegro zamiast dotychczasowego.

Posted

Szlag mnie trafi, że ludzie postanawiają oddać psa i myslą, że zrobią to od ręki. Przerażające jest tez to, że tak lekko oddaja swojego psa do schroniska.
Banda zaopatrzonych w soebie dupków :angryy: .

Posted

oni go przygarnęli pod Selgrosem,jestem z jednej strony wściekła,a zdrugiej strony dali mu chociaz na 1,5 miesiąca tymczas.Ale mogli wcześniej dać mi znać,że nie mogą trzymać ,a nie kilka dni temu. 2 tygodnie wcześniej dzwoniłm i mówiła,że już będzie z nimi,bo jest taki fajny. A tu BUM :mad::mad:

Posted

Własnie o te nieprzemyślane decyzje chodzi - wziąć i bezkarnie oddać.
Z dnia na dzień. Tym bardziej, że nie powiedzieli wcześniej, że biora go tymczasowo.

Cos tam pozmieniałam w allegro - usunęłam to co powinnam ;) oraz podałam, że dom potrzebny na już.

Posted

Oto nowy tekst na potrzeby ogłoszeń.
Młody,1,5 -2.letni piesek,śliczny,zdrowy,porzucony już raz kilka tygodni temu znowu szuka domu.Inaczej trafi do schroniska 6 siepnia.Znaleziony 6 tygodni temu na parkingu pod Wrocławiem był okropnie wychudzony,miał na sobie z 50 kleszczy.Państwo,którzy go wtedy zabrali nie mają warunków do zatrzymania go na zawsze ze wględu na charakter pracy.
Kubuś jest zaszczepiony,odrobaczony.Kocha ludzi,jest wesoły,zostawiony w domu nie niszczy i nie brudzi,ale szczeka na koty i psy.
Z pewnością zdobędzie Twoje serce i odwdzięczy się bezgraniczną miłością.
Nie pozwól ,by się znalazł w betonowym boksie.!!!

Posted

niestety nie wiem i nie mam jak sprawdzić.Wiem,że szczeka na wszystkie,ale to jeszcze o niczym nie śwadczy.Ogólnie to taki wesoły,zachowujący się czasem jak szczeniak pies.

Posted

to niedobrze ze nie wiesz. Wiekszosc z nas, ktorzy mogliby cos podzialac z tymczasem, ma psy, i to nie jednego lecz pare. Dlatego b. wazne byloby sprawdzic.
Nie moglabys podjechac jakos do nich wziac go na spacer, nie wiem, spotkac sie z nim z innymi psami? Inaczej nic nie pomozemy :-(
a szkoda go. Umaszczony jak mini-bobtail...