Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misiaczku,odpowiedziałam na Twoją propozycję na PV.Dziękuję bardzo :loveu:.Rozmawiałam z obecna opiekunką ,która twierdzi ,że przyszli właściciele bedą z niego mieli pociechę,że jest grzeczny i bardzo słodki.DZiewczyny,dzięki za zainteresowanie,bardzo się cieszę :multi: ,że staracie się pomóc.

Posted

Już jestem ;).Byłam z psami na expresowym spacerku.Bo spieszno mi było na dogo,żeby uzgadniać szczegóły tymczasu Kubusia :).
Będziemy z Poker na gg się kontaktować i Was informować co ustaliłyśmy.

Posted

Misiaczek to cudownie, że Kubuś dzięki Tobie nie trafi do schroniska. Ja mam "niby" na tymczasie pieska ze schroniska i widzę, jakie psychiczne zmiany u niego nastąpiły. Mam nadzieję, że te zmiany są odwracalne, ale nigdy tego nie wiadomo na 100%

Posted

Pani przekazała,ale miałam 0 czasu dzisiaj.Kubuś może zostać u niej do soboty,ale niestety jej syn nie może odwieźć go do Misiaczka.Musimy coś pokombinować z dowozem.Misiaczek coś wspominała,ze się cieszy,że nie musi po niego jechać.A może by tak zrobić,że spotkałybyśmy się w połowie drogi i przrekazałabym Kubusia Misiaczkowi?Pani obiecała,że dołoży do transportu.

Posted

Cieszyłam się,bo do poniedziałku nie mam z kim jechać po Kubusia.A wiadomo,ze jak ja będę za kierownicą to ktoś musi się nim zająć.Ale coś pokombinuję.Poproszę siostrę.Może nic nie ma w planach.
A gdzie ta połowa drogi? ;)

Posted

Heloł...co z tym transportem robimy? Trzeba sie pospieszyć,bo jutro już piątek a ja nic nie wiem.A może ktosik z Wrocka wybiera się do ZG lub okolice???
Np z Nowej Soli mogę odebrać Kubę o każdej porze dnia i nocy (dziś,jutro lub w sobotę) ;) bo tę trasę znam na pamięć.

Posted

Połowa drogi jest w okolicach Lubina.Zwlekam z ustaleniem szczegółów,bo mam zapytanie ze strony potencjalnego domku stałego.W razie potrzeby dysponowałabym czasem w sobotę od godz. 17

Posted

Poker,to byłoby cudownie gdyby Kubuś miał od razu stały domek :).
Ale gdyby nie,to ja w sobotę ok 17-tej też jestem do dyspozycji.Jak już pisałam,chodzi mi bardziej o osobę towarzyszącą.Bo co najmniej dzień wcześniej muszę dać jej znać czy jedziemy.Mam nadzieję,że do jutra sprawa się wyjaśni.A ci potencjalni nowi pańciowie ,to z allegro się zgłosili?
Tak też myślałam,że w połowie drogi jest Lubin ;).
Irysek,jesteś kochana.Bardzo dziękuję za chęci przywiezienia Kubełka ;).

Posted

01 dziewczyna z innego ogłoszenia dała zapytanie,odpowiedziałam i teraz czekam.On ma DT w Zielonej Górze u Misiaczek i jeżeli do jutra nic konkretnego sie nie wydarzy,to go zawiozę.

Posted

A więc,od jutra Kubuś będzie u mnie na tymczasie :).
Spotykamy się z Poker w połowie drogi,miedzy ZG a Wrocławiem czyli w Lubinie,około 17:30.Jadę po Kubusia z moją siostrą.
Narazie to tyle.Mam nadzieję,ze moje dranie powitają godnie gościa ;).Będą fotorelacje.

Posted

potwierdzam naszą randkę "w ciemno",chyba że bardzo gwałtownie ujawni się domek stały.Mam nadzieję,że wszystko sie potoczy pomyślnie. Licze na to,że Kubuś się zachowa jak na gościa przystało.