Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Aisiak-tak z łańcucuchem zciskowym-powiem więcej czegoś takiego bym nie wymyśliła dla takiej drobiny:shake: jest skrajnie wychudzona-dzisiaj z rana-zjadła porcję RC M.Support-aż furczało tak wcinała!!!:crazyeye: :crazyeye: całą porcję! wszystkie moje maluchy i Sikoria jedzą 2 razy dziennie-nie wszystko naraz więc i malutka będzie na 2 razy.
P.S. skrzynka uż uporządkowana.

Posted

Sava masz priv...........
Akucha-powiem tak Pekinka nie przeżyłaby bez wody długo w takie upały jakie teraz są-więc nie długo-pytanie jest jak długo poprzedni jej "opiekun" ją tak skutecznie głodził, że jest szkeletem.
Apetyt ma wielki, pięknie je, Z Viktorią nie ma zabawy-każda ma swoje miejsce-Vitka śpi sobie całymi dniami, staruszka z przerwą na dworek i jedzenie i mizianie:lol:

Posted

matko, teraz dopiero trafiłam na ten wątek. Widziałam to cudeńko w trójmiejskich ogłoszeniach , pomyślałam sobie , że ktoś ją buchnął i próbuje sprzedać , był tam zdanie że straciła właścicieli w niewyjaśnionych okolicznościach, no i moje podejrzenie , że to jakieś przestępstwo się sprawdziło , tu na dogomanii:lol: sprawę od początku prowadziła trójmiejska mafia ;) miała nawet wsparcie z samej stolicy! szkoda ze nie wiedzialam ze ciotka Oktawia przyjezdza , zaproponowałabym nocleg,ale mam refleks

Posted

Tak, to kamuflaż był!!!! Żebyś widziała jakie świry ją chciały, jakie maile słali :shake:
Ale ludzie kapnęli się, że ona może być w schronisku, mało tego, to również wyczaili sopocki schron. Dzwonili w jej sprawie. Gorąco było.
Ufff, ale już jest dobrze, najlepiej jak mogło być :lol:

Posted

W końcu tu trafiła, ciężko było znaleźć.

Przykro mi Oktawio ale napisze szczerze, nie widze dla małej żadnego innego domu jak, tylko u Ciebie. Z chłopakami idealnie się dopasują, Viktoria też spokojnie, no to gdzie jej będzie lepiej i bezpieczniej?

Posted

[quote name='Kasia25']
W końcu tu trafiła, ciężko było znaleźć.
Przykro mi Oktawio ale napisze szczerze, nie widze dla małej żadnego innego domu jak, tylko u Ciebie.
Z chłopakami idealnie się dopasują, Viktoria też spokojnie, no to gdzie jej będzie lepiej i bezpieczniej?

Ja też..........:shake: :shake: :shake: :loveu: nie

-poproszę moderatora o przeniesienie do działu Już w Nowym Domu-na sterylizację najwyżej coś z mieszkania sprzedam-mam lamkę przepiękną - z bursztynów i mosiądzu-kupiona kiedyś za dobrych czasów za 650 zł:oops: -choc za połowę ją sprzedam...to już by było-nie można wystawiac aukcji na naszym bazarku-tylko Psy w Potrzebie-ale niech mnie-znowu jakiś debil się trafi-nie-poza tym mój TZ jest zakochany w niej-patrzy na Liszkę co najmniej jak na mnie:evil_lol:
P.S. Jo37 witaj!!! dawno Cię nie "widziałam" !!!

Posted

Aaaaaaaaaaa!!!! Ciotki, nasze marzenie się spełniło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:Cool!: :cunao: :Cool!: :cunao: :Cool!: :cunao: :Cool!:

Oktawio, to wspaniała wiadomiość! Marzyłyśmy o takim zakończeniu!!!!
Liszka ma najwspanialszy dom, a to szczęściara nadmorska!
Cudownie!!!

Posted

I bardzo sie ciesze! Liszka w najlepszych rekach,a my nie musimy sie juz o nia martwic.Ja to wiedzialam od poczatku, kiedy zobaczylam łzy w oczach Oktawii .Wziela mala na kolana i powiedziala,ze ona jest jak gryfonik :loveu:

• 4 years later...
Posted

OKTAWIA! -zamorduję!
własnie weszłam na dwa watki "moich" starych dogomaniackich psów,dawno nie było na nich wpisów,teraz sie pojawiły i na każdym jest smutno,bo psy choruja i do tego bardzo poważnie,więc jak zobaczyłam,że sie odezwałas u Liszki,to mi serce podeszło do gardła....

Gratulacje,gratulacje :) no powiedz,że ona najpiekniejsza z Twoich psów :)

Posted

brazowa1 napisał(a):

OKTAWIA! -zamorduję!
własnie weszłam na dwa watki "moich" starych dogomaniackich psów,dawno nie było na nich wpisów,teraz sie pojawiły i na każdym jest smutno,bo psy choruja i do tego bardzo poważnie,więc jak zobaczyłam,że sie odezwałas u Liszki,to mi serce podeszło do gardła....

Gratulacje,gratulacje :) no powiedz,że ona najpiekniejsza z Twoich psów :)

spoko Brązowa:lol:
Lisia oczywiście! jest najpiękniejsza no żeby nie było, że faworyzuje bo mój Grysio to moje oczko w głowie na początku grudnia 9 lat kończy ale Lisia to królewna, karmą gardzi....namoczę, podam do buzi po 2 ziarenka to łaskę zrobi i przeboleje....taka wstrętna baba męczy ją karmą, więc puszki - puszki zamawiam Trovet dla psów z wrażliwym żołądkiem, to karma weterynaryjna ale nie ma przeciwskazań i każdy może jeśc (nie jak w przypadku karmy np. dla nerkowców) do puszki Troveta to biegnie - w sumie skacze jak piłka to jest dopiero radośc.

15 sierpień OKRĄGŁE 5 LAT !!! Dzięki Lisi zawsze o Tobie pamiętam:lol: