misiaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oktawia,wiedziałam od początku,że będzie u Ciebie :evil_lol:.Cieszę się bardzo :loveu:. Brązowa,mam czekać na decyzje Oktawii co do przeniesienia na PwP,czy już to zrobić? Quote
oktawia6 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Kochana Aisiak-tak z łańcucuchem zciskowym-powiem więcej czegoś takiego bym nie wymyśliła dla takiej drobiny:shake: jest skrajnie wychudzona-dzisiaj z rana-zjadła porcję RC M.Support-aż furczało tak wcinała!!!:crazyeye: :crazyeye: całą porcję! wszystkie moje maluchy i Sikoria jedzą 2 razy dziennie-nie wszystko naraz więc i malutka będzie na 2 razy. P.S. skrzynka uż uporządkowana. Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Biedna mała, błąkała się nikt nie wie jak długo, głodowała pewnie... Czy ona z Sikorią sie juz poznawała? Quote
sava Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jesli potraficie odczytac tatuaz, to mozemy u nas sprawdzic. Przynajmniej wiadomo by bylo, kto to jest. Quote
oktawia6 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Sava masz priv........... Akucha-powiem tak Pekinka nie przeżyłaby bez wody długo w takie upały jakie teraz są-więc nie długo-pytanie jest jak długo poprzedni jej "opiekun" ją tak skutecznie głodził, że jest szkeletem. Apetyt ma wielki, pięknie je, Z Viktorią nie ma zabawy-każda ma swoje miejsce-Vitka śpi sobie całymi dniami, staruszka z przerwą na dworek i jedzenie i mizianie:lol: Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Na foteczki czekamy... I na opowiadanko też. Quote
ala35 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 matko, teraz dopiero trafiłam na ten wątek. Widziałam to cudeńko w trójmiejskich ogłoszeniach , pomyślałam sobie , że ktoś ją buchnął i próbuje sprzedać , był tam zdanie że straciła właścicieli w niewyjaśnionych okolicznościach, no i moje podejrzenie , że to jakieś przestępstwo się sprawdziło , tu na dogomanii:lol: sprawę od początku prowadziła trójmiejska mafia ;) miała nawet wsparcie z samej stolicy! szkoda ze nie wiedzialam ze ciotka Oktawia przyjezdza , zaproponowałabym nocleg,ale mam refleks Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Tak, to kamuflaż był!!!! Żebyś widziała jakie świry ją chciały, jakie maile słali :shake: Ale ludzie kapnęli się, że ona może być w schronisku, mało tego, to również wyczaili sopocki schron. Dzwonili w jej sprawie. Gorąco było. Ufff, ale już jest dobrze, najlepiej jak mogło być :lol: Quote
agula Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :loveu: :loveu: dopiero dzisiaj tutej dotarłam Quote
Kasia25 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 W końcu tu trafiła, ciężko było znaleźć. Przykro mi Oktawio ale napisze szczerze, nie widze dla małej żadnego innego domu jak, tylko u Ciebie. Z chłopakami idealnie się dopasują, Viktoria też spokojnie, no to gdzie jej będzie lepiej i bezpieczniej? Quote
oktawia6 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Kasia25'] W końcu tu trafiła, ciężko było znaleźć. Przykro mi Oktawio ale napisze szczerze, nie widze dla małej żadnego innego domu jak, tylko u Ciebie. Z chłopakami idealnie się dopasują, Viktoria też spokojnie, no to gdzie jej będzie lepiej i bezpieczniej? Ja też..........:shake: :shake: :shake: :loveu: nie -poproszę moderatora o przeniesienie do działu Już w Nowym Domu-na sterylizację najwyżej coś z mieszkania sprzedam-mam lamkę przepiękną - z bursztynów i mosiądzu-kupiona kiedyś za dobrych czasów za 650 zł:oops: -choc za połowę ją sprzedam...to już by było-nie można wystawiac aukcji na naszym bazarku-tylko Psy w Potrzebie-ale niech mnie-znowu jakiś debil się trafi-nie-poza tym mój TZ jest zakochany w niej-patrzy na Liszkę co najmniej jak na mnie:evil_lol: P.S. Jo37 witaj!!! dawno Cię nie "widziałam" !!! Quote
GreenEvil Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :mdleje::mdleje::mdleje: Oktawia, widze, ze wzielas sobie do serca slowa swojego TZ-a, z jemu ilosc psow nie przeszkadza :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
akucha Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Aaaaaaaaaaa!!!! Ciotki, nasze marzenie się spełniło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!: :cunao: :Cool!: :cunao: :Cool!: :cunao: :Cool!: Oktawio, to wspaniała wiadomiość! Marzyłyśmy o takim zakończeniu!!!! Liszka ma najwspanialszy dom, a to szczęściara nadmorska! Cudownie!!! Quote
brazowa1 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 I bardzo sie ciesze! Liszka w najlepszych rekach,a my nie musimy sie juz o nia martwic.Ja to wiedzialam od poczatku, kiedy zobaczylam łzy w oczach Oktawii .Wziela mala na kolana i powiedziala,ze ona jest jak gryfonik :loveu: Quote
aniac50 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jak minął dzisiejszy dzień Liszce ?Pozdrawiamy cieplutko !!!! Quote
kaerjot Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hop hop, co tam u Was Oktawio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aniac50 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Myślę,że można już przenieść ten wątek do innego działu !Co ty na to Oktawio ? Quote
brazowa1 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Oj,watek jest we własciwym dziale,tylko ja tytuł musze zmienic :) Quote
oktawia6 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 15-tego sierpnia 2012 mija 5 lat razem - z moją królewną -:loveu: Quote
brazowa1 Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 OKTAWIA! -zamorduję! własnie weszłam na dwa watki "moich" starych dogomaniackich psów,dawno nie było na nich wpisów,teraz sie pojawiły i na każdym jest smutno,bo psy choruja i do tego bardzo poważnie,więc jak zobaczyłam,że sie odezwałas u Liszki,to mi serce podeszło do gardła.... Gratulacje,gratulacje :) no powiedz,że ona najpiekniejsza z Twoich psów :) Quote
oktawia6 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 brazowa1 napisał(a): OKTAWIA! -zamorduję! własnie weszłam na dwa watki "moich" starych dogomaniackich psów,dawno nie było na nich wpisów,teraz sie pojawiły i na każdym jest smutno,bo psy choruja i do tego bardzo poważnie,więc jak zobaczyłam,że sie odezwałas u Liszki,to mi serce podeszło do gardła.... Gratulacje,gratulacje :) no powiedz,że ona najpiekniejsza z Twoich psów :) spoko Brązowa:lol: Lisia oczywiście! jest najpiękniejsza no żeby nie było, że faworyzuje bo mój Grysio to moje oczko w głowie na początku grudnia 9 lat kończy ale Lisia to królewna, karmą gardzi....namoczę, podam do buzi po 2 ziarenka to łaskę zrobi i przeboleje....taka wstrętna baba męczy ją karmą, więc puszki - puszki zamawiam Trovet dla psów z wrażliwym żołądkiem, to karma weterynaryjna ale nie ma przeciwskazań i każdy może jeśc (nie jak w przypadku karmy np. dla nerkowców) do puszki Troveta to biegnie - w sumie skacze jak piłka to jest dopiero radośc. 15 sierpień OKRĄGŁE 5 LAT !!! Dzięki Lisi zawsze o Tobie pamiętam:lol: Quote
brazowa1 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 To Lisz już nie jest podfruwajką,tylko dorosłą panną Quote
Recommended Posts