Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I leci Ritka vel Krewetka. Duzo tego ale co mialam wybrac?
Ritak wazy juz prawie 8kg a jak do Oleny trafila to wazyla zaledwie ciut ponad 2 kg.

Na kanapie sie byczymy

Tutaj z Vika walczymy

[SIZE=2]Czekam grzecznie na jedzonko

Nie przeszkadzac!

Na nowym poslanku

W nowym ubranku

Z Vika na dworzu

Ale jestm modelka :-)

Cale psie stadko w komplecie

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

I kolejne maluszki u Oleny. Zabrane z ulicy, w schronie nie mialy szans :-(

Wiec nasza Olenka szybko popedzila na ratunek i cudenka trafily do niej na prosbe xxx52. Sa w trakcie kuracji antybiotykowej i wzmacniającej.

Beata

Posted

co za okropny widok,jakie one sa chudzutkie:-(
dziekuje ,Tobie viki-Bari :lol:,ze je wzielas pod swoje skrzydla,gdyz jeszcze jeden dzien w schronisku to by byly w psim niebie:-(
juz lepiej nie mysle ,ile pieskow rozstaje sie z zyciem ,a o tym nie wiemy ,bo nie zdazymy wyciagnac:-(
Jeszcze raz dziekuje w imieniu psiakow.
Dziekuje pracownikowi schroniska za wydanie pieskow.

Posted

8 maluchów pojechali do Gniezna do Oli. A ja mam kolejnego dobeczka Pongo. Pongo ma jakieś od 4 do 5 miesięcy.Jest bardzo fajny i wesoly i rozrabia z Viką i Ritką.
Beatka ma foty i wstawi jak tylko znajdzie chfile czasu wolnego.

Posted

Tak pracy przy nich jak przy małych dzieciach, bardzo dużo ale mysl że nie zamarzną w schronach mnie wzmacnia. Nu i wasza pomoc moralna też.

Pongo mały mały a łapkę ma wiekszą niż Vika tak że chlop z niego wyrosnie durzy. I jest już zle wychowany częsciowo bo nie przychodzi na zawolanie a ucieka i chwyta za nogę mocno czym zmusza do zabawy. I nie mam czasu dużo aby od tego oduczyć.

• 1 month later...
Posted

Kolejny tymczasowicz u Oleny. To Oskar, ok 8 letni doberman oddany do schroniska we Wroclawiu przez wlascicieli...znudzil sie mi :-(
Jest bardzo grzeczny, nie brudzi w domu, nie niszczy. Bardzo spragniony kontaktu z czlowiekiem.
SZUKA DOMU!!!!!

Posted

Uf, przeżyliśmy Sylwestra! Było cieżko. Oskarek bardzo sie bał da i stały skład nie popisał sie tym razem śmiałością. Barik wariował i dodał sie do niego MAx (kot). Ale teraz dobrze i idziemy spać. Pozdrawiamy wszystkich!

Posted

A to dobeczki, ktore byly na tymczasie u Olenki i ktore sa juz w nowych domkach. Olenko - dziekujemy! Fotki ponizej sa wlasnie z nowych domkow.

Java

Pongo

Rita

Posted

Pamietacie tego chudego szczeniaczka z gdynskiego schronu? Tez byl na tymczasie u Olenki. Juz od dawna w nowym domku, patrzcie jak teraz wyglada!

Jak go wiozlam do Oleny na tymczas to wygladal tak, teraz najpewniej nie dalby rady sie tu polozyc :-)

Posted

xxxx52 napisał(a):
Pani Oleno dobermann z Przyborowka prosi o pomoc:-(

Daj wiecej info. Oleny nie ma jeszcze chyba w PL, zawiozla kolejne psiaki do Niemiec, min dom ma tez juz Oskar!

Beata

Posted

Duzy doberman juz min.pol roku siedzi w schronisku kolo Szamotul-poznanskie.Pani Olena obiecala pieskowi juz wielokrotnie zrobic zdjecia i :shake:Pies siedzi w kojcu,zgadza sie ze suczkami z psami to tak roznie,gdyz nie ma kontaktu (siedzi sam w boksie)ma kopiowany ogon ,ale uszki mysle ,ze nie.Nie ma wolontariuszek ,ktore by chodzily na spacery i robily zdjecia.