pati Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 gratulacje psiaki wygladaja super teraz tylko domki potrzebne :p vika bari wpislas sie do mnie na watek pudelka Tediego powiedz mi cos o tej fundacji w niemczech? czy ona jest pewna? bo przyznam sie ze nieco sie obawiam takich adopcji :oops: Quote
Vika_Bari Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Times New Roman]Zmarł mi dziś mój ZAJ. Płacze i płacze. Nie jest to sprawiedliwe! Nie zmarł z głodu i nie zabił go lis i psy nie zagryźli i wszystko miało być dobrze a tu dopadł mojego malucha pomór. I ZAJ umierał u mnie na oczach w mękach i całego jego ta straszna choroba powykręcała. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Powiedzie mi dlaczego życie jest tak nie sprawiedliwe???????????????[/FONT] Quote
karusiap Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Olenko:-(bardzo bardzo mi przykro....uratowalas mu zycie,a jednak nie bylo mu to pisane...Nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie:placz:Najwazniejsze,ze pozyl u Ciebie szczesliwy:( [*] Quote
Vika_Bari Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 pati napisał(a):gratulacje psiaki wygladaja super teraz tylko domki potrzebne :p vika bari wpislas sie do mnie na watek pudelka Tediego powiedz mi cos o tej fundacji w niemczech? czy ona jest pewna? bo przyznam sie ze nieco sie obawiam takich adopcji :oops: Kasiu lub Asiu lub Beatką napiszcie o naszej wspólpracy z Niemcami do pati bo ja mam dzisiaj dosyć życia i prób zmienic soć na lepsze. Życie jest koszmarne:placz: Quote
aisaK Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 To fundacja Dobermann-Nothilfe. jak na razie sie nie zawiodłysmy, wspólpracujemy drugi rok. jak chcesz, to wyslij mi zdjecia i opis psa, na meila: ktara@poczta.onet.pl a ja przetlumacze i im wysle Quote
Vika_Bari Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Beatko maluszek jednak zostal nazwany Tommy i narazie zostaje u mnie do wyleczenia. Ma coś z oczami ale wyjełąm mu śmieci z oka i morze poprawi sie, i z trawieniem. Ma jakis okropny sluz. Nie wiem czym go karmili ale narazie to , to poleprzy sie ,to pogorszy się. Jest juz po odrobaczeniu i po odpchlenou i umyciu. Jest świetny maluch. Quote
Vika_Bari Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mam wiadomości od Kamy. Kamie zaczyna się polepszać i dzis miała bardzo dobry appetyt i nawet chęci na zabawe. Tfu tfu aby nie zapeszyc! Biegała z pilką. Quote
Sonia1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Przykro mi z powodu Zaj, ale chciałam bardzo podziękować za wiadomości o Kamie...Tak bardzo sie cieszę,że jest jej lepiej.Wielkie dzięki za opiekę nad Kamulą,trzymam kciuki dalej, ale teraz to już musi być dobrze. A tu zdjęcie z drogi do Olenki Quote
Dobermania Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Vika_Bari napisał(a):Dobermania co to za ludzie i którą z małych suniek będą chczeli? Sprawdzony tobą dom? Bo jak nie to nie oddam suni. A na Zonie nadal nie ma nikogo? Znajomi znajomych znajomych;) Osobiście bym ich monitorowała i pilnowała, jak im idzie odchów. Umowę i tak byśmy przecież spisały a ja bym pełniła rolę reportera;) Ile te szczeniaczki w końcu mają? Quote
Vika_Bari Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dobermania napisał(a):Znajomi znajomych znajomych;) Osobiście bym ich monitorowała i pilnowała, jak im idzie odchów. Umowę i tak byśmy przecież spisały a ja bym pełniła rolę reportera;) Ile te szczeniaczki w końcu mają? Teraz okolo 3 tygodni bo mają otwarte oczy i biegają i szczekają ale nie jedzą samodzielnie. Kturą z dziewczyn dla nich chcesz? Quote
Dobermania Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie wiedzą jeszcze, będą się decydować wspólnie, podsyłam im różne zdjęcia, także z okolic W-wy. A i wyrazy współczucia z powodu Zaj-a :( Quote
Sonia1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Zdjęcia Kamuli od Olenki.Tak bardzo tęsknię za ślicznutą...Cieszę się,że jest już dobrze.. Dziękuję za wszystko... Quote
dzodzo Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 śliczna Kama sie zrobiła:crazyeye:Olena cuda robisz z tymi psami czy co? Quote
pati Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 pisze tu bo vika bari napisla ze mozna ciotki zorientowane w temacie fundacji niemiedzkiej prosze o kontakt na gg Quote
Dobermania Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dzodzo napisał(a):śliczna Kama sie zrobiła:crazyeye:Olena cuda robisz z tymi psami czy co? No, Dzodzo, nie widziałaś czym ona je karmi;)? Cały dzień nie chcą jeść (suchej karmy), tylko czekają na te wieczorne frykasy z olejkiem na sierść;) Quote
Dobermania Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 pati napisał(a):pisze tu bo vika bari napisla ze mozna ciotki zorientowane w temacie fundacji niemiedzkiej prosze o kontakt na gg Ja może mało kumata jestem, ale czy Ty pytasz o kontakt do fundacji czy rodzaj oferowanej pomocy? Quote
pati Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dobermania napisał(a):Ja może mało kumata jestem, ale czy Ty pytasz o kontakt do fundacji czy rodzaj oferowanej pomocy? prosze zeby sie ktos ze mna skontaktowal kto mial stycznosc z ta fundacja i moze o niej cos mi opowiedziec rozwiac moje obbawy pzreciez pisze ze prosze o kontakt ciotki a nie o kontakt do fundacji ;-) Quote
Dobermania Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Olenko, nie wiem, co będzie z Zonią...:shake: Nikt się do mnie nadal nie odezwał! :/ A ona taka fajna... Gdyby nie to, że mi Lachsa i Kacpra atakuje, to bym ją sama wzięła, nawet moi domownicy ją polubili :shake: Myślę o hotelu... Ale jak długo można? Może by poprosić na dogo o pomoc, jakiś tani DT? Quote
Recommended Posts