Volturnus Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Łódź 02-03.V.2015 (CACIB) Sędzia: Zdenka Jilkova (CZ) PSY Klasa szczeniat: DYPLOMATA Amakita No Divas Asgardian Klasa młodzieży: DD's ROLLO Dan Danilo Ruthdales ANTI GRAVITY Klasa pośrednia: MEZO Volturnus Klasa otwarta: LAND OF PROMISE Apocalipto Klasa championów: Finigan SHA-KOD TUNDER FERO MAROTEAM TIFOON POSEIDON GOD OF THE SEA Apocalipto SUKI Klasa szczeniąt: DELEGACJA HIMEKO Amakita PANDORA Volturnus Klasa młodzieży: Finigan End-Fer Falien Woorlock Orchidea Klasa pośrednia: ARIKA z Kuligowskiej ASTEJA z Kitik Meot Klasa otwarta: AKIMA Ezer Klasa Championów: Mara Shimas DUTCH TREASURE jeśli coś namieszałam poprawcie pozdr Quote
amakita Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 DEMOKRACJA Amakita siedzi w domu w klasie szczeniąt będzie jej siostra DELEGACJA HIMEKO Amakita Quote
AmartAmi Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Bety czy będziesz wstawiać wyniki? Bo ja niestety wszystkich nie znam :( Quote
bety Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Bety czy będziesz wstawiać wyniki? Bo ja niestety wszystkich nie znam :( Będę - jutro razem ze zdjęciami. Pzdr Quote
bety Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Łódź 2-3.V.2015 (CACIB) Sędzia: Zdenka Jilkova (Czechy) PSY Klasa szczeniat: DYPLOMATA Amakita - wo1, NSzwR No Divas ASGARDIAN - wo2 Klasa młodzieży: DD's ROLLO Dan Danilo - V1, Zw.Mł., NJwR Ruthdales ANTI GRAVITY - V2 Klasa pośrednia: MEZO Volturnus - V1, CWC, CACIB, NDPwR, BOB, BOG 2 Klasa otwarta: LAND OF PROMISE Apocalipto - V1, CWC Klasa championów: Finigan SHA-KOD TUNDER FERO - V1, CWC, res.CACIB Maroteam TIFOON - V2 POSEIDON GOD OF THE SEA Apocalipto - V3 SUKI Klasa szczeniąt: DELEGACJA HIMEKO Amakita - wo1 PANDORA Volturnus - wo2 Klasa młodzieży: Finigan End-Fer FALIEN - V2 Woorlock ORCHIDEA - V1, Zw.Mł. Klasa pośrednia: ARIKA z Kuligowskiej - bdb2 ASTEJA z Kitik Meot - V1, CWC, res.CACIB Klasa otwarta: AKIMA Ezer - nb Klasa championów: Mara Shimas DUTCH TREASURE - V1, CWC, CACIB, NDSwR, BOS Pzdr Quote
Recommended Posts