Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Radom. Mroźna, zimowa noc. Ulicą na peryferiach miasta błąka się mała, przerażona, zmarznięta sunia...
Głodna i zrezygnowana idzie już tak kilka dni i szuka swojego pana, który ją porzucił.
Skrajnie wycieńczona, w ostatniej chwili zauwaza pochylającą się nad nią kobietę... gdy odzyskuje świadomość, leży owinięta w koce w ciepłej kuchni, a zatroskana twarz kobiety wyraża radość.

Ta smutna historia wydarzyła się naprawdę, parę miesięcy temu. Pani, która ją przygarnęła tymczasowo, sama ma już 15 psów na utrzymaniu. Sunia szuka pilnie domku, nie może zostać na zawsze u tej pani... pomózmy jej. Ma ok. 3 lata

Posted

Dodam, że sunia ma około 3 lat i wabi się Muffi. Ze względu na trudną sytuację mała pilnie musi znaleźć swój domek bo koleżanka, która ją tymczasowo przyganęła nie daje już rady z utrzymaniem tak dużej ilości zwierząt....:shake:

Posted

D O R K A napisał(a):
Oj Tomeczku czytasz w moich myślach:loveu: Dzięki:multi:

Nie zupełnie... to tygrysiczka popędziła mnie do roboty ;).
Tak czy siak, zrobiłem to z przyjemnością.
Muffi, marsz po domek...

Posted

Sunia w dalszym ciągu bez domku...:shake:

Nadal przebywa w domu tymczasowym oczekując na kochający domek...nieprawdopodobne żeby takie cudeńko nie przypadło jeszcze nikomu do serca...:placz:

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

kawaler,kawaler.
Mufka jest teraz zupelnie innym psem.Kiedy ją znalazłam miala pocharatane do kosci pokrwawione łapy,kulała.Prawdopodobnie zostala potrącona przez samochód.A do tego miała jeszcze cieczke i dosłownie taszczyła na sobie amanta który nie pozwalał sie do niej zbliży.Wreszcie się udało odstraszyc gwałcicielai wyciągnąc Mufke przestraszona i przerażoną spod samochodu.Urodziła szczeniaki które niestety trzeba było uśpic.Szybko doszła do siebie.Łap na szczęscie nie miała złamanych,dostawała przez jakiś czas środki przeciwzapalne i jest już dobrze.Jest niesamowicie wiernym psem, wdzięcznym za wszystko,uwielbia jeździc samochodem i razem z Guccim tworzą bardzo zgrany duet.Niczego jej u mnie nie brakuje a przede wszystkim otrzymuje duuuużo miłosci kazdego dnia

Posted

monikab napisał(a):
...Niczego jej u mnie nie brakuje a przede wszystkim otrzymuje duuuużo miłosci kazdego dnia

To jest najważniejsze...
Dzięki za Twoje Wielkie Serce...