Mantis Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Pestka... znamy się krótko, ale już nie mogę wyjść z podziwu ile w takim małym ciałku może się zmieścić miłości do człowieka. I ile w niej wiary w nas i zaufania. Sunia kilka dni temu została wyrzucona z samochodu. Uratowana przez dwie wspaniałe dziewczynki, które bez namysłu rzuciły się pomiędzy przejeżdżające auta. Nie chcę myśleć o jej przeszłości, kim był człowiek, który tak ją potraktował. Chciałabym zapewnić jej wspaniałą przyszłość, u boku człowieka, który jej nie zawiedzie. Takie imię dostała, bo... pestki się wyrzuca jak śmieć, ale z pestki może też powstać coś nowego, pięknego. Na przykład - przyjaźń :) Kontakt w sprawie adopcji: Tel. 502 027 430 E-mail - mantis.w@gmail.com Quote
malagos Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 O, Mantis, witaj dawno niewidziana dogomaniaczko :) Quote
Mantis Posted April 28, 2015 Author Posted April 28, 2015 Witaj Malagos :) Miałam mały urlop od Dogomanii i tymczasowania. A teraz wpadłam jak Pestka w kompot ;) Od razu dwa się trafiły :) Quote
Mantis Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Adopcyjnych brak. Dobra to jest sama Pestka :) No piszę Wam, pies idealny :) Grzeczniutka taka, nieśmiała, ale tak chce być kochana, że aż serce boli, że własnego ludzia nie ma. Taka delikatna, niepozorna, a tak wiele może dać :) W tej mojej sforze trochę się czuje zagubiona. Pewnie nie miałaby nic przeciwko, żeby ukochaną jedynaczką zostać. Ma ogromny, emocjonalny potencjał. Quote
Recommended Posts