tusia. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Imię: Zuza Wołamy na nią: Zunia, Zuza, Zuzka, Zuńcia, Myszka. Rasa: Nie rodowowy pinczer :P Urodzona: 13 listopada 2005, we Wrocławia U mnie: od 22 grudnia 2005 Lubi: Spać! :diabloti: Jeść! :evil_lol: i się bawić ;):lol: Psi koledzy/koleżanki: Lucky :p, Borys, Fred, Bogas('):(, Mucha, Hugo. Imię: Lucky Wołamy na niego: Lucań, Luć, Lucky, Lucas, Szczurek :diabloti:. Rasa: Nie rodowodowy yorkshire terrier Urodzony: 26 maj 2007, w Obornikach Śląskich :cool3: U mnie: od 18 lipca 2007 Lubi: Bawić się, spać :razz: Psi koledzy/koleżanki: Zuzka :p, Borys, Fred, Bogas('):(, Mucha, Hugo. Wspólnie ufoceni :loveu::lol:: Zapraszamy ponownie!. ;] Quote
tusia. Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Asia&Misia napisał(a):jestem pierwsza :D :D Śliczne pieski :loveu: Dziękujemy :D Quote
Guest Agata_B Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 No to ja jestem druga. Cudne psiaczki :loveu: Ps. Kto kopiował zdjęcia? :-o Quote
tusia. Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Agata_B napisał(a):No to ja jestem druga. Cudne psiaczki :loveu: Ps. Kto kopiował zdjęcia? :-o Nie wiem kim ten ktos jest zalozyl sobie bloga o Zuni na onecie. Ale DGM tak wciaga ze nie da sie wytrzymac bez niej. I postanowilam podpisywac zdj. :p Quote
BlackSheWolf Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 hejka Martyna :* no psiaki jak zawsze kochane :D no i Zunia jak zwykle ładnie wychodzi :D :D Kleksiu lubi na nią patrzeć :D hihihi :D liczymy na więcej fotek i wiesz co te napisy na fotkach rób mniejsze ;) bo takto wygląda to jakoś dziwnie ;) Quote
Acia_ Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Zawsze wiedziałam że Misiu jest nienormalny :evil_lol: i chyba sie zakochał w Lucasku siedział mi na kolankach i jak zobaczył waszą galeryjke to wskoczył na biurko i zaczal sie gapic w monitor :evil_lol: choc to moze na Zunie :hmmmm: Quote
Samturia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 a wyciągnełaś jakieś konsekwencje z tego bloga? zgłoszenie do oetu itp? moze opdaj jego adres jak jeszcze istnieje...? :) i jak podpisujesz to podpisuj tak, żeby sie tego zdjęcia nie dało pociąć(jak np. tych) bo twoja robota z podpisywaniem idzie na marne... pozdro Quote
tusia. Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Samturia napisał(a):a wyciągnełaś jakieś konsekwencje z tego bloga? zgłoszenie do oetu itp? moze opdaj jego adres jak jeszcze istnieje...? :) i jak podpisujesz to podpisuj tak, żeby sie tego zdjęcia nie dało pociąć(jak np. tych) bo twoja robota z podpisywaniem idzie na marne... pozdro Zgłosiłam do Onetu, usunęli już :shake:. Jak je podpisywać?:razz: Quote
Guest Agata_B Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Podaj mi adres tego bloga na pw ;) Ja trochę się znam na tych onetowych blogach, więc... PS. Oni nie usuwają blogów tylko BLOKUJĄ. Quote
tusia. Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Samturia'] na przykład tak ;) ja nie mam takich zdolnosci do pisania krzywo Agata, to byl moj-pinczerek, czy cos takiego, jakby pojawil sie nastepny to zglosze wam a nie onetowi ehhh, ide na offa:p Quote
Samturia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ja to robie w Adobe Photoshop... ale jest tez duzo innych programow... :) pozdro... :) i niekoniecznie musi być krzywo! :D Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hej:multi: sliczne psiaczki:loveu: Czekam na więcej fotek :) Pozdrawiam Oliwia&Balbina Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gratuluje galeryjki, psiaki sliczne:multi: Quote
tusia. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Witam sorrka ze niepisalam. We wtorek jest pogrzeb męża mojej cioci od której jest Lucki, dzisiaj zmarł na raka (*) Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Czemu nie nazywa sie juz Yoko?:p Tylko Lucky ?:p Quote
tusia. Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Czemu nie nazywa sie juz Yoko?:p Tylko Lucky ?:p To na skutek pomysłu mojje mamy, ja wymyśliłąm Yoko Ona Lucky, i tak wyszlo :D Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Matinka napisał(a):To na skutek pomysłu mojje mamy, ja wymyśliłąm Yoko Ona Lucky, i tak wyszlo :D Taaa.... No fajnie :p Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Powróciłam! Przepraszam za tak długą przerwę i mam nadzieję że wybaczycie :) Dzisiaj fotki :) Nie będę podpisywać fotek. Ale jeśli ktoś zobaczy na jakim kolwiek blogu zdj. któregoś z moich psów, proszę o info! Dzięki :) Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Jeszcze mam same zdj. Zuni bez Luckiego, były w poprzedniej galerii chcecie? Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial];)zobaczylam twoje olbrzymki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)zobaczylam twoje olbrzymki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Witamy u Nas :p:lol::loveu: Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Czy mogę prosic kogoś o wykonanie bannerka :)? Będę Wam bardzo wdzięczna :) Pozdrówki Quote
Recommended Posts