Huskuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Jaki fosforan wapnia oferowany obecnie na rynku moglibyście polecić dla suczki w ciąży, potem karmiącej i szczeniąt? Suczka jest karmiona po części Royalem Starterem ale także po części gotowanym. Nie mogę przejść wyłącznie na suchą, bo ona nie ma najmocniejszego żołądka. Tak więc sobie radzę mniej więcej pół na pół. W tej chwili mam Kalk tabletten Beapharu ale wkrótce się będą kończyć. Muszę zakupić coś nowego. Przy wcześniejszej ciąży dawałam SA 37. To drogi preparat i teraz w sklepie powiedziano mi, że wogóle już tego nie ściągają, bo im się nie opłaca. I w żadnym innym sklepie tego nie widziałam. Proszę doradźcie coś. Pozdrawiam Hania Quote
rekus Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 spytaj w aptece o fosforan wapnia, mogą miec lub sprowadzą w opakowaniach 1 kg. Quote
boksiedwa Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 moja suka dostała od weta flavitol w tabletkach i pożera go jak cukierki. 60 tabletek ok. 25 zł Quote
Huskuś Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Wszelkie preparaty dr-a Seidla wywołują u mojej suczki biegunkę. Mam dwa Flavitole - do niczego. Ładne opakowanie, wcale nie tanie ale moja suka ma nawet na szampon tej firmy uczulenie. Super działa Progen Active D. Drogie ale naprawdę ekstra. Nie żałuję wydanych pieniędzy. Żadnych problemów żołądkowych i szczeniaki także nie mają wzdęć po mleku matki. Miałam też taki fosforam, po którym szczeniaki miały wzdęcia, jak nakarmiłam nim suczkę. Quote
tybetan Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 HUSKUŚ - co to takiego ten Progen Active D - w necie nie znalazlam tego preparatu Quote
Recommended Posts