jovi Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Czy ktoś z Was spotkał się może za granicą ( bo w Polsce nie znalazłam ) coć takiego jak specjana karma dla psów o białym umaszczeniu? Podobno w Czechach jest coś takiego. :eating: Ja mam właśnie Białe Owczarki Szwajcarskie i okazuje się, że posiadanie u nich bieluteńkiej ( a nie żółtej ) sierści nie jest takie proste gdyż właściwie wszystkie karmy zawierają pulpę buraczaną i kukurydzę, które to zażółcają sierść. Znalazłam już jedną bez tych składników, ale nadal interesuje mnie specjana karma dla białych. Quote
onka Posted March 13, 2004 Posted March 13, 2004 a ja kiedys słyszałam,ż ejest karma specjalna dla yorków (mam grzywacza) na porost sierści no i oprócz mnie nikt tutyaj o niej nie słyszał :wink: może i jest ale ja nie słyszałam nic a chetnie bym sie cos na ten temat dowiedziała - moja suka jest biała i mam problem z jej sierscia na łapach i podbrzuszu jesli chodzi o zażółcenia :( Quote
onka Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 no i jest karma dla yorków specjalna!! royal canina czyli dobrze słyszałam :) Quote
DOMINIKA Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 no i jest karma dla yorków specjalna!!royal canina czyli dobrze słyszałam :) TAK!!!Dobrze slyszalas....ale czy GRZYWACZ taki jak twoj bedzie to jadl??? :roll: :roll: No moja tego nie rusza!!!! ONKA kup tego SENSIBLE o ktorym ci juz 100razy mowilam :D (mala paczke :wink: )naprawde psy ja b.chetnie jedza!! :D POWODZENIA :wink: Quote
Recommended Posts