hop! Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 Minęło prawie 7 lat od adopcji Lulu... Czas pędzi. Ona teraz ma około 10 lat. Z Buśkiem, który wciąż czeka na DS... Quote
Lemoniada Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Wycięłaś Busia z pierwszego zdjęcia, czy dokleiłaś go na drugim? ;) Quote
hop! Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Lemoniada napisał(a):Wycięłaś Busia z pierwszego zdjęcia, czy dokleiłaś go na drugim? ;) Wszystko naturalne. Bez kombinacji. ;) Quote
hop! Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Maja (hotelowiczka - podopieczna Juldan) poznała bliżej nasze ślimaki afrykańskie. ;) Nie próbowała skubać za różki, tylko dotknęła nosem, a potem patrzyła zafascynowana... :lol: Maja z naszym ponad 3-letnim Maślakiem... Quote
Lemoniada Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Odważny ten Maślak, nie bał się pożarcia ;) Quote
hop! Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Lemoniada napisał(a):Odważny ten Maślak, nie bał się pożarcia ;) Jestem z niego dumna. ;) Quote
hop! Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='Lida']Fajne golasy :-)[/QUOTE] Nawet bardzo fajne. :lol: ;-) Quote
hop! Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 Kiku... Kiku i Jo są na diecie. Są zbyt krągłe. Quote
Loczka Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Kiku ma tak oryginalną urodę, że mogłaby być bohaterką kreskówek. Kojarzy mi się trochę z Zorro, z tym że czarną opaskę na oczkach ma naturalną. :-) Quote
hop! Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 [quote name='Loczka']Kiku ma tak oryginalną urodę, że mogłaby być bohaterką kreskówek. Kojarzy mi się trochę z Zorro, z tym że czarną opaskę na oczkach ma naturalną. :-)[/QUOTE] Mogłaby być - nie tylko ze względu na urodę. ;-) [IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5c5c274e415.jpg[/IMG] Quote
Loczka Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 A pierwszej chwili myślałam, że te białe kulki wokół Kiku to bryłki śniegu! Dzisiaj dopiero dostrzegłam dziurę w gąbce. :lmaa: Ilu masz psujów / psujek na stanie w tej chwili? Quote
hop! Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 [quote name='Loczka']A pierwszej chwili myślałam, że te białe kulki wokół Kiku to bryłki śniegu! Dzisiaj dopiero dostrzegłam dziurę w gąbce. :lmaa: Ilu masz psujów / psujek na stanie w tej chwili?[/QUOTE] Moje suki Kiku i Jo były strasznymi psujami. Teraz niszczą głównie zabawki i okazjonalnie inne rzeczy. Maja jest psują, ale ma okresy lepsze i gorsze. Od czasu do czasu zniszczy coś Bastuś albo Kofi. Roki uwielbia "rzeźbić" w drewnie, gdy zostaje sam. Nie jest źle. Bywało duuużo gorzej. ;-) Quote
hop! Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Czyżby Lulu odrobinę schudła? :) Ponad 2kg. :-) Ale inne to nowe dogo. ;-) Quote
Toska1 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Zawitałam na wątek i mam nadzieję, że mi się zapisze, bo nie mam pojęcia jak się teraz dodaje wątki do subskrypcji :) cudne masz te wszystkie piesy hop! Quote
hop! Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Zawitałam na wątek i mam nadzieję, że mi się zapisze, bo nie mam pojęcia jak się teraz dodaje wątki do subskrypcji :) cudne masz te wszystkie piesy hop! Fajnie. :-) Sporo osób tu zagląda, ale mało kto się wpisuje. ;-) Na nowym dogo jest opcja śledzenia wątków - możesz śledzić anonimowo lub oficjalnie. Quote
Lida Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Dzień dobry :-) Miłej niedzieli. Jak tam Dosia? Lepiej się czuje? Quote
Recommended Posts