Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Minęło prawie 7 lat od adopcji Lulu... Czas pędzi. Ona teraz ma około 10 lat.

Z Buśkiem, który wciąż czeka na DS...

Posted

Lemoniada napisał(a):
Wycięłaś Busia z pierwszego zdjęcia, czy dokleiłaś go na drugim? ;)

Wszystko naturalne. Bez kombinacji. ;)

• 3 weeks later...
Posted

Maja (hotelowiczka - podopieczna Juldan) poznała bliżej nasze ślimaki afrykańskie. ;) Nie próbowała skubać za różki, tylko dotknęła nosem, a potem patrzyła zafascynowana... :lol:

Maja z naszym ponad 3-letnim Maślakiem...

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kiku ma tak oryginalną urodę, że mogłaby być bohaterką kreskówek. Kojarzy mi się trochę z Zorro, z tym że czarną opaskę na oczkach ma naturalną. :-)

Posted

[quote name='Loczka']Kiku ma tak oryginalną urodę, że mogłaby być bohaterką kreskówek. Kojarzy mi się trochę z Zorro, z tym że czarną opaskę na oczkach ma naturalną. :-)[/QUOTE]

Mogłaby być - nie tylko ze względu na urodę. ;-)

[IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5c5c274e415.jpg[/IMG]

Posted

A pierwszej chwili myślałam, że te białe kulki wokół Kiku to bryłki śniegu! Dzisiaj dopiero dostrzegłam dziurę w gąbce. :lmaa:

Ilu masz psujów / psujek na stanie w tej chwili?

Posted

[quote name='Loczka']A pierwszej chwili myślałam, że te białe kulki wokół Kiku to bryłki śniegu! Dzisiaj dopiero dostrzegłam dziurę w gąbce. :lmaa:

Ilu masz psujów / psujek na stanie w tej chwili?[/QUOTE]

Moje suki Kiku i Jo były strasznymi psujami. Teraz niszczą głównie zabawki i okazjonalnie inne rzeczy. Maja jest psują, ale ma okresy lepsze i gorsze. Od czasu do czasu zniszczy coś Bastuś albo Kofi. Roki uwielbia "rzeźbić" w drewnie, gdy zostaje sam. Nie jest źle. Bywało duuużo gorzej. ;-)

• 3 weeks later...
Posted

Zawitałam na wątek i mam nadzieję, że mi się zapisze, bo nie mam pojęcia jak się teraz dodaje wątki do subskrypcji :)
cudne masz te wszystkie piesy  hop!

Fajnie. :-) Sporo osób tu zagląda, ale mało kto się wpisuje. ;-) 

Na nowym dogo jest opcja śledzenia wątków - możesz śledzić anonimowo lub oficjalnie.