Lemoniada Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Jaki to piękny pies, cudo! Zdjęcia z gonitwy bardzo mi się podobają, filuterna Joko na kanapie też :) Quote
hop! Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='ania shirley']Widzę Ediego!!!!:multi::multi: Nie może sie nie spodobać!!! [quote name='monikapf']ślicznota. [quote name='Lemoniada']Jaki to piękny pies, cudo! Zdjęcia z gonitwy bardzo mi się podobają, filuterna Joko na kanapie też :) Przystojniak. ;) Tylko straszna chudzina. Więcej zdjęć Ediego jest na fejsie - KLIKNIJ A co myślicie o Jo-kulce z piłeczką? :lol: I o Ki-kulce, co ma "buźkę" w kształcie podkówki? ;) Quote
hop! Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Nikt nic nie myśli o moich "kuleczkach". Szkoda. Edi i upał... ;) Quote
mysza 1 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Jo-Kulka naprawdę trochę kulka ;) Śliczna i pięknie jej zwisa łapka na oparciu kanapy :) Edi jest śliczny, wydaje mi się, że szybko znajdzie dom. Takie jakieś przeczucie. Cieszę się, że jest u Ciebie :) Bardzo się o niego martwiłam. Quote
hop! Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='mysza 1']Jo-Kulka naprawdę trochę kulka ;) Śliczna i pięknie jej zwisa łapka na oparciu kanapy :) Edi jest śliczny, wydaje mi się, że szybko znajdzie dom. Takie jakieś przeczucie. Cieszę się, że jest u Ciebie :) Bardzo się o niego martwiłam.[/QUOTE] Upodobniła się kształtem do ukochanej piłeczki. ;) Nastawiłam się na psa sprawiającego problemy, a spotkała mnie miła niespodzianka. Zobaczymy, czy Twoje przeczucie się sprawdzi. Quote
hop! Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='hop!']Nastawiłam się na psa sprawiającego problemy, a spotkała mnie miła niespodzianka. Zobaczymy, czy Twoje przeczucie się sprawdzi.[/QUOTE] Chyba jednak będzie ciężko z DS. Edi miał dwa ataki padaczki w ciągu doby. To nie wróży dobrze... :shake: Quote
Lemoniada Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Mi też się obie hop!-kulki podobają, są takie śmieszne, rozczochrane czupiradełka :) Fatalnie z tą padaczką... Czy to może być tylko chwilowe? :( Quote
hop! Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Lemoniada']Fatalnie z tą padaczką... Czy to może być tylko chwilowe? :( Nie wiem... Bardzo się wystraszyłam i zmartwiłam tymi atakami. Jeżeli wystąpi kolejny atak przed piątkiem, to pędzę do weta natychmiast. Jeżeli będzie spokój, to pójdę dopiero w piątek. :roll: Quote
Lemoniada Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Trzymam kciuki, żeby ataków już więcej nie było... Biedny, rozczłonkowany krokodyl:placz: Tylko tyle z niego zostało? Mam nadzieję, że żadne resztki nie skończyły w psich brzuszkach, krokodyle mogą być ciężkostrawne ;) Quote
ania shirley Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Melduję posłusznie , ze widzę zdjecia. I , że zostalo wydane zlecenie szukania szczurka- na allegro nie ma. :shake: A krokodyl lichy- jakaś chora sztuka sie trafiła. A wyglądał solidny- myślalam ,że mnie przeżyje:diabloti: Quote
hop! Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Lemoniada']Trzymam kciuki, żeby ataków już więcej nie było... Biedny, rozczłonkowany krokodyl:placz: Tylko tyle z niego zostało? Mam nadzieję, że żadne resztki nie skończyły w psich brzuszkach, krokodyle mogą być ciężkostrawne ;) Niestety, były kolejne dwa. Wczoraj byłam z Edim u weta. Miał robione badania. Od dzisiaj będzie dostawał lek na padaczkę. Oby była poprawa przy małej dawce. Nie było chętnych do zjadania szczątków krokodyla. ;) [quote name='ania shirley']Melduję posłusznie , ze widzę zdjecia. I , że zostalo wydane zlecenie szukania szczurka- na allegro nie ma. :shake: A krokodyl lichy- jakaś chora sztuka sie trafiła. A wyglądał solidny- myślalam ,że mnie przeżyje:diabloti: Moje suczki miały kiedyś rozjechanego szczura :oops: - niby solidny był. Najpierw stracił język i kawałek ogona, potem oczy, uszy, łapki... ;) O taki był: http://allegro.pl/trixie-zabawka-dla-psa-szczur-mysz-22cm-tx-35232-i3377016241.html Quote
hop! Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Dostałem nową zabawkę!!! Foksik dostał starą zabawkę, ale cieszył się tak, jak nową. :lol: ;) Uff, jak gorąco... :tard: Kiku wyszukuje sobie najbardziej słoneczne miejsca w domu. Leży z otwartą japą i dyszy... I zipie. I sapie. I dmucha. I dalej leży w słońcu. ;) Quote
mysza 1 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Foksik :loveu: ale uszyska na ostatnim- myszka Miki :evil_lol::loveu: Quote
hop! Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Mam dużo lepszy humor. Edi czuje się dobrze. Nie ma ataków. Wychodzimy na prostą. :multi: Quote
mysza 1 Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 [quote name='hop!']Mam dużo lepszy humor. Edi czuje się dobrze. Nie ma ataków. Wychodzimy na prostą. :multi:[/QUOTE] O matko, ulżyło mi, jak mogłam przeoczyć takiego newsa. Miałam cięzki dzień i ciągle zapominałam Cię zapytać a tu jest info :) Quote
hop! Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='mysza 1']O matko, ulżyło mi, jak mogłam przeoczyć takiego newsa. Miałam cięzki dzień i ciągle zapominałam Cię zapytać a tu jest info :) Rozmawiałam z wetką. Edi przez miesiąc będzie dostawał taką samą dawkę leku. Później spróbujemy zmniejszyć. Jo... ;) Quote
hop! Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Wprowadziłam zmiany w pierwszych postach. Powstały też dwa nowe wątki - linki w pierwszym poście. Nie wiem, czy dlatego nikt tu ostatnio nie zagląda, że są wakacje, czy dlatego, że to wątek założony i prowadzony przeze mnie. ;) Quote
hop! Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Postanowiłam, że za pobyt Ediego w moim hotelu nie wezmę ani grosza. Związałam się z tym kochanym, smutnym psiakiem... Umieszczę go na tym wątku w dziale psów, które odeszły. Miał u mnie namiastkę domu. Krótko, ale miał... Quote
ania shirley Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='hop!']Postanowiłam, że za pobyt Ediego w moim hotelu nie wezmę ani grosza. Związałam się z tym kochanym, smutnym psiakiem... Umieszczę go na tym wątku w dziale psów, które odeszły. Miał u mnie namiastkę domu. Krótko, ale miał...[/QUOTE] Co??? Czemu? Świat jest jednak wstrętny i niesprawiedliwy..... Edi...[']... Quote
hop! Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 [quote name='ania shirley']Co??? Czemu? Świat jest jednak wstrętny i niesprawiedliwy..... Edi...[']...[/QUOTE] Niestety, los bywa okrutny... Quote
hop! Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Kiku... Moje słoneczniki zaczynają kwitnąć... Quote
Lemoniada Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 O Boże... Weszłam po nieobecności, liczyłam na dobre wieści, na adopcje, na pewno nie na to, co przeczytałam... Szok i niesprawiedliwość, nie mogę się z tym pogodzić, przecież teraz miało już być tylko dobrze... Quote
Recommended Posts