hop! Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Jo i Kiku pościeliły sobie same... ;) Robię sobie kilkudniową przerwę. Odpoczywam od dogo i "podrzucania" kilku nieatrakcyjnych psich wątków. ;) Quote
Lemoniada Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Ja Ci dam nieatrakcyjne wątki ;) Wypoczywaj ile wlezie i na ile Ci psiaki pozwolą, należy Ci się :) Quote
hop! Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Lemoniada']Ja Ci dam nieatrakcyjne wątki ;) Wypoczywaj ile wlezie i na ile Ci psiaki pozwolą, należy Ci się :)[/QUOTE] A co? Atrakcyjne są? :lol: Nie wypoczęłam. ;) Zaczął się remont (remont przeciekającego dachu, drobne poprawki i zmiany w domu i na zewnątrz). Przywożą materiały. Psy się denerwują i drą japy. Muszę psy z dołu brać na górę (do piątku). Florka (czyli Fortuna) wczoraj naszczała na różowy dywanik i nasrała - na szczęście na podłogę. Dom wariatów. Jakoś trzeba to przetrwać. ;) Quote
Lemoniada Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 No nie. Ja wiele rzeczy rozumiem, ale zasikanie różowego dywanika nie mieści się w granicach mojej tolerancji, Fortuna powinna dostać opieprz wszechczasów ;) Jak dla mnie są atrakcyjne i już, do nich najpierwszych zawsze zaglądam :) Quote
ania shirley Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 O! Czemu ja znowu nic nie wiem? Mnie się już tu o niczym nie informuje, tak? Taki wątek przede mna schować???? Nieładnie, hop! , nieładnie.....:stormy-sad::stormy-sad::nono::nono: Zaznaczam , poczytam- żeby nie było , że tajniacko inwigiluje...:diabloti: Quote
hop! Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Lemoniada']No nie. Ja wiele rzeczy rozumiem, ale zasikanie różowego dywanika nie mieści się w granicach mojej tolerancji, Fortuna powinna dostać opieprz wszechczasów ;) Jak dla mnie są atrakcyjne i już, do nich najpierwszych zawsze zaglądam :) Nie ona pierwsza nasikała i pewnie nie ostatnia. ;) Ma tendencję do znaczenia terenu. Na dole zasikała chodniki - trzeba je wyrzucić. I niech tak zostanie. :lol: [quote name='ania shirley']O! Czemu ja znowu nic nie wiem? Mnie się już tu o niczym nie informuje, tak? Taki wątek przede mna schować???? Nieładnie, hop! , nieładnie.....:stormy-sad::stormy-sad::nono::nono: Zaznaczam , poczytam- żeby nie było , że tajniacko inwigiluje...:diabloti: Cześć Aniu! :lol: Znalazłaś niepopularny, wręcz niszowy wątek. Nie wiem, jak tu trafiłaś, ale cieszy mnie to. Bywają tu 2-3 osoby (wliczając mnie ;)). Wczoraj zadzwoniłam do domu Ufki. Teraz nazywa się Żabka i jest idealna. Wieczorem dostałam zdjęcia - wysłałam je do mysza 1, ale jedno wstawię tu. ;) Quote
Lida Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Bywa tu więcej niż 2-3 osoby ;-) Zaglądam regularnie, bo lubię ten wątek. Tylko nic nie piszę, ale jestem, czytam i wciąż czekam na nowe wieści :-) Quote
ania shirley Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 To bedzie o 1 wiecej. Zaczełam czytać od środka, od daty mojej rejestracji na dogo. Teraz zaczne od początku. Mam teraz duzo czasu to miło poczytać. Tym bardziej , ze częśc psów znałam- Ptysia , no i Pimpka!!! Quote
ania shirley Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Wszystkiego najlepszego, hop! !!!!:multi::loveu: Quote
hop! Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='Lida']Bywa tu więcej niż 2-3 osoby ;-) Zaglądam regularnie, bo lubię ten wątek. Tylko nic nie piszę, ale jestem, czytam i wciąż czekam na nowe wieści :-) A to niespodzianka! :lol: Witaj wśród nielicznych! ;) [quote name='ania shirley']Wszystkiego najlepszego, hop! !!!!:multi::loveu: Skąd wiesz? Zaskoczyłaś mnie. :lol: Dziękuję. W pewnym wieku o niektórych datach lepiej zapomnieć. Dzisiaj jest Dzień Dziecka - wolę obchodzić to święto, niż to drugie. ;) Nie mam czasu na sprzątanie. Remont trwa. Jutro dzień bez fachowców - prawdziwe święto. ;) Jo, Filip i Kiku... Jak widać w nie najlepszym nastroju. Nikt nie wymienił i nie poprawił kocyka... Nudy. ;) Filipek - prawie Szaruś o melancholijnym spojrzeniu... Quote
ania shirley Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='hop!'] Skąd wiesz? [/QUOTE] Sama napisałaś. Dwucyfrowe parzyste, tym razem.... Mówiłam , że czytalam wątek.... Quote
MikAga Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Bywają tu więcej niż 2-3 osoby(wliczając mnie;))[/QUOTE] My!!!My,ja z moją Mikuśką,też jesteśmy-podczytujemy cichaczem,od czasu do czasu coś skrobniemy,na fajny bazar wpadniemy i cały czas kibicujemy zwierzyńcowi.Pozdrawiamy,papa:hand::hand: Wszystkiego naj..naj...z okazji Dnia Dziecka! Quote
hop! Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='ania shirley']Sama napisałaś. Dwucyfrowe parzyste, tym razem.... Mówiłam , że czytalam wątek....[/QUOTE] Faktycznie. Była kiedyś mowa o datach urodzin. Czytałaś bardzo uważnie. ;) [quote name='MikAga']My!!!My,ja z moją Mikuśką,też jesteśmy-podczytujemy cichaczem,od czasu do czasu coś skrobniemy,na fajny bazar wpadniemy i cały czas kibicujemy zwierzyńcowi.Pozdrawiamy,papa:hand::hand: Wszystkiego naj..naj...z okazji Dnia Dziecka![/QUOTE] Dzięki. :lol: Na dzisiaj mam plany spacerowe: tradycyjne na łąki i nietradycyjne do parku. W tygodniu będzie skromnie ze spacerami ze względu na remont. Wyjścia do ogródka są krótsze, niż zwykle, precyzyjnie zaplanowane i dopięte na ostatni guzik. Tu trzeba zamknąć, tam otworzyć... Fachowców zamykam na klucz, żeby mi czegoś nie pozmieniali. ;) Miłej niedzieli! :lol: ;) Quote
hop! Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Dzisiaj dotarły obroże foresto dla naszych suczek. Założyłam im. Kiku jest załamana i nie może się pogodzić z tym, że ma TO na szyi. Może się przyzwyczai... Gdzie się podział gryzoń i napój? :eviltong: Quote
ania shirley Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='hop!'] Gdzie się podział gryzoń i napój? :eviltong: Lemoniady i myszy1 poszukujesz???? Quote
mysza 1 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Gryzoń obecny ;) Ledwo żyję, dajcie spokój, co za cyrk ostatnio. Ale śliczny Szafir- nowe imię będące kombinacją Szarusia i Filipa. Prawda, że ładne? Tak mi się pisząc wymyśliło :) Strasznie szarusiowy typ :) Quote
hop! Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='ania shirley']Lemoniady i myszy1 poszukujesz????[/QUOTE] W pewnym sensie. ;) [quote name='mysza 1']Gryzoń obecny ;) Ledwo żyję, dajcie spokój, co za cyrk ostatnio. Ale śliczny Szafir- nowe imię będące kombinacją Szarusia i Filipa. Prawda, że ładne? Tak mi się pisząc wymyśliło :) Strasznie szarusiowy typ :)[/QUOTE] To dobrze. ;) Szafir... Ładnie i pasuje do Filipa. Niedługo odłączą mi prąd i będą grzebać w gniazdkach... Quote
hop! Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Filip na owłosionej kanapie... ;) Czyj ogon jest na pierwszym planie? Kto zgadnie? :cool3: :diabloti: ;) Quote
ania shirley Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='hop!'] Czyj ogon jest na pierwszym planie? ][/QUOTE] Lwa jakiegoś.......Masz na tymczasie???? ;) Quote
hop! Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='ania shirley']Lwa jakiegoś.......Masz na tymczasie???? ;) Mam lwicę o nietypowym umaszczeniu. ;) Czasami tak głośno chrapie, że inne psy nie mogą spać. ;) Quote
Lemoniada Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='ania shirley']Lemoniady i myszy1 poszukujesz????[/QUOTE] Jezdem! [quote name='hop!']W pewnym sensie. ;-) [/QUOTE] W jakim? ;) Ależ piękne te foty Fortuny i Szafirka! :) Quote
hop! Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Lemoniada']Jezdem! W jakim? ;) Ależ piękne te foty Fortuny i Szafirka! :) Super! :multi: Nie poszukiwałam aktywnie, tylko czekałam, aż się sama odnajdziesz. ;) Fortuna jest coraz milsza dla innych psów i właściwie akceptuje teraz prawie wszystkie. To dzięki Ptysiowi. :) Zblazowana Kiku i śpioch... Quote
Lemoniada Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Lemoniady już tak mają, że co jakiś czas idą na włóczęgę, ale potem zawsze wracają na swoje miejsce ;) Tak mi coś właśnie nie grało na poprzednich zdjęciach i teraz już wiem co - rzeczywiście! Fortuna leży spokojnie w towarzystwie innego psiaka:crazyeye: Bardzo dobrze, że mądrzeje dziewczyna, to jednak zwiększa jej szanse na adopcję :) A miała w końcu robione ogłoszenia z nowymi zdjęciami na golasa? ;) Quote
hop! Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Lemoniada']Lemoniady już tak mają, że co jakiś czas idą na włóczęgę, ale potem zawsze wracają na swoje miejsce ;) Tak mi coś właśnie nie grało na poprzednich zdjęciach i teraz już wiem co - rzeczywiście! Fortuna leży spokojnie w towarzystwie innego psiaka:crazyeye: Bardzo dobrze, że mądrzeje dziewczyna, to jednak zwiększa jej szanse na adopcję :) A miała w końcu robione ogłoszenia z nowymi zdjęciami na golasa? ;)[/QUOTE] Dobrze, że wracają. ;) Nie miała. Ogłaszaniem zajmuje się mysza 1 i niech tak zostanie. :p Quote
Lemoniada Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Szkoda, że nie miała :( Mogłabym jej chociaż tablicę i gumtree zrobić z tymi zdjęciami, tylko potrzebowałabym tekstu, no i zgody myszy 1 :) Quote
Recommended Posts