Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jo i Kiku pościeliły sobie same... ;)

Robię sobie kilkudniową przerwę. Odpoczywam od dogo i "podrzucania" kilku nieatrakcyjnych psich wątków. ;)

Posted

[quote name='Lemoniada']Ja Ci dam nieatrakcyjne wątki ;)
Wypoczywaj ile wlezie i na ile Ci psiaki pozwolą, należy Ci się :)[/QUOTE]

A co? Atrakcyjne są? :lol:

Nie wypoczęłam. ;) Zaczął się remont (remont przeciekającego dachu, drobne poprawki i zmiany w domu i na zewnątrz). Przywożą materiały. Psy się denerwują i drą japy. Muszę psy z dołu brać na górę (do piątku). Florka (czyli Fortuna) wczoraj naszczała na różowy dywanik i nasrała - na szczęście na podłogę. Dom wariatów. Jakoś trzeba to przetrwać. ;)

Posted

No nie. Ja wiele rzeczy rozumiem, ale zasikanie różowego dywanika nie mieści się w granicach mojej tolerancji, Fortuna powinna dostać opieprz wszechczasów ;)

Jak dla mnie są atrakcyjne i już, do nich najpierwszych zawsze zaglądam :)

Posted

O! Czemu ja znowu nic nie wiem? Mnie się już tu o niczym nie informuje, tak? Taki wątek przede mna schować???? Nieładnie, hop! , nieładnie.....:stormy-sad::stormy-sad::nono::nono: Zaznaczam , poczytam- żeby nie było , że tajniacko inwigiluje...:diabloti:

Posted

[quote name='Lemoniada']No nie. Ja wiele rzeczy rozumiem, ale zasikanie różowego dywanika nie mieści się w granicach mojej tolerancji, Fortuna powinna dostać opieprz wszechczasów ;)

Jak dla mnie są atrakcyjne i już, do nich najpierwszych zawsze zaglądam :)

Nie ona pierwsza nasikała i pewnie nie ostatnia. ;) Ma tendencję do znaczenia terenu. Na dole zasikała chodniki - trzeba je wyrzucić.

I niech tak zostanie. :lol:

[quote name='ania shirley']O! Czemu ja znowu nic nie wiem? Mnie się już tu o niczym nie informuje, tak? Taki wątek przede mna schować???? Nieładnie, hop! , nieładnie.....:stormy-sad::stormy-sad::nono::nono: Zaznaczam , poczytam- żeby nie było , że tajniacko inwigiluje...:diabloti:

Cześć Aniu! :lol: Znalazłaś niepopularny, wręcz niszowy wątek. Nie wiem, jak tu trafiłaś, ale cieszy mnie to. Bywają tu 2-3 osoby (wliczając mnie ;)).

Wczoraj zadzwoniłam do domu Ufki. Teraz nazywa się Żabka i jest idealna. Wieczorem dostałam zdjęcia - wysłałam je do mysza 1, ale jedno wstawię tu. ;)

Posted

Bywa tu więcej niż 2-3 osoby ;-) Zaglądam regularnie, bo lubię ten wątek. Tylko nic nie piszę, ale jestem, czytam i wciąż czekam na nowe wieści :-)

Posted

To bedzie o 1 wiecej. Zaczełam czytać od środka, od daty mojej rejestracji na dogo. Teraz zaczne od początku. Mam teraz duzo czasu to miło poczytać. Tym bardziej , ze częśc psów znałam- Ptysia , no i Pimpka!!!

Posted

[quote name='Lida']Bywa tu więcej niż 2-3 osoby ;-) Zaglądam regularnie, bo lubię ten wątek. Tylko nic nie piszę, ale jestem, czytam i wciąż czekam na nowe wieści :-)

A to niespodzianka! :lol: Witaj wśród nielicznych! ;)

[quote name='ania shirley']Wszystkiego najlepszego, hop! !!!!:multi::loveu:

Skąd wiesz? Zaskoczyłaś mnie. :lol: Dziękuję.

W pewnym wieku o niektórych datach lepiej zapomnieć. Dzisiaj jest Dzień Dziecka - wolę obchodzić to święto, niż to drugie. ;)

Nie mam czasu na sprzątanie. Remont trwa. Jutro dzień bez fachowców - prawdziwe święto. ;)

Jo, Filip i Kiku...

Jak widać w nie najlepszym nastroju. Nikt nie wymienił i nie poprawił kocyka... Nudy. ;)

Filipek - prawie Szaruś o melancholijnym spojrzeniu...

Posted

Bywają tu więcej niż 2-3 osoby(wliczając mnie;))[/QUOTE]
My!!!My,ja z moją Mikuśką,też jesteśmy-podczytujemy cichaczem,od czasu do czasu coś skrobniemy,na fajny bazar wpadniemy i cały czas kibicujemy zwierzyńcowi.Pozdrawiamy,papa:hand::hand:
Wszystkiego naj..naj...z okazji Dnia Dziecka!

Posted

[quote name='ania shirley']Sama napisałaś. Dwucyfrowe parzyste, tym razem.... Mówiłam , że czytalam wątek....[/QUOTE]

Faktycznie. Była kiedyś mowa o datach urodzin. Czytałaś bardzo uważnie. ;)

[quote name='MikAga']My!!!My,ja z moją Mikuśką,też jesteśmy-podczytujemy cichaczem,od czasu do czasu coś skrobniemy,na fajny bazar wpadniemy i cały czas kibicujemy zwierzyńcowi.Pozdrawiamy,papa:hand::hand:
Wszystkiego naj..naj...z okazji Dnia Dziecka![/QUOTE]

Dzięki. :lol:

Na dzisiaj mam plany spacerowe: tradycyjne na łąki i nietradycyjne do parku. W tygodniu będzie skromnie ze spacerami ze względu na remont. Wyjścia do ogródka są krótsze, niż zwykle, precyzyjnie zaplanowane i dopięte na ostatni guzik. Tu trzeba zamknąć, tam otworzyć... Fachowców zamykam na klucz, żeby mi czegoś nie pozmieniali. ;)

Miłej niedzieli! :lol: ;)

Posted

Dzisiaj dotarły obroże foresto dla naszych suczek. Założyłam im. Kiku jest załamana i nie może się pogodzić z tym, że ma TO na szyi. Może się przyzwyczai...

Gdzie się podział gryzoń i napój?
:eviltong:

Posted

Gryzoń obecny ;) Ledwo żyję, dajcie spokój, co za cyrk ostatnio.

Ale śliczny Szafir- nowe imię będące kombinacją Szarusia i Filipa. Prawda, że ładne? Tak mi się pisząc wymyśliło :) Strasznie szarusiowy typ :)

Posted

[quote name='ania shirley']Lemoniady i myszy1 poszukujesz????[/QUOTE]

W pewnym sensie. ;)

[quote name='mysza 1']Gryzoń obecny ;) Ledwo żyję, dajcie spokój, co za cyrk ostatnio.

Ale śliczny Szafir- nowe imię będące kombinacją Szarusia i Filipa. Prawda, że ładne? Tak mi się pisząc wymyśliło :) Strasznie szarusiowy typ :)[/QUOTE]

To dobrze. ;)

Szafir... Ładnie i pasuje do Filipa.

Niedługo odłączą mi prąd i będą grzebać w gniazdkach...

Posted

[quote name='ania shirley']Lwa jakiegoś.......Masz na tymczasie???? ;)

Mam lwicę o nietypowym umaszczeniu. ;)

Czasami tak głośno chrapie, że inne psy nie mogą spać. ;)

Posted

[quote name='ania shirley']Lemoniady i myszy1 poszukujesz????[/QUOTE]
Jezdem!
[quote name='hop!']W pewnym sensie. ;-)
[/QUOTE]
W jakim? ;)

Ależ piękne te foty Fortuny i Szafirka! :)

Posted

[quote name='Lemoniada']Jezdem!

W jakim? ;)

Ależ piękne te foty Fortuny i Szafirka! :)

Super! :multi:

Nie poszukiwałam aktywnie, tylko czekałam, aż się sama odnajdziesz. ;)

Fortuna jest coraz milsza dla innych psów i właściwie akceptuje teraz prawie wszystkie. To dzięki Ptysiowi. :)

Zblazowana Kiku i śpioch...

Posted

Lemoniady już tak mają, że co jakiś czas idą na włóczęgę, ale potem zawsze wracają na swoje miejsce ;)

Tak mi coś właśnie nie grało na poprzednich zdjęciach i teraz już wiem co - rzeczywiście! Fortuna leży spokojnie w towarzystwie innego psiaka:crazyeye: Bardzo dobrze, że mądrzeje dziewczyna, to jednak zwiększa jej szanse na adopcję :)
A miała w końcu robione ogłoszenia z nowymi zdjęciami na golasa? ;)

Posted

[quote name='Lemoniada']Lemoniady już tak mają, że co jakiś czas idą na włóczęgę, ale potem zawsze wracają na swoje miejsce ;)

Tak mi coś właśnie nie grało na poprzednich zdjęciach i teraz już wiem co - rzeczywiście! Fortuna leży spokojnie w towarzystwie innego psiaka:crazyeye: Bardzo dobrze, że mądrzeje dziewczyna, to jednak zwiększa jej szanse na adopcję :)
A miała w końcu robione ogłoszenia z nowymi zdjęciami na golasa? ;)[/QUOTE]

Dobrze, że wracają. ;)

Nie miała. Ogłaszaniem zajmuje się mysza 1 i niech tak zostanie. :p