Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Co oznaczają miny Jo i Kiku? Wkurzone, obrażone, że zostały wyszczotkowane? ;)

To są spojrzenia rozżalone i pełne wyrzutu. ;)

Jak zrobi się cieplej, to zaprowadzę je do fryzjera. Będą grubasy - golasy. ;) Utuczyły się ostatnio. :roll:

Posted

hop! napisał(a):
To są spojrzenia rozżalone i pełne wyrzutu. ;)

Jak zrobi się cieplej, to zaprowadzę je do fryzjera. Będą grubasy - golasy. ;) Utuczyły się ostatnio. :roll:

A właśnie, wyrzut, nie mogłam złapać ;)
Zimą troszkę ciałka łatwiej złapać, nie chce się biegać po zaspach. Pewnie zaraz zrzucą ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Zawsze możemy to zmienić ;)

To fakt. "Możecie", a raczej możesz sprawić, by zostały tylko moje trzy. ;) Zwiększenie liczby zależy ode mnie. :eviltong:

Posted

Lemoniada napisał(a):
Biedactwo... Niech ta zima się wreszcie skończy :(

Też o tym marzę. Za długo trwa. :shake:

Na poprawę humoru - Paszczydło... ;)

Posted

[B][COLOR=#660000]CZEKOLADOWYCH ;) I WESOŁYCH ŚWIĄT![/COLOR][/B]

[IMG]http://img507.imageshack.us/img507/5773/4957wielkanocczekoladow.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mysza 1']Hop! chyba mazury jakieś wypieka, mało na dogo widoczna :eviltong: ;)[/QUOTE]

Obawiam się, że nikt nie chciałby ich jeść. :p

W piątek przypaliłam fasolę, a dzisiaj soję. W piątek stanął piec - standardowe czyszczenie nie pomogło. Wizja braku ogrzewania i ciepłej wody zmusiła mnie do szukania przyczyny awarii. Cóż to był za straszny wysiłek intelektualny. ;) Okazało się, że podajnik się zapchał, bo pellet jest kiepskiej jakości i ma mnóstwo pyłu. Wyczyściłam i piec ruszył. Teraz pellet przed wrzuceniem do pieca ląduje w małych porcjach na sitku. Po odsianiu pyłu trafia do zasobnika. Świetne zajęcie. :siara:Trzeba zużyć dwie tony tego pelletu - przez cały kwiecień będzie trwała akcja: SITKOWANIE. ;)

Poza tym spadło mnóstwo śniegu. Małe psy "toną", Pako z miną cierpiętnika musi podnosić wyżej łapy, Fortuna tworzy szlaki. :lol:

Dobrze, że można sobie poprawić humor zjadając jajko czekoladowe z niespodzianką. ;)

Posted

[quote name='hop!']Obawiam się, że nikt nie chciałby ich jeść. :p

W piątek przypaliłam fasolę, a dzisiaj soję. W piątek stanął piec - standardowe czyszczenie nie pomogło. Wizja braku ogrzewania i ciepłej wody zmusiła mnie do szukania przyczyny awarii. Cóż to był za straszny wysiłek intelektualny. ;) Okazało się, że podajnik się zapchał, bo pellet jest kiepskiej jakości i ma mnóstwo pyłu. Wyczyściłam i piec ruszył. Teraz pellet przed wrzuceniem do pieca ląduje w małych porcjach na sitku. Po odsianiu pyłu trafia do zasobnika. Świetne zajęcie. :siara:Trzeba zużyć dwie tony tego pelletu - przez cały kwiecień będzie trwała akcja: SITKOWANIE. ;)

Poza tym spadło mnóstwo śniegu. Małe psy "toną", Pako z miną cierpiętnika musi podnosić wyżej łapy, Fortuna tworzy szlaki. :lol:

Dobrze, że można sobie poprawić humor zjadając jajko czekoladowe z niespodzianką. ;)[/QUOTE]
Niezła jesteś z naprawami pieca, naprawdę :)
Sitkowania nie zazdroszczę. A śnieg to już powinien się roztopić do przyszłego roku. Czas na wiosnę!

Posted

[quote name='mysza 1']Niezła jesteś z naprawami pieca, naprawdę :)
Sitkowania nie zazdroszczę. A śnieg to już powinien się roztopić do przyszłego roku. Czas na wiosnę!

Gdyby stało się coś naprawdę poważnego z piecem, to nie dałabym rady. ;)

Do wszystkiego można się przyzwyczaić. :lol:

Słodka Kikusia... :loveu:

Posted

Gdzieś tam słyszałam o tym miejscu, ale specjalnie się tym nie interesowałam. Dopiero teraz dowiedziałam się więcej. Tyle psów i w takich warunkach - to "schronisko" nie powinno istnieć.