Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hop! napisał(a):
Jo i Kiku do cyrku, a Nika na budowę - zamiast koparki. ;) A co z Lulu i Gabiszonem?

Gabiszon jest już emerytem, trzeba mu dać święty spokój ;)

Dobrze, że są u Ciebie wróble i sikorki, ja ich widzę w swoim otoczeniu coraz mniej i mniej, a kiedyś latały ich całe tabuny. Przeraża mnie to i dołuje...

Posted

Zajrzyjcie proszę na mój pierwszy w życiu bazarek cegiełkowy - banerek w podpisie do niego zaprowadzi. Można zostać bohaterką/bohaterem w walce z okrutnymi świerzbowcami. ;)

Posted

W temacie jeża- mój mądry ;) Brunek kiedyś przyniósł jeża w zębach, na szczęście zauważyliśmy, ze próbuje z nim wejść do domu i został mu odebrany. Jeż się otrząsnął i poszedł w swoją stronę ;)

A ptaki też mam, różne, sikorek też jest dużo.

Posted

mysza 1 napisał(a):
W temacie jeża- mój mądry ;) Brunek kiedyś przyniósł jeża w zębach, na szczęście zauważyliśmy, ze próbuje z nim wejść do domu i został mu odebrany. Jeż się otrząsnął i poszedł w swoją stronę ;)

A ptaki też mam, różne, sikorek też jest dużo.

A przyszedł do Ciebie kiedyś bezdomny pies lub kot i poprosił o pomoc? Do mnie przyszła Mruczanka i Kikusia. ;)

Posted

hop! napisał(a):
A przyszedł do Ciebie kiedyś bezdomny pies lub kot i poprosił o pomoc? Do mnie przyszła Mruczanka i Kikusia. ;)

Koty przychodzą regularnie, mają u mnie stołówkę i wygrzewają się na słońcu.
Pies do domu nie przyszedł ale wychodzą mi na drogę, pod koła, przed nos ;) normalnie jakby namagnesowane były :evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Liczyłam na zdjęcia Gabiszona po czesaniu ;) na dowód, że jeszcze żyje ;)

Jedno musi Ci wystarczyć. ;)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Te owłosione stopy mnie rozbrajają :lol:

I rozczłapane. ;)

Jak przeczłapią przez błoto, to powstają abstrakcyjne szlaczki na podłogach. :lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Śliczny jest :) i jaki zadowolony :) Ożył jednak po czesaniu ;)

Przecież napisałam, że udawał, że nie żyje. Spryciarz. ;)

Gabiszon przeżył 15 przeprowadzek - potrafił błyskawicznie aklimatyzować się w nowych miejscach. W tej chwili prowadzi spokojne i monotonne życie, więc odrobina stresu przy czesaniu mu nie zaszkodzi. ;)

Posted

ronja napisał(a):
a co u chłopaków z domkami na plecach?

Mniam i Mlask udawały, że nie żyją (nie wiem, dlaczego ;)), ale już funkcjonują normalnie. Maślak jest aktywny cały czas. ;)

• 4 weeks later...
Posted

Lemoniada napisał(a):
Biedna Nika! Dystyngowana dama nie pasuje zupełnie do tak frywolnego towarzystwa :(
;)

Szkoda, że nie zdążyłam sfotografować tego, co "dama" robiła wcześniej. ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
A dlaczego jest zasmucona?

Nie zwierzyła mi się. ;)

To była krótka chwila zasmucenia. Każdy ma w życiu takie chwile - dłuższe, krótsze...

Posted

hop! napisał(a):

To była krótka chwila zasmucenia. Każdy ma w życiu takie chwile - dłuższe, krótsze...

Ano ;) Mnie tak nieraz potrafi jakaś myśl/wspomnienie zasmucić gdy jadę np. pociągiem i zalewam się wtedy łzami na oczach nic nierozumiejących ludzi - to już wolałabym mieć taki swój taboret... ;)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Ano ;) Mnie tak nieraz potrafi jakaś myśl/wspomnienie zasmucić gdy jadę np. pociągiem i zalewam się wtedy łzami na oczach nic nierozumiejących ludzi - to już wolałabym mieć taki swój taboret... ;)

Taboret nie rozwiąże problemu. Przecież nie będziesz z nim jechać pociągiem? :lol:

Potrzebujesz czapki-niewidki. ;)

Ja nie płaczę - smucę się na sucho. :p