Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Schował się i nie mogę go znaleźć. Szukałam rano przed pójściem do wetki. Chciałam zrobić foty podczas pobierania krwi - straszne, krwawe foty...:diabloti:
Czy wiesz jak wytropić aparat?;)

Posted

hop! mieszkam na Bemowie, ale na białobrzeską daleko nie mam, gdybyś potrzebowała wsparcia czy transportu (o ile masz nieduże sunie, bo ja mam mały dwuosobowy samochód) służę pomocą

Posted

ronja napisał(a):
hop! mieszkam na Bemowie, ale na białobrzeską daleko nie mam, gdybyś potrzebowała wsparcia czy transportu (o ile masz nieduże sunie, bo ja mam mały dwuosobowy samochód) służę pomocą

ronja dziękuję bardzo! Poradzę sobie - mam wszystko zaplanowane.

Posted

hop! co się dzieje?
jakaś chandra Cie dopada jesienna? Jak potrzebujesz pomocy, albo chcesz poprostu pogadać dzwoń, pisz przychodź!! Głowa do góry wszyscy czasami mamy kiepskie dni.

Posted

żuraw napisał(a):
hop! co się dzieje?
jakaś chandra Cie dopada jesienna? Jak potrzebujesz pomocy, albo chcesz poprostu pogadać dzwoń, pisz przychodź!! Głowa do góry wszyscy czasami mamy kiepskie dni.

Dzięki żuraw!:loveu: Nie jest tak źle.;)

Posted

Już czuć zbliżającą się jesień, dziś było ładnie, ale w środę straszliwie lało. Jak się miewają dziewczyny i Gabi w tę zdradliwą pogodę? Sterylka za niedługo, trzymam kciuki!

Posted

Lemoniada napisał(a):
Już czuć zbliżającą się jesień, dziś było ładnie, ale w środę straszliwie lało. Jak się miewają dziewczyny i Gabi w tę zdradliwą pogodę? Sterylka za niedługo, trzymam kciuki!

Lemoniada dzięki za zainteresowanie.
Dziewczyny mają humory a Gabiszon lekki reumatyzm.
A ja mam jedno i drugie.;)

Posted

hop! napisał(a):
Lemoniada dzięki za zainteresowanie.
Dziewczyny mają humory a Gabiszon lekki reumatyzm.
A ja mam jedno i drugie.;)

Mnie, z racji kwitnącej i świeżej młodości, na szczęście tylko humory przypadły w udziale;) A fotki będą?:loveu: