Lemoniada Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Zrozumiałe, też jestem niecierpliwa. Hop! - trzymam kciuki, cieszę się, że Lulu nie ma nowotworu:) Quote
Gonitwa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja też byłam zawiedziona... A może jakieś fotki? Czy znowu aparat uciekł? Quote
hop! Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Schował się i nie mogę go znaleźć. Szukałam rano przed pójściem do wetki. Chciałam zrobić foty podczas pobierania krwi - straszne, krwawe foty...:diabloti: Czy wiesz jak wytropić aparat?;) Quote
Gonitwa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Nie wiem- szkol dziewczynki na psy tropiące albo naucz je komendy"szukaj aparatu" ;) Quote
hop! Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 U nas wszystko w porządku. Mam zaklepany termin u weta na 14.09 - obydwie sunie pójdą pod nóż. Quote
ronja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 hop! mieszkam na Bemowie, ale na białobrzeską daleko nie mam, gdybyś potrzebowała wsparcia czy transportu (o ile masz nieduże sunie, bo ja mam mały dwuosobowy samochód) służę pomocą Quote
hop! Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 ronja napisał(a):hop! mieszkam na Bemowie, ale na białobrzeską daleko nie mam, gdybyś potrzebowała wsparcia czy transportu (o ile masz nieduże sunie, bo ja mam mały dwuosobowy samochód) służę pomocą ronja dziękuję bardzo! Poradzę sobie - mam wszystko zaplanowane. Quote
Lemoniada Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A ja poproszę na dobranoc zdjęcie Nikuni z dedykacją - jeśli można:) Albo moze jakieś zbiorowe gdzie całą trójkę widać? Quote
Gonitwa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Chyba nici ze zdjęć bo suczki aportować go nie umieją;) Quote
żuraw Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 hop! co się dzieje? jakaś chandra Cie dopada jesienna? Jak potrzebujesz pomocy, albo chcesz poprostu pogadać dzwoń, pisz przychodź!! Głowa do góry wszyscy czasami mamy kiepskie dni. Quote
hop! Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 żuraw napisał(a):hop! co się dzieje? jakaś chandra Cie dopada jesienna? Jak potrzebujesz pomocy, albo chcesz poprostu pogadać dzwoń, pisz przychodź!! Głowa do góry wszyscy czasami mamy kiepskie dni. Dzięki żuraw!:loveu: Nie jest tak źle.;) Quote
żuraw Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 to cieszę się bardzo że wszystko w porządku :loveu: Quote
Lemoniada Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Już czuć zbliżającą się jesień, dziś było ładnie, ale w środę straszliwie lało. Jak się miewają dziewczyny i Gabi w tę zdradliwą pogodę? Sterylka za niedługo, trzymam kciuki! Quote
hop! Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Lemoniada napisał(a):Już czuć zbliżającą się jesień, dziś było ładnie, ale w środę straszliwie lało. Jak się miewają dziewczyny i Gabi w tę zdradliwą pogodę? Sterylka za niedługo, trzymam kciuki! Lemoniada dzięki za zainteresowanie. Dziewczyny mają humory a Gabiszon lekki reumatyzm. A ja mam jedno i drugie.;) Quote
Lemoniada Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 hop! napisał(a):Lemoniada dzięki za zainteresowanie. Dziewczyny mają humory a Gabiszon lekki reumatyzm. A ja mam jedno i drugie.;) Mnie, z racji kwitnącej i świeżej młodości, na szczęście tylko humory przypadły w udziale;) A fotki będą?:loveu: Quote
Lemoniada Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A Ty, cioteczko ronja? Czemu nie śpisz?;) Quote
ronja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ja po spacerze nocnym z psami czasem nie mogę zasnąć. Lemoniada, a Ty jeszcze nie spisz czy już nie śpisz????? Quote
Lemoniada Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja? Ja pospałam sobie w dzień... a teraz siedzę, czytam wątki Cichego Kąta (bannerek w moim podpisie) i tylko włosy sobie z głowy rwę... Quote
Gonitwa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hop! nie obijaj się tylko foty dawaj! Quote
hop! Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Gonitwa napisał(a):Hop! nie obijaj się tylko foty dawaj! Nie dam!:eviltong: Quote
Gonitwa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Daaaaj... daaawaaaj... oj daaaaaaaaaj... bo będę marudzić! Quote
Recommended Posts