Lemoniada Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ależ z tej Kiku wdzięczny obiekt fotograficzny :) Ale Nikulinka i tak jest naj! Quote
hop! Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Lemoniada napisał(a):Ależ z tej Kiku wdzięczny obiekt fotograficzny :) Ale Nikulinka i tak jest naj! Jak zwykle pozostajesz wierna Nikulince. ;) Quote
ronja Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Kiku ma taki wyraz pyszczka, że nie można się nie rozesmiać:) Quote
hop! Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Filmik "Pędzimy do ogródka" - dziadzio Gabiszon też pędzi. ;) http://www.youtube.com/watch?v=UTpEAB8_c9E "W ogródku" http://www.youtube.com/watch?v=JR1mqPhLWqs Quote
hop! Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Sindy jest ładna, ale spojrzenie ma naprawdę dzikie. Fajną ma kropkę na pyszczku. [quote name='tamb']Śliczne panienki a Gabi śliczny i bardzo sprawny, nie widać wieku. Oj, widać wiek. ;) Quote
ronja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 przez to białe umaszczenie na pyszczku w ogóle nie widać siwizny. mój Pan Imciuła, to siwieje nawet na grzbiecie. u Gabiszona tylko miedziane atlasy widać na grzbiecie:) Quote
Lemoniada Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 hop! napisał(a):Sindy jest ładna, ale spojrzenie ma naprawdę dzikie. Fajną ma kropkę na pyszczku. Tam dzikie... Kocie, po prostu ;) Gabi jest cudny, ale faktycznie, widać, że to już dziadzio :( Quote
hop! Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 ronja napisał(a):przez to białe umaszczenie na pyszczku w ogóle nie widać siwizny. mój Pan Imciuła, to siwieje nawet na grzbiecie. u Gabiszona tylko miedziane atlasy widać na grzbiecie:) Siwizny nie widać, ale widać brzydkie zębce. Zapach (a raczej smród ;)) z paszczy Gabiszona zabija. O czyszczeniu zębów nie ma mowy, bo się biedaczek stresuje i walczy. ;) A czy Pan Imciuła ma wątek? Quote
hop! Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Lemoniada napisał(a):Tam dzikie... Kocie, po prostu ;) Gabi jest cudny, ale faktycznie, widać, że to już dziadzio :( Niech będzie, że kocie. ;) Tak, prawdziwy dziadzio, co się usmarka, charknie od czasu do czasu. Bywa, że się "rozjedzie" i wzywa pomocy nawet w środku nocy. ;) Quote
ronja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ma :) Pan Imciuła to mój bezpłatny dozywotni tymczasowicz - stary trójnogi agresor, postrach wszystkich naszych gości. zero szans na adopcję, więc jest "nasz" :) zresztą kochamy go i nie wyobrażam sobie, by nagle go zabrakło http://www.dogomania.pl/threads/118330-Niczyj-u-Niczyich-starszy-trojlapek-Morek-Zmorek-szuka-DOMU-!!?p=17542137#post17542137 Gabiszon się usmarka, a Pan Imciuła chychla jak jest wilgoć w powietrzu. Starość... Quote
hop! Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='ronja']ma :) Pan Imciuła to mój bezpłatny dozywotni tymczasowicz - stary trójnogi agresor, postrach wszystkich naszych gości. zero szans na adopcję, więc jest "nasz" :) zresztą kochamy go i nie wyobrażam sobie, by nagle go zabrakło http://www.dogomania.pl/threads/118330-Niczyj-u-Niczyich-starszy-trojlapek-Morek-Zmorek-szuka-DOMU-!!?p=17542137#post17542137 Gabiszon się usmarka, a Pan Imciuła chychla jak jest wilgoć w powietrzu. Starość... Pan Imciuła inaczej Pan Bułka (:lol:) wygląda bardzo sympatycznie i niewinnie... Niczyj z Niczyich jest teraz Twój. ;) Quote
ronja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Imciuła to Buła:) spytaj Myszy jak bardzo jest sympatyczny:evil_lol: Quote
hop! Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 ronja napisał(a):Imciuła to Buła:) spytaj Myszy jak bardzo jest sympatyczny:evil_lol: Poczytam na wątku. ;) Quote
hop! Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 To nie Joczko, tylko Hugo ze schroniska w Katowicach - jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/214766-HUGO-kolejny-sier%C5%9Bciuch-cierpi-w-schroniskowych-warunkach! Quote
ronja Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 bardzo podobny, Jo tylko zarośnięta bardziej Quote
hop! Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 ronja napisał(a):bardzo podobny, Jo tylko zarośnięta bardziej Tak, Jo ma trochę dłuższą sierść. Lemoniada napisał(a):I bardziej kobieca ;) Zdecydowanie. ;) Ma finezyjne "wykończenia" - miedzy innymi uszy zakończone pędzelkami. ;) Mam nadzieje, że Hugo szybko znajdzie dom. :) Quote
ronja Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 hop! napisał(a): Mam nadzieje, że Hugo szybko znajdzie dom. :) z Twoją pomocą, na pewno:) Quote
hop! Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 ronja napisał(a):z Twoją pomocą, na pewno:) Niestety, ostatnio nie idzie mi najlepiej... ;) Quote
hop! Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Muszę się poskarżyć na Nikę. W tym roku jest dużo orzechów laskowych - zbieram je codziennie, ale one spadają i spadają... Nika jako jedyna zjada orzechy z łupką, a potem "haftuje". :diabloti: :shake: Quote
Recommended Posts