Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lemoniada napisał(a):
Ależ z tej Kiku wdzięczny obiekt fotograficzny :) Ale Nikulinka i tak jest naj!

Jak zwykle pozostajesz wierna Nikulince. ;)

Posted

Sindy jest ładna, ale spojrzenie ma naprawdę dzikie. Fajną ma kropkę na pyszczku.

[quote name='tamb']Śliczne panienki a Gabi śliczny i bardzo sprawny, nie widać wieku.

Oj, widać wiek. ;)

Posted

przez to białe umaszczenie na pyszczku w ogóle nie widać siwizny. mój Pan Imciuła, to siwieje nawet na grzbiecie. u Gabiszona tylko miedziane atlasy widać na grzbiecie:)

Posted

hop! napisał(a):
Sindy jest ładna, ale spojrzenie ma naprawdę dzikie. Fajną ma kropkę na pyszczku.

Tam dzikie... Kocie, po prostu ;)

Gabi jest cudny, ale faktycznie, widać, że to już dziadzio :(

Posted

ronja napisał(a):
przez to białe umaszczenie na pyszczku w ogóle nie widać siwizny. mój Pan Imciuła, to siwieje nawet na grzbiecie. u Gabiszona tylko miedziane atlasy widać na grzbiecie:)

Siwizny nie widać, ale widać brzydkie zębce. Zapach (a raczej smród ;)) z paszczy Gabiszona zabija. O czyszczeniu zębów nie ma mowy, bo się biedaczek stresuje i walczy. ;)

A czy Pan Imciuła ma wątek?

Posted

Lemoniada napisał(a):
Tam dzikie... Kocie, po prostu ;)

Gabi jest cudny, ale faktycznie, widać, że to już dziadzio :(

Niech będzie, że kocie. ;)

Tak, prawdziwy dziadzio, co się usmarka, charknie od czasu do czasu. Bywa, że się "rozjedzie" i wzywa pomocy nawet w środku nocy. ;)

Posted

ma :) Pan Imciuła to mój bezpłatny dozywotni tymczasowicz - stary trójnogi agresor, postrach wszystkich naszych gości. zero szans na adopcję, więc jest "nasz" :) zresztą kochamy go i nie wyobrażam sobie, by nagle go zabrakło
http://www.dogomania.pl/threads/118330-Niczyj-u-Niczyich-starszy-trojlapek-Morek-Zmorek-szuka-DOMU-!!?p=17542137#post17542137

Gabiszon się usmarka, a Pan Imciuła chychla jak jest wilgoć w powietrzu. Starość...

Posted

[quote name='ronja']ma :) Pan Imciuła to mój bezpłatny dozywotni tymczasowicz - stary trójnogi agresor, postrach wszystkich naszych gości. zero szans na adopcję, więc jest "nasz" :) zresztą kochamy go i nie wyobrażam sobie, by nagle go zabrakło
http://www.dogomania.pl/threads/118330-Niczyj-u-Niczyich-starszy-trojlapek-Morek-Zmorek-szuka-DOMU-!!?p=17542137#post17542137

Gabiszon się usmarka, a Pan Imciuła chychla jak jest wilgoć w powietrzu. Starość...

Pan Imciuła inaczej Pan Bułka (:lol:) wygląda bardzo sympatycznie i niewinnie...

Niczyj z Niczyich jest teraz Twój. ;)

• 3 weeks later...
Posted

ronja napisał(a):
bardzo podobny, Jo tylko zarośnięta bardziej

Tak, Jo ma trochę dłuższą sierść.

Lemoniada napisał(a):
I bardziej kobieca ;)

Zdecydowanie. ;)

Ma finezyjne "wykończenia" - miedzy innymi uszy zakończone pędzelkami. ;)

Mam nadzieje, że Hugo szybko znajdzie dom. :)

• 2 weeks later...
Posted

Muszę się poskarżyć na Nikę. W tym roku jest dużo orzechów laskowych - zbieram je codziennie, ale one spadają i spadają... Nika jako jedyna zjada orzechy z łupką, a potem "haftuje". :diabloti: :shake: