hop! Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oHdmmMTgSig Quote
hop! Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Dzisiaj spojrzałam na Kiku i doznałam olśnienia. Ona bardzo się zmieniła - urosła, przytyła, ale straciła też - prawie całkowicie - dłuższą, szorstką sierść. Teraz ma krótką i delikatniejszą. Urosła jej czaszka, wydłużyły się uszy i pyszczek. Ktoś mi podmienił psa! ;) Quote
ronja Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 poczochrana ładniejsza;) coraz bliżej jej do pekinki Quote
hop! Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 ronja napisał(a):poczochrana ładniejsza;) coraz bliżej jej do pekinki Poczochrana faktycznie ładniejsza. Oj, zbrzydła Kiku i coraz bardziej przypomina kundelka, a nie pekinkę. ;) Quote
Lemoniada Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Może po prostu zmieniła sierść na letnią? :) Ile Kiku ma lat? Quote
hop! Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Lemoniada napisał(a):Może po prostu zmieniła sierść na letnią? :) Ile Kiku ma lat? Ma około 15 miesięcy. Myślę, że przekształciła się z formy szczenięcej w dorosłą. ;) Ładniejszą, czy brzydszą kocham tak samo, ale szkoda tej rozczochranej czuprynki. :) Quote
hop! Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 To jak już obgadujemy Kiku, to koniecznie muszę pokazać jej "krzywulce"... ;) "Krzaczkowa Panienka"... Kiku jest doskonała w tratowaniu i łamaniu roślin - tych mniejszych i tych większych. Poza tym poluje na wszystko, co się rusza. A wygląda tak niewinnie... Quote
hop! Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='ronja']hop! hop! hop! gdzie się zgubilas?[/QUOTE] Nie zgubiłam się. ;) Quote
ronja Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='hop!']Nie zgubiłam się. ;)[/QUOTE] ale zaniemówiłaś;) Quote
hop! Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='ronja']ale zaniemówiłaś;)[/QUOTE] Raczej "zaniepisałam". ;) Quote
Vitka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ma takie cavalierowe oczka! :) Cudna Kiku! ;) Quote
hop! Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Kiku jest słodkim diabełkiem. ;) Ma bardzo mimiczny pyszczek... Zasmucona... Podglądacze... ;) Nikulina w promieniach słońca... Ćma, którą uratowałam przed Kiku... Quote
ronja Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Kiku wygląda jak po wizycie u fryzjera - cięcie z modelowaniem na pazia:) Quote
hop! Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='ronja']Kiku wygląda jak po wizycie u fryzjera - cięcie z modelowaniem na pazia:)[/QUOTE] :lol: [quote name='Lemoniada']Kogo one tak podglądały? ;)[/QUOTE] Były zainteresowane zakupami z "zooplusa". Co chwilę pojawiała się inna paszcza, a czasem dwie. ;) Quote
ronja Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='hop!'] Były zainteresowane zakupami z "zooplusa". Co chwilę pojawiała się inna paszcza, a czasem dwie. ;)[/QUOTE] uśmiechnięta paszcza:) Quote
Lemoniada Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='hop!']Były zainteresowane zakupami z "zooplusa". Co chwilę pojawiała się inna paszcza, a czasem dwie. ;)[/QUOTE] I wszystko jasne, moje też już wiedzą, że jak zooplus, to dla nich ;) Lubię zooplusa (choć długo trzeba czekać na przesyłkę), mam nadzieję, że wkrótce uda mi się nazbierać punktów do wymiany na drapak :) Quote
hop! Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Lemoniada']I wszystko jasne, moje też już wiedzą, że jak zooplus, to dla nich ;) Lubię zooplusa (choć długo trzeba czekać na przesyłkę), mam nadzieję, że wkrótce uda mi się nazbierać punktów do wymiany na drapak :)[/QUOTE] Ja czekam na przesyłkę dwa lub trzy dni - czyli nie jest źle. Punkty wykorzystuję na bieżąco. :) Quote
Lemoniada Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='hop!']Ja czekam na przesyłkę dwa lub trzy dni - czyli nie jest źle. Punkty wykorzystuję na bieżąco. :) Coś Ty! Ja najpierw czekam około tygodnia, aż skompletują przesyłkę, a potem drugie tyle, aż mi ją przyślą A punkty odkryłam niedawno, zbieram na drapak :) Quote
hop! Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='Lemoniada']Coś Ty! Ja najpierw czekam około tygodnia, aż skompletują przesyłkę, a potem drugie tyle, aż mi ją przyślą A punkty odkryłam niedawno, zbieram na drapak :) Oj, to faktycznie długo. Może zamawiasz jakieś szczególne, trudno dostępne artykuły. ;) Quote
hop! Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Tamara, kiedy zrobisz fotki Twoim zwierzakom? Quote
hop! Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Niestety, w Bielsku-Białej sytuacja się pogorszyła - wydasz do adopcji jedno zwierzę, podrzucają Ci drugie. W Krakowie decydowałaś sama, a teraz jesteś stawiana w sytuacjach bez wyjścia. Ja na szczęście nic nowego nie znajduję, nikt mi nic nie podrzuca i oby tak dalej. Gabiszon czuje się lepiej, niż wcześniej. Może dlatego, że nie szaleję z weterynarzami, częstymi badaniami i nie podaję mu coraz większej ilości leków. Zauważyłam, że nie można ślepo ufać weterynarzom i ściśle dostosowywać się do wszystkich zaleceń. Lulczak - prosiaczek... Nikulina... "Żerowisko" pod drzewem... Sroki i wrony dbają o dostarczanie smakowitych resztek. ;) Quote
hop! Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 ;) Joczuszko ma głowę pełną nowych pomysłów. Co wymyśli, to szybko realizuje. Nikulina i Kiku naśladują ją w wielu rzeczach m.in. tarzają się w martwych, nadpsutych ślimakach. Jo chyba wpadła na jakiś pomysł... Kikusia z wywalczoną szyszką... Quote
Recommended Posts