hop! Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='Lemoniada']A gdzie hop! nie-brzydula?:cool3: A tu! :eviltong: Jutro będą fotki brzydul na kanapie. ;) Quote
ronja Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='hop!']A tu! :eviltong: Jutro będą fotki brzydul na kanapie. ;) prawdziwa wiedźma;) Quote
hop! Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='ronja']prawdziwa wiedźma;) Tak, najprawdziwsza... ;) [quote name='Lemoniada'] Miała być NIE-brzydula!:evil_lol: Specjalnie na Twoje życzenie zmieniłam się nie do poznania. :lol: Quote
Lemoniada Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 hop!, niezła z Ciebie laska ;) [quote name='hop!'] Auć :roll: Quote
ronja Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 http://img825.imageshack.us/img825/3277/z19t.jpg Kiku ma coś z muchy:) jakby jej dorysować skrzydelka, wypisz wymaluj klasyczna mucha:) Quote
hop! Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='ronja']http://img825.imageshack.us/img825/3277/z19t.jpg Kiku ma coś z muchy:) jakby jej dorysować skrzydelka, wypisz wymaluj klasyczna mucha:) Właśnie sobie to wyobraziłam... :lol: Quote
Vitka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Hop! ja czułam, że Ty tak właśnie wyglądasz...! :D Tylko ja na Twoim miejscu nie malowałabym się tak wyzywająco... nie wypada. :roll: :evil_lol: Quote
hop! Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='Vitka']Hop! ja czułam, że Ty tak właśnie wyglądasz...! :D Tylko ja na Twoim miejscu nie malowałabym się tak wyzywająco... nie wypada. :roll: :evil_lol: Wypada, nie wypada, wszystko mi jedno. Lubię zdecydowany makijaż - moja ulubiona wersja to amarantowe usta i niebieskie powieki (wyglądam wtedy bosko). :loveu: ;) :evil_lol: Po maniacku wstawiam kolejne fotki. :p Quote
hop! Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Dzisiaj poszliśmy na spacer po łące z Jo i Kiku, a potem z Niką i Lulu... :huh: Jak to dobrze, że nie muszę wychodzić z nimi codziennie. :cunao: Gabiszon ma lepsze wyniki i ogólnie czuje się lepiej. Dostał lekarstwo na serce. Mam jeszcze fotki brzydul. :eviltong: Quote
hop! Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Koniec. :) Mam nadzieję, że nikomu nie przyśnią się koszmary z udziałem brzydul i czerwonej kanapy. ;) Quote
Lemoniada Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Proszę nie nazywać Nikuni i Kikuni brzydulami:mad: Joko jest jak zwykle rozczochrana i kosmata:evil_lol: Quote
hop! Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Lemoniada napisał(a):Proszę nie nazywać Nikuni i Kikuni brzydulami:mad: Tak jest! :lol: A mogę je nazywać paskudami? ;) Lemoniada napisał(a):Joko jest jak zwykle rozczochrana i kosmata:evil_lol: Upodobniła się do mnie. ;) Quote
Lemoniada Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 hop! napisał(a):Tak jest! :lol: A mogę je nazywać paskudami? ;) Nie:obrazic:Nika jest najpiękniejsza, o. A Kiku jest urocza :) Quote
ronja Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 dobrze, że z Gabiszonkiem lepiej. ze staruszkami tak jest - raz lepiej, raz gorzej. często wpływa też na ich samopoczucie pogoda. Quote
hop! Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Lemoniada napisał(a):Nie:obrazic:Nika jest najpiękniejsza, o. A Kiku jest urocza :) Nic nie napisałaś o Jo, więc ją mogę nazywać paskudą. ;) ronja napisał(a):dobrze, że z Gabiszonkiem lepiej. ze staruszkami tak jest - raz lepiej, raz gorzej. często wpływa też na ich samopoczucie pogoda. Masz rację - tak właśnie jest ze staruszkami. W każdej chwili mogą odejść i trzeba się z tym liczyć. Quote
hop! Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Robiłam porządki w szafach, a w przerwach... :lol: :oops: Quote
hop! Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Jo bardzo się boi ubierania w coś, więc jej darowałam. ;) Quote
Lemoniada Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='hop!'] Umarłam z zachwytu!!!:loveu: Quote
Recommended Posts