Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ronja napisał(a):
fajnie się bawią:p
Kiku jest spora:crazyeye:

a jak się maleństwo ślimaczkowe? Maślaczek? bedą fotki?:p

Kiku ma 33-34cm wysokości w kłębie. Jest bardzo drobna. W stosunku do ciała ma zbyt malutką główkę. ;)

Maślaczek nadal jest maleństwem...

Posted

[quote name='hop!']Lemoniada, kiedy będą zdjęcia Mocusia w czapeczce? Jeszcze nie doszła?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/201193-Kiku-szorstkow%C5%82osa-plaskatka%E2%80%A6"][B]WĄTEK KIKU[/B][/URL].[/QUOTE]

Niestety, poczta zgubiła naszą czapeczkę :( Tamb powiedziała, że wyśle drugą jak wyzdrowieje, a ja zobowiązałam się do ponownego wsparcia Akcji-Sterylizacji za to :)

Posted

[quote name='Lemoniada']Niestety, poczta zgubiła naszą czapeczkę :( Tamb powiedziała, że wyśle drugą jak wyzdrowieje, a ja zobowiązałam się do ponownego wsparcia Akcji-Sterylizacji za to :)[/QUOTE]

Szkoda, że zginęła...

To czekam dalej na Mocusiowe fotki. :)

Posted

Czekam, i czekam, i nie mogę się doczekać na fotki Mocusia...

Nika i Joko przytyły - każda z nich po około dwa kilogramy. Bardzo mnie to zaskoczyło, bo wcześniej wcale nie przybierały na wadze. Lulu nie schudła i dalej jest korpulentna. W przypadku Gabiszona waga stoi w miejscu (na szczęście). Kiku przytyła, ale ma to związek z ciążą...

Ostatnio miałam akcję - WIELKIE SPRZĄTANIE KUPOWISKA. W tej chwili paskudy "trenują zapasy" w błocie, a nie w błocie i kupskach... :multi:

Posted

zazdroszczę;)
my w niedzielę rozpoczęliśmy akcję kupowiska, ale nawet połowy jeszcze nie uprzątnęliśmy. normalnie kupy są wszędzie:crazyeye:

Posted

hop! napisał(a):
Czekam, i czekam, i nie mogę się doczekać na fotki Mocusia...

Zrobiłam parę, ale nie jestem z nich zadowolona, Mocuś nie chciał pozować i zaraz strząsał czapeczkę ;)
Ale nic wkleję je dziś, potem może uda mi się zrobić lepsze :)

Posted

[quote name='ronja']zazdroszczę;)
my w niedzielę rozpoczęliśmy akcję kupowiska, ale nawet połowy jeszcze nie uprzątnęliśmy. normalnie kupy są wszędzie:crazyeye:

Przed WIELKIM SPRZĄTANIEM KUPOWISKA było kilka malutkich porządeczków. ;)

A teraz sprzątam na bieżąco i regularnie. :lol:

[quote name='Lemoniada']A oto i Mocuś w swojej czapeczce :) Jak już pisałam średnio chętnie pozował... ;)

Mocuś śliczny, ale widać, że noszenie czapeczki (a nawet tylko mierzenie) nie jest jego marzeniem. :evil_lol:

Posted

[quote name='hop!']
Mocuś śliczny, ale widać, że noszenie czapeczki (a nawet tylko mierzenie) nie jest jego marzeniem. :evil_lol:

Oj, nie jest, zdecydowanie. Chciałam zrobić lepsze zdjęcia, na których miałby roześmiany pychol, ale pewnie niewiele bym zdziałała, naga prawda jaka jest - każdy widzi ;) Mnie się w każdym razie czapeczka podoba szalenie, też mierzyłam :)

Królowa jest boska!:loveu:

Posted

Lemoniada napisał(a):
Oj, nie jest, zdecydowanie. Chciałam zrobić lepsze zdjęcia, na których miałby roześmiany pychol, ale pewnie niewiele bym zdziałała, naga prawda jaka jest - każdy widzi ;) Mnie się w każdym razie czapeczka podoba szalenie, też mierzyłam :)

Lemoniada, a może Ty będziesz nosić czapeczkę? :siara: ;)

Lemoniada napisał(a):
Królowa jest boska!:loveu:

Królowa namiętnie kopie dołki w ogródku. Ostatnio zraniła sobie nos. :roll: Miała nochal ubłocony do granic możliwości i krwawiące otarcie. Byłam podła - nochal "wyszorowałam" do czerni, a ranę odkaziłam wodą utlenioną. :diabloti: Co poza tym? Królowa zapuściła pazury - będzie obcinanie. :cool3:

• 1 month later...
Posted

Wczoraj w ogródku znalazłam trzy ropuchy. Dzisiaj była już tylko jedna. Dwie gdzieś powędrowały... :sad:

Joczuszko w akcji...

Ulubiona piłeczka Joczko...

Ciągle próbuje ją przemycić do domu... :lol: